Evolution Gaming

January 25, 2022

Kako igrati Evolutionov popolnoma nov Lightning Blackjack

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Evolution Gaming se trenutno ponaša z impresivno paleto rešitev za igre blackjack igralnica v živo. To vključuje 7 Speed Blackjack, Infinite Blackjack, Power Blackjack in seveda Lightning Blackjack. Prvi je najnovejši dodatek k obsežnemu katalogu Evolutiona, ki je debitiral šele pred kratkim, 17. novembra. Torej, kaj je s tem blackjackom v živo?

Kako igrati Evolutionov popolnoma nov Lightning Blackjack

Kaj je Evolution's Lightning Blackjack?

Lightning Blackjack je v živo in prvoosebna različica blackjacka, ki vključuje izboljšana in pomnožena izplačila. Kot je norma pri večina iger podjetja Evolution Gaming, Lightning Blackjack ima vrhunsko 3D grafiko in gumb "GO LIVE", ki zažene različico zastopnika v živo. 

Po besedah Todda Haushalterja, glavnega produktnega direktorja podjetja Evolution, bo igralcem ta igra zagotovo všeč. To je zato, ker ohranja pravi pomen blackjacka, hkrati pa jim daje izboljšana izplačila, zahvaljujoč množiteljem Lightning. Seveda, če ste igrali Lightning Roulette, potem boste vedeli, o čem govori.

Kako igrati Evolution's Lightning Blackjack?

Kot je bilo pričakovano, ta igra ohranja standardna pravila blackjacka in uporablja osem kompletov po 52 kart v kateri koli spletni igralnici v živo. Z enostavnimi besedami, igralci (vi) si morate samo prizadevati za višji rezultat kot delilec, ne da bi propadli ali presegli 21. 

Kljub temu je najboljša kombinacija v tej različici namizne igre blackjack. In da ga dobite, morata vaši prvi dve karti skupaj 21 – nič več, nič manj. Prav tako boste igrali proti delivcu, zabavi pa se lahko pridruži neomejeno število igralcev. Sliši se znano, kajne?

Evolution's Lightning Blackjack množitelji

Vendar so stvari pri Lightning Blackjacku nekoliko drugačne. To je zato, ker morate za financiranje množiteljev plačati obvezno 100 % Lightning Fee na začetku vsakega kroga stav. To pomeni, da če na začetku stavnega kroga položite stavo 10 $, se od vašega stanja odšteje enak znesek, da skupni znesek stave znaša 20 $. Poglejte na to samo kot na stransko stavo.

Ko že govorimo o množiteljih, jih je mogoče dodeliti vrednostim rok 17 ali manj. Možni množitelji vključujejo:

  • 2x – 4-17 vrednosti rok.

  • 2x – 18

  • 3x – 19

  • 4x – 20

  • 5x - 21

  • 6x - Blackjack

    Običajna zmagovalna kombinacija lahko plača med 2x in 15x, medtem ko igra blackjack plača karkoli med 6x in 25x začetno stavo. Ne skrbi; te številke bodo prikazane na plošči za trgovcem. Če premagate delilca, se množitelj prenese v naslednji krog. 

    Še vedno ne razumete? Tukaj je primer; položite stavo 5 USD plus obvezno stavo enakega zneska. Nato premagate delilca tako, da ustvarite 20 proti 17 na njihovi roki. Nato s 4-kratnim množiteljem strele zmagate stavo 5 $ plus 4-kratni množitelj v naslednji igri. Zmaga v naslednjem krogu vam prinese 20 $ (4 x 5 $).

Evolution's Lightning Blackjack RTP in izplačilo

Težko je ne ljubiti RTP te igre. Evolution oglašuje stopnjo RTP 99,56%. Toda če natančno pogledate, množitelji in pristojbina za strelo naredijo RTP bolj nestanoviten. Torej stopnja izplačila deluje samo v prvi roki.

Kar zadeva izplačilno tabelo, se navadna zmagovalna kombinacija izplača v razmerju 1:1. To pomeni, da s stavo 5 $ dobite dodatnih 5 $, kar je skupaj 10 $. Če imate srečo, da ustvarite blackjack, uživate v izplačilu 3:2, medtem ko se zavarovalna stava izplača 2:1. 

Evolution's Lightning Blackjack zadnje misli

Pri Lightning Blackjacku ni nič novega, razen obvezne pristojbine za Lightning in množiteljev. Povejte le, da so vsi vidiki igre podobni običajnemu blackjacku, le da uživate v dodatnih priložnostih za zmago v tej igri. Še več, Evolution je to igro izdal z lastno goljufavo po meri. Bolje ne more biti!

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice