Igrajte Macau Squeeze Baccarat William Hill v živo danes – osvojite pravi denar

V Macau Squeeze Baccarat delilec v živo počasi razkriva obrnjene karte, eno za drugo. Posledično dobro znana igralniška igra poveča napetost in vznemirjenje. Po lansiranju leta 2015 William Hill zdaj pretaka Macau Squeeze Baccarat v živo v HD.

Igro je ustvaril Evolution Gaming, znani svetovni ponudnik programske opreme vrhunskih iger in storitev v živo. Igra v živo z vzdušjem v Macau in osupljivimi igralnicami v živo, oblečenimi v črno in zlato, povečuje užitek v igri. Stiskanje kart je vsakodnevna rutina baccarat med igralci v živo in ljubitelji baccarat. Različica Squeeze Baccarat Evolution Gaming je boljša zaradi ozadja na temo Macaa in angleško govorečih trgovcev, za katere se zdi, da vedo, kako se pogovarjati.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Evolution's Live Macau Squeeze Baccarat William Hill

Igra v živo vključuje 17 HD kamer in večkotni prenos. Igralcem je dih jemajoče opazovati igro z različnih zornih kotov, medtem ko delilec drsi karte po mizi. Miza Live Macau Squeeze Baccarat je velika zvezda med ostalimi osnovnimi mizami za baccarat v živo. Pretaka se iz salona s temo Macaa v njihovih studiih v Rigi.

tole igra v živo je mogoče igrati na namiznih in mobilnih platformah ter sprejema srednje in visoke vložke vrhunske igralnice v živo. Cilj igre je pravilno uganiti, ali bo igralčeva ali bankirjeva roka najbližje devetki. V Macau Squeeze Baccarat Live je na voljo tudi tretja možnost stav, imenovana Tie, ki jo igralci lahko izberejo, če verjamejo, da bosta obe roki izenačeni.

Ime igre

Macau Squeeze Baccarat v živo William Hill

Ponudnik iger

Evolucija

Vrsta igre

Baccarat

Pretočno iz

Latvija, Malta, Kanada

Pravila live Macau Squeeze Baccarat William Hill

Kaj je pomembno upoštevati?

Evolution je dvignil letvico in poskrbel za poslastico za oboževalce Squeeze Baccarat. Njihova različica Macau ponuja vse značilnosti tradicionalne kopenske igralniške mize. Obstajajo bonusi prilagajanja in prilagodljivosti. Te omogočajo igralcem, da spremenijo igro po svojih željah. Med igranjem je ključnega pomena, da igralec spremlja svoj denar. To je treba storiti ne glede na to, ali nekdo računa svoje možnosti za baccarat ali igra dve mizi hkrati. Vedno se je treba držati nizkih stav kot bankir in staviti le z denarjem, ki si ga lahko privoščijo izgubiti.

Osnovna pravila igre in kako igrati

Navidezna miza s tremi glavnimi stavami, Banker, Igralec in Nerešeni rezultat, se prikaže na dnu zaslona, ko se seja začne. Ko izberejo žetone in jih položijo v določeno območje za stave, postanejo igralci aktivni udeleženci. Pravilo tretjih kart dovoljuje podelitev tretje karte, potem ko so bile karte razdeljene. Običajno velja to pravilo za roke od 0 do pet igralcev, poleg tega je treba izvleči dodatno karto.

Igralci lahko dajo bonus in stave v parih. To so lahko igralec/bankir, popoln par in kateri koli par poleg glavnega stavnega območja poleg primarnih stav. Te stave so neobvezne, da bi se izognili zmedi in da bi bil prostor za stave videti manj zaseden. Lahko jih tudi skrijete, da je območje za stave manj preobremenjeno.

Igralci lahko vidijo tabele z rezultati levo in desno od stavne mize, ki vsebujejo informacije o trendih in rezultatih prejšnjih krogov. Igralci, ki niso prepričani, kako brati tabele, lahko kadar koli med igro obiščejo zavihek Pomoč in dobijo popolno razlago.

Izplačila Macau Squeeze Baccarat William Hill v živo

Pozicije igralca in bankirja prejmejo po dve karti, obrnjeni navzdol. Najprej se razkrijejo karte, ki predstavljajo bančnikov položaj, nato pa dve karti, ki predstavljata igralčevo roko. Za Macau Squeeze Baccarat veljajo enaka pravila za stave, izplačila in tretje karte kot za običajne baccarat.

  • Stave na bankirja se plačajo 0,95:1, stave na igralca pa 1:1.
  • Ko igralci stavijo na izenačenje, dobijo najbolj neverjeten izkupiček 8:1.
  • Če želi igralec igrati Macau Squeeze Baccarat, lahko stavi od 5 do 25.000 $. To pomeni, da lahko v igri uživajo tako novinci kot VIP igralci. Igralci imajo poleg standardnih treh možnosti stav še dve stranski stavi. Igralci lahko stavijo, da bosta dve začetni karti na položaju igralca in bankirja tvorili par v teh neobveznih stranskih stavah.
  • Ko se na mizi razkrije par, se obe stranski stavi izplačata 11:1.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak