Igrajte Mayfair Blackjack William Hill v živo danes – osvojite pravi denar

Znamka William Hill je priljubljena za vrhunske stavne storitve. Poleg športnih stav operater ponuja igralniške namizne igre v živo v povezavi s ponudniki programske opreme za igralnice v živo. S partnerstvom z Evolution Gaming se je leta 2016 rodila različica blackjacka v živo z blagovno znamko Mayfair. Igralci lahko dostopajo do namenskega live Mayfair Blackjacka v kateri koli igralnici William Hill. Vsakdo, ki ima osebni računalnik ali pametni telefon, lahko stavi takoj in udobno. Izkušnjo igralnice v živo pri igranju Mayfair Blackjacka povzdignejo na drugo raven nepremagljiva dejanja resnične osebe, ki deli karte tik pred zaslonom prek HD toka. Tukaj je več informacij o igranju te igre in njenih možnih izplačilih.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Mayfair Blackjack William Hill?

Mayfair Blackjack je živa različica klasičnega blackjacka, ki se igra izključno za mizo William Hill. Kot druge različice VIP blackjacka Evolution Gaming, Live Mayfair William Hill je videti bolj pristno z izjemno kakovostjo. Tematika je navdihnjena z West Endom, kjer je veliko elitnih igralniških hiš in hotelov. V bistvu združuje glamur z eleganco – značilnostmi, ki so na voljo le v višjih razredih evropskih mest. Postavitev mize je narejena posebej za navdušence igralnic William Hill in ne vsebuje tradicionalnih studijskih nastavitev Evolution Gaminga. Njegove mize in ozadje z blagovno znamko obdajajo masivne modre zavese.

Kako igrati William Hill Live Mayfair Blackjack

Tako kot shema standardnega blackjacka si tudi Mayfair Blackjack William Hill prizadeva premagati delivčevo kombinacijo, ne da bi presegel več kot 21 točk v igri. Na začetku je igralnica v živo vsem igralcem in sebi deli eno obrnjeno karto. Še naprej vleče drugo karto zase in za igralca, le da je karta tokrat obrnjena navzdol. Igralec lahko zahteva drugo karto, da poveča skupni seštevek in verjetno zmaga proti hiši. Lahko pa počakajo, da delilec razkrije obrnjeno karto.

V Live Mayfair Blackjack, medtem ko delilec stoji na mehki 17, mora črpati na 16. Zavarovanje je na voljo igralcem, ki se želijo braniti pred delivčevim blackjackom. Poleg standardnih stav igra vključuje popolne pare in stransko stavo 21+3. Obstajajo različni izplačilni programi za roke, sestavljene iz parov, bodisi mešanih, enakih barv ali različnih barv. Enako velja za kombinacijo delivčeve obrnjene karte in igralčeve roke, ki lahko ustvari Straight, Flush, Straight Flush ali Three-of-a-Kind.

Razložena pravila igre Mayfair Blackjack William Hill

Mayfair Blackjack William Hill je med igralniške igre v živo ki uporabljajo 8 kompletov kart. Igralci bodisi podvojijo na katerem koli paru kart ali pa razdelijo roko s kartami enake vrednosti. Vsakemu deljenemu asu deli delivec eno karto, vendar je podvojitev po delitvi prepovedana. Ko delilec razkrije asa, ima igralec možnost kupiti zavarovanje za polovico svojega prvotnega vložka. Posledično bodo njihove možnosti za zmago 2:1, če nasprotnik doseže blackjack. Če pa delilec zgreši blackjack, bo zavarovalna stava povzročila izgubo.

Tako kot stranske stave tudi funkcija Bet Behind deluje, ko za mizo ni več sedežev. Miza je omejena na 7 sedežev. Možnost Bet Behind torej poveča število igralcev, ki lahko sodelujejo v igri Mayfair za izvrstno mizo William Hill.

Kot pri drugih igre najboljših ponudnikov programske opreme za igralnice v živo, ta različica Blackjacka ima funkcijo klepeta v živo. Staviteljem omogoča komunikacijo s krupjejem in drugimi igralci, ki se zgrinjajo za isto mizo. Vnaprejšnja izbira naslednje poteze je dovoljena s funkcijo Pre-Decision.

Izplačila in RTP za Mayfair Blackjack v igralnicah v živo

Mayfair Blackjack William Hill v živo privabi igralce, ki lahko vložijo karkoli med 25 in 5.000 € na sedmih določenih sedežih. Nekaj zasebnih miz najboljše igralnice v živo dovoljujejo stave do 10.000 €. Vsak krog ima naključno stavo Straight Up in je dodatno povečan s kvantnim množiteljem. Izplačilo zaradi kvantnega množitelja ne bi moglo biti bolj donosno. To pomeni, da se vsako izplačilo za igro, sestavljeno iz dveh ali več "pomnoženih" kart, pomnoži z vsakim množiteljem v igri. Na primer, če ima zmagovalna kombinacija 3x in 5x pomnožene karte, je igralec upravičen do (5x3) 15-kratnega prvotnega izplačila.

Kakšen je povprečni RTP?

Vsaka spletna igralnica z živimi delivci, ki jo poganja Evolution Gaming, ponuja RTP v razponu od 99,33 % do 99,83 % za igranje Mayfair Blackjacka za mizo William Hill. Izkušeni igralci, ki so obvladali Popolno strategijo, lahko svoje veščine prenesejo na mizo za blackjack William Hill za najboljše možnosti za uspeh.

Neobvezne stranske stave ponujajo priložnost za bolj vabljive denarne nagrade, kot sledi:

  • 21+3: 100:1 za pare v barvah
  • Popolni pari: 25:1
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak