Igrajte v živo Sic Bo Shanghai SA Gaming danes - osvojite pravi denar

Od eksotičnih pristanišč Šanghaja do klasičnih igralnic v različnih delih sveta, igralci nikoli ne rečejo, da je dovolj za Sic Bo. Enostaven za igranje in prijeten, ta klasika igralnice se pogosto igra v azijskih igralnicah in zunaj nje. Počasi, a zanesljivo se je začel vdirati v svet spletnih igralnic, ki je milijonom igralnic po vsem svetu dal priložnost, da ujamejo zabavo. Danes je v desetinah najboljših igralnic v živo na voljo veliko različic Sic Bo, ki zabavajo igralce. Live Sic Bo Shanghai je le ena od teh različic. Torej, kaj pa to?

Kaj je Live Sic Bo Shanghai?Kako igrati Sic Bo Shanghai v živoIzplačila Sic Bo Shanghai v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Sic Bo Shanghai?

Live Sic Bo Shanghai je različica Sic Bo razvili SA Gaming, eno najboljših azijskih podjetij za programsko opremo za igralnice. SA Gaming je ponudnik igralniških iger s sedežem v Filipinu, znan po izdelavi visokokakovostnega portfelja igralniških iger, vključno z ruleto v živo, Dragon Tiger in seveda Live Sic Bo Shanghai. Slednji, ki je predmet tega pisanja, uporablja tri kocke in ima človeškega delilca. V tej igri delilec ne meče kocke. Namesto tega so kocke v stekleni posodi, v katero se na ukaz samodejno stresejo.

Igro je mogoče igrati v več jezikih, vključno z angleščino, španščino, indonezijo in malajščino.

Kako igrati Sic Bo Shanghai v živo

Čeprav nihče ne more oporekati priljubljenosti standardnega Sic Boa v živo, je bilo nekaj pomislekov glede igre, glavna med njimi je nekoliko zmedena odločitev, da se čim bolj zmanjša živi delilec. In medtem ko razlog zakaj ponudniki programske opreme za igralnice v živo to je razumljivo, mnogi igralci si želijo, da bi bilo storjeno drugače. K sreči se zdi, da je SA Gaming prisluhnil pomislekom igralcev, saj je podjetje v svojem Live Sic Bo Shanghaiu skoraj odlično obravnavalo to težavo. Vendar pa v različici SA Gaming kljub imenu ni nobenih bistvenih sprememb v igranju.

Pravila Live Sic Bo Shanghai

Vsak krog Live Sic Bo Shanghai se začne s stavami. Trajanje stave traja 40 sekund, zato morajo igralci dobro izkoristiti svoj čas takoj, ko se odštevanje začne. V tem obdobju lahko igralci stavijo in celo spremenijo svoje začetne izbire. Ko poteče trajanje stave, delilec strese kocko v stekleno posodo s pritiskom na zeleni gumb. Vsebnik bo povečan, da bodo igralci imeli dober pogled na dogajanje. Izid vseh kock je predstavljen tudi digitalno.

Medtem ko so v igri domači azijski trgovci, ni funkcije klepeta med igralci in delivci. Igralci pa lahko slišijo, kako krupje komentira izid vsakega kroga, razglasi konec kroga itd.

Razpoložljive stave

Torej, na katere vrste stav lahko sklenejo igralci Sic Bo Shanghai igralnice v živo? No, tako kot druge igralniške namizne igre v živo, tudi ta različica Sic Bo vsebuje na desetine stav. Vključujejo naslednje:

 • Številke (stave na katero koli določeno številko, od 1 do 6)

 • Čuden

 • celo

 • Velika (več kot 10)

 • Majhna (pod 11)

 • Vsak trojni

 • Specifična trojka

 • Par

 • Specifična dvojna

 • 3 Samski

 • 2 Liho 1 Sodo

 • Vse enakomerno

 • Vse čudno

 • Specifična dvojna

 • Posebna dvojna in enojna

 • 4 Številka

 • * Pomembno**: Live Sic Bo Shanghai podjetja SA Gaming ima veliko priročnih orodij, ki zagotavljajo, da igralci spletnih igralnic v živo uživajo v najboljši izkušnji. Poln je statistike in se zanaša na naravnost igranja brez motenj. To je tudi naslov, ki se ga je enostavno naučiti. Ker trajanje stav traja veliko dlje, imajo igralci dovolj časa za stavljanje. Tako je prostor za napake bistveno zmanjšan.

Izplačila Sic Bo Shanghai v živo

Igranje kazino iger v živo gre za stave in izplačila in Live Sic Bo Shanghai ni izjema. Vendar pa je izplačila katere koli igralniške igre se razlikujejo glede na različne dejavnike, pri čemer je vrsta stave ena najpomembnejših. Kot smo že omenili, lahko igralci igralnic v živo stavijo na določene kombinacije, velike ali majhne številke. Stavijo lahko tudi na trojne, dvo- ali trimestne kombinacije. Vsaka od teh vrst stav ima drugačno izplačilo.

Običajno seštevek treh kock daje najboljša izplačila. Na primer, če igralec stavi na skupno 9 ali 12, dobi izplačilo od 191 do 25. Najvišje možno izplačilo je 180:1, kar je specifična trojka.

Glede na RTP je številka Live Sic Bo Shanghai 96,6 %. Očitno to ni najboljši RTP na trgu, vendar tudi ni tako slab.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak