Igrajte tihi blackjack LeoVegas v živo danes – osvojite pravi denar

Tihi blackjack Leovegas v živo je bil 3. avgusta 2017 predstavljen kot vrhunski izdelek s strani priznanega razvijalca igralniških iger Evolution. Za razliko od drugih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo igro gosti trgovec z nekaj besedami, zaradi česar je igra edinstvena. Zato je najboljša možnost za igralce, ki se želijo izogniti motenju klepetalnega trgovca v živo ali drugih igralcev pri namiznih igrah v igralnici. Delovalec se večinoma pogovarja, ko komentira vsote kart in pozdravi novinca. Igra se igra na zelo prilagojeni mizi, ki sprejme do sedem igralcev hkrati.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Leovegas Silent Blackjack?

Leovegas tihi blackjack v živo Evolucija je še posebej priljubljen med igralci, katerih edini poudarek je na igri blackjack, ne na funkcijah, ki bi lahko motile. Zaradi tega so celo zvoki in grafika igre zasnovani tako, da nudijo minimalno motnjo, če sploh.

Spletna igralniška igra s trgovci v živo ima funkcije Pre-Decision in Save Favorite, ki pomagata povečati hitrost igre. Igralcem ponuja tudi podrobno statistiko iger in zgodovino računa, kar pomaga pri upravljanju bank in odločanju. Igralci, ki ne dobijo mesta za mizo, lahko uporabijo možnost stave zadaj, ki jim omogoča, da stavijo na izide igralcev za mizo.

Kako igrati Leovegas Silent Blackjack v živo

Tihi blackjack Leovegas v živo je na voljo v večini najboljših igralnic v živo. Punterji lahko uživajo v tem igra v živo na kateri koli napravi in od koder koli po vsem svetu, tako da ustvarite račun v kateri koli igralnici Leovegas tihi blackjack delilec v živo, ki ustreza njihovim željam. Igralci morajo položiti dovolj sredstev za igranje, saj igra nima brezplačne različice. Prav tako morajo najti sedež za mizo za tihi blackjack Leovegas v živo. V nasprotnem primeru so lahko omejeni na zadnje stave.

Igranje

Igranje Leovegas Silent Blackjack je nekoliko podobno kot pri standardni igri blackjacka, glavna razlika pa je v tihi naravi igralniškega delitelja v živo. Igralci dobijo minuto, da oddajo svoje stave, preden se igra začne. Vsak igralec, ki ne stavi stave v omejenem času, bo moral preskočiti krog. Živi delilec nato razdeli dve karti vsakemu igralcu za mizo in še dve bankirju.

Igralec, ki doseže 21 na prvih dveh kartah, prejme avtomatski dobitek, znan kot blackjack, ki ima bistveno višje izplačilo kot drugi zmagi. Vendar stava postane push, če bankir dobi tudi blackjack. To pomeni, da igralec ničesar ne zmaga ali izgubi.

Če ni igralca z blackjackom, bodo imeli igralci standardne možnosti zadetek, klic, razdelitev in podvojitev. Cilj je doseči bližje 21 kot bankir za zmago v krogu. Bankir lahko doseže rezultate pod 17 in ostane na 17, ne glede na to, ali je mehka ali trda 17.

V živo Leovegas Silent Blackjack Pravila

Pravila za tihi blackjack Leovegas v živo so precej preprosta. Igro je treba igrati z osmimi kompleti kart, pri čemer so odstranjeni vsi jokerji iz krovov. Za mizo lahko hkrati sedi sedem igralcev, vendar lahko igra manj igralcev. Zavarovalnice lahko kupijo zavarovanje le, če je bankirjeva obrnjena kartica as. Seveda veljajo tudi vsa druga običajna pravila igre blackjack.

Stvari, ki jih je treba upoštevati

Čeprav je celotna smisel igre, da se izognemo veliko komunikaciji, lahko igralci še vedno aktivirajo in uporabljajo funkcijo klepeta v živo, kadar koli se morajo posvetovati s prodajalcem o čemer koli v zvezi z igro. Poleg tega lahko igralci, ki uživajo v stavah z višjimi nagradami, uporabljajo ponujene stranske stave, vključno s stranskimi stavami 21+3 in popolnimi pari. Vendar pa stranske stave ponujajo bistveno nižje možnosti za zmago, zato se jim veliko elitnih igralcev izogiba.

Izplačila za tihi Blackjack Leovegas v živo

V živo Leovegas tihi blackjack ima RTP stopnja 96,8 %. Stopnja je razmeroma nizka v primerjavi z drugimi igrami blackjack v živo, še posebej, ker nima veliko edinstvenih funkcij, razen tihih igralnic v živo. Vendar pa je zaradi pomanjkanja motenj igra vredna truda, zlasti med igralci, ki ne marajo štetja kart.

Izplačilo za blackjack je 3:2, kar je boljše od večine izplačil 6:5 igralniške igre blackjack v živo današnja ponudba v živo. Redni dobički, kar pomeni, da igralec doseže bližje 21 kot bankir, igralcem plača enakovreden znesek tistemu, kar stavijo. Za primere, ko se igralci odločijo za zavarovanje, je izplačilo 2:1.

Stranske stave ponujajo najvišje izplačilo v večini igralnic v živo. Izplačila stranskih stav, ki jih ponuja večina ponudniki programske opreme za igralnice v živo razlikujejo glede na karte, ki jih dobijo igralci. Na primer, izplačila za stransko stavo 21+3 se lahko povečajo do 100:1 za tri enake karte. Za stranske stave veljata najnižja stavna meja 1 € in najvišja stava 5000 €.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak