Igrajte Power Blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Iskanje primerne mize za blackjack v živo je lahko težak klic. To je zaradi številnih možnosti, ki jih je treba upoštevati, od katerih je večina podobnih glede igranja in drugih funkcij. Vendar pa si je Evolution Gaming močno prizadeval olajšati postopek z uvedbo live power blackjacka, igre, ki je zasnovana tako, da ponuja boljšo igralno izkušnjo kot druge igre blackjacka v živo.

Live power blackjack proizvajalca Evolution uporablja isto tehnologijo, ki jo razvijalec uporablja v večini svojih mednarodno sprejetih naslovov blackjack, kar zagotavlja vrhunsko igranje in varnost. Poleg tega ima igra več drugih funkcij, vključno z estetskimi, zaradi katerih izstopa med drugimi igrami blackjacka v živo.

Kaj je Live Power BlackjackKako igrati Live Power BlackjackLive Power Blackjack izplačila
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Power Blackjack

Večina igralniških iger blackjack v živo ima edinstvene prodajne točke. Glavna stvar, zaradi katere se live power blackjack razlikuje od drugih običajnih namiznih iger v igralnici, je ta, da ne uporablja standardnega kompleta kart. Na primer, vseh devetk in desetic se v igri v živo ne uporabljajo. Namesto tega se uporablja osem krovov, podobno kot drugi igre blackjack. Kot rezultat, delilni čevelj vsebuje le 352 kart namesto 416 zaradi izločenih kart.

V live power blackjack Evolution Gaming, igralci lahko podvojijo, potrojijo in štirikrat podvojijo prvi dve karti, ki ju dobijo. Devet in deset kart se izloči iz krovov, da se prilagodijo dodatku potrojitve in štirikrat. Igralci, ki so redno igrali blackjack v kateri koli spletni igralnici z živimi delivci, bodo morda morali sprejeti nove igralne strategije pri igranju power blackjacka v živo.

Kako igrati Live Power Blackjack

Pred začetkom igre imajo igralci razmeroma kratek čas, da položijo svoje stave. Po tem ni mogoče igrati igre brez stava pravega denarja. Nobenih dodatnih stav ni mogoče sprejeti po izteku časa, dodeljenem za stave, ali ko živi trgovec vsakemu od igralcev za mizo razdeli dve karti.

Igralci lahko vidijo vrednost dveh kart, ki jih prejmejo, in ene od delilčevih kart. To pomeni igralnica v živo igralci ne morejo vedeti skupne vrednosti delilčeve roke. Ko igralci prejmejo prvi dve karti, se lahko vsak odloči, da stoji, udari, podvoji, potroji, štirikrat ali razdeli. Odločitev je treba sprejeti pred iztekom časovnika, po katerem se nobena odločitev ne šteje za stališče.

Kako zmagujejo igralci?

Ko vsi igralci sprejmejo ustrezne odločitve, se razkrije delilčeva druga karta. Delovalec se lahko odloči za izvlečenje dodatnih kart glede na skupno vrednost kartice. Igralci zmagajo, ko je njihova skupna vrednost karte 21 ali bližje 21 od skupne vrednosti delivčeve karte. Pridobitev skupne vrednosti kartice več kot 21 se šteje za propad in se šteje kot takojšnja izguba.

Ko je skupna vrednost prvih dveh kart, ki jih dobi igralec, natanko 21, igralec doseže blackjack in takoj zmaga v krogu. Zmaga z blackjack rezultatom ima veliko boljše izplačilo kot drugi zmagi.

Pravila Live Power Blackjacka

Pravila live power blackjacka narekujejo, da se vse številčne karte vrednotijo po številki na kartici, razen kart devet in deset, ki niso vključene v komplet. Vse obrazne karte se štejejo kot desetice, as pa ima lahko vrednost ena ali enajst.

Igralcem je dovoljeno podvojiti, potrojiti ali četveriti tudi po razdelitvi. Vsa ostala pravila so podobna pravilom običajnega blackjacka, kar pomeni, da se igralci, ki že znajo igrati igro, ne bodo imeli veliko naučiti.

Slaba stran

Če imate dodatne možnosti za potrojenje ali štirikratno povečanje začetnih dveh kart, je idealno za igralce. Vendar pa gre za ceno igranja igre brez devetih in desetih kart. To zmanjša možnosti za pridobitev ugodne karte, ko se igralci odločijo podvojiti, potrojiti ali štirikrat. Igralci morajo razmisliti tudi o uporabi različnih strategij od tistih, ki se uporabljajo pri običajnem blackjacku.

Live Power Blackjack izplačila

Izplačila v live power blackjack se ne razlikujejo od tistih pri standardni igri blackjack v živo. Vse redne zmage imajo izplačilo 1:1, kar pomeni, da igralci dobijo dvojni znesek, ki ga stavijo za vsako rutinsko zmago. Rezultat blackjacka pri kateri koli zmagi v igralnici v živo ima izplačilo 3:2. Igralci se lahko odločijo tudi za zavarovalne stave v najboljših igralnicah v živo, čeprav imajo takšne manj možnosti za dobitek. Zavarovalne stave imajo izplačila 2:1. Skupni del blackjacka v živo RTP vrednost znaša 98,80 %. Vendar pa naslovi blackjack pri večini ponudnikov programske opreme za igralnice v živo ponujajo nekoliko višja izplačila.

Stranske stave

Power blackjack ima v večini igralnic v živo štiri stranske stave, vsaka z različnimi izplačili. Prva se imenuje Any Pair, ki igralcem omogoča, da stavijo na to, da sta prvi dve karti par. Stranska stava ima RTP stopnjo 96,09 %, izplačila pa so 7:1 za običajni par in 20:1 za par v barvi. Druge stranske stave so 21+3, vroče 3s in razpad.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak