Igrajte Genie Blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Blackjack je nedvomno ena najbolj priljubljenih igralniških namiznih iger v živo na svetu. Ogromno spremljanje Blackjacka v krogih igranja iger v živo je navdihnilo številne različice iger različnih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo, pri čemer je vsak poskušal razlikovati igro in zavzeti trg. Vendar pa živi Genie Blackjack izstopa kot ena najuspešnejših različic, ki jo je razvil priznani razvijalec programske opreme za igralnice Evolution Gaming.

Eden od dejavnikov, ki prispeva k priljubljenosti igre v večini spletnih igralnic z delilci v živo, je njeno zabavno in vznemirljivo igranje, ki dopolnjuje že priljubljeno igro blackjack in jo naredi bolj primerno za igranje igralnic v živo.

Kaj je Live Genie Blackjack?Kako igrati Genie Blackjack v živoIzplačila za Blackjack Genie v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Genie Blackjack?

Live genie blackjack je ena izmed najbolj priljubljenih različic realnega časa blackjack, izključno za nekaj Evolucije partnerji. The kazino igra v živo je nekoliko podoben več drugim različicam, ki jih ponuja najboljše igralnice v živo. Vendar pa so glavne razlike kakovost, možnosti stav, omejitve stav in nekaj pravil. Na primer, najnižja omejitev stave za igro je 5 €, največja pa 500 € na igro.

Zahvaljujoč svetilkam duhov na vsakem sedežu igra izstopa v mnogih pogledih. Živi delilec mora pred delitvijo drgniti luči za srečo, kar pripomore k bolj razburljivi igri v živo. Igra uporablja osem standardnih kompletov kart in ponuja tri stranske stave.

Kako igrati Genie Blackjack v živo

Live Genie Blackjack mize imajo običajno sedem sedežev, vendar jih lahko igra manj igralcev. Glavna razlika med Live Genie Blackjack in drugimi različicami je tema, ki vsebuje svetilke genie. Svetilke geni spodbujajo igro v živo, čeprav so v celoti kozmetične in ne vplivajo na igranje.

Poleg teme in učinka kozmetične svetilke je igra Genie Blackjack podobna standardni igri blackjack. Igra delilcev v živo se začne tako, da igralci stave na mizo. Delitelj nato vsakemu igralcu razdeli dve karti, pri čemer drgne kepe igralcev, medtem ko daje karte. Vse karte se delijo iz osmih običajnih kompletov kart, ki se premešajo skupaj, preden se igra začne.

Glavni cilj igralcev je doseči skupno vrednost kartice bližje 21 kot delilec v živo. Po prejemu prvih dveh kart se lahko igralci odločijo, da bodo dobili eno dodatno kartico naenkrat, dokler se ne počutijo zadovoljni s svojo skupno vrednostjo kartice, pod pogojem, da vrednost ne presega 21. Igralec samodejno izgubi, ko skupna vrednost kartice preseže 21. Če vrednost kartice je manjša od 21, se primerja z delivčevo, da se določi zmagovalec.

Pravila za Blackjack Genie v živo

Vse številčne karte v Live Genie Blackjack imajo dejansko številčno vrednost, ne glede na barvo. Na primer, dvojka ima vrednost dve, sedem pa vrednost sedem. Obrazne kartice, znane tudi kot slikovne kartice, imajo vrednost deset. To so karte Jack, Queen in King. As ima lahko vrednost ena ali enajst, odvisno od igralčeve roke. Na primer, če z enajstimi skupna vrednost preseže 21, se as šteje kot ena.

Delilčeva roka mora imeti eno kartico razkrito, drugo pa skrito. Če se delivec odloči za dodatne karte, bodo dodane karte razdeljene tudi z licem navzdol. Enojna obrnjena kartica pomaga igralcem pri sprejemanju informiranih odločitev o tem, ali bodo dobili dodatne kartice.

Stranske stave

Live Genie Blackjack ponuja tri stranske stave: Bet Behind, Pari in 21+3. Stranske stave, zlasti stave zadaj, so koristne za igralce, ki čakajo na svojo priložnost, da dobijo sedež za mizo Live Genie Blackjack. Ta stava omogoča igralcem, da stavijo na katerega koli igralca, ki zmaga v naslednji igri.

Izplačila za Blackjack Genie v živo

Eden od glavnih razlogov, zakaj je Live Genie Blackjack neverjetno priljubljen v igralnicah v živo, je njegova privlačnost izplačila. Izplačilo je 3 proti 2 za pridobitev blackjacka, ki je standard za večino igralniških iger blackjack v živo. Še boljša pa je stopnja RTP, ki znaša 99,29%. S tako stopnjo lahko igralci veliko bolje upravljajo s svojo banko in imajo velike možnosti, da odidejo z dobičkom.

Izplačilo za zmago v igri proti delivcu je 1:1. To pomeni, da igralci osvojijo enak znesek, kolikor stavijo za vsako zmago proti delilcu. Z drugimi besedami, igralci dobijo dvojni znesek, ki ga stavijo za vsako zmago. Podvojitev in zmaga proti igralniškemu trgovcu v živo ne spremeni izplačila. Poveča samo število enot na roko, kar pomeni, da igralci osvojijo več enot hkrati.

Kot smo že omenili, Genie Blackjack Live by Evolution ponuja tudi več stranskih stav. Različne stranske stave imajo različna izplačila.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak