Igrajte Speed ​​Baccarat v živo danes – osvojite pravi denar

Vznemirjenje, napetost in priložnost za unovčenje dobitkov so tisto, kar spodbuja večino spletnih hazarderjev. Zahvaljujoč Live Speed Baccarat lahko igralci uživajo v igrah z malo zastoja in dolgčasom dolgih krogov. Zmage in porazi v tej različici Baccarat so skoraj v trenutku. To novo različico igranja Baccarat, če jo je razvil Evolution Gaming. Stavne akcije še nikoli niso bile tako besno! Toda kaj je Live Speed Baccarat in kako se igra?

Kaj je Live Speed Baccarat?Kako igrati Speed Baccarat v živo?Kako deluje Live Speed Baccarat?
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Speed Baccarat?

Live Speed Baccarat je različica Live Baccarat, ki je koncept hitrega igranja iger popeljala na novo raven. Samski Baccarat v živo krog traja manj kot 48 sekund. Vendar pa je v Speed Baccarat krog končan v 28 sekundah. Na podlagi tega tempa lahko igralci igrajo približno 120 iger v eni uri. Več kot stavijo, večja je verjetnost, da bodo ustvarili neverjetne zmage.

Kako igrati Speed Baccarat v živo?

Pravila Speed Baccarat v živo

Speed baccarat ne odstopa veliko od standardne različice. V igri se uporabljajo enaka osnovna pravila.

Igra uporablja osem krovov po 52 kart. Za vrednosti kart so asi vredni 1, obrazne karte 0, 10ke pa 0, medtem ko se karte med 2 in 9 vzamejo po svoji številčni vrednosti. Vsak čevelj se deli do pojava izrezane karte. Na tej stopnji je mogoče zamenjati čevelj ali premešati karte.
Podobno kot pri drugih igrah Baccarat, različica hitrosti ponuja tri običajne stave, Banker, Player in Tie.

Bankirjeva roka

Stava na bankirjevo roko izplača celo denar. Vendar pa se prilagodijo glede na rob hiše. To pomeni 5-odstotno znižanje provizije od vsake zmage.

Igralčeva roka

Izplačila so enakomerna.

Kravata

Izenačenje se zgodi, če imata igralec in bankir enako vrednost roke. Ta stava se izplača 8:1.

Čeprav so krogi pogosto hitri, je še vedno mogoče postaviti stranske stave. Nekatere izmed priljubljenih stranskih stav pri Live Speed Baccarat vključujejo naslednje.

Ali par

Ta stava je napoved, ali bo igralec ali bankir dobil par. Zmage so izplačane 5:1.

Popoln par (en)

Ta stava temelji na tem, ali sta dve karti, podeljeni igralcu ali bankirju, enake vrednosti ali barve. Plača je določena na 25:1.

Popoln par (dva)

Ta stava je zmagovalna, če sta obe karti (dve), ki sta bili podeljeni bankirju in igralcu, enaki po rangu in vrednosti. Izplačilo je mamljivih 200:1.

Kako deluje Live Speed Baccarat?

Cilj igre je dobiti skupno kombinacijo blizu 9. Igralci na srečo jo lahko igrajo samo pri igralnice v živo ki podpirajo Live Speed Baccarat. Preden se igra začne, igralci stavijo na bankirja ali igralca, da dosežejo cilj igre. Za napovedovanje, da se bo tekma končala z neodločenim izidom, lahko vstavite tudi stavo za neodločen rezultat. Te stave je treba zaradi hitrosti igre oddati v manj kot 13 sekundah.

Po opravljenih stavah deli delivec bankirju in igralcu dve karti. Prikažejo se vrednosti teh kart in določi se zmagovalec. Naravni dobitek se zgodi, ko hazarder zadene roko 9 ali 8. Tretjo karto je mogoče izvleči, ko je vrednost igralčeve karte med 0 in 5. Takšno dejanje prisili bankirja, da zavzame stališče.

Kako zmagati pri Live Speed Baccarat: Strategija za Baccarat v živo

Igralci, ki želijo igrati Speed Baccarat Live trgovca na spletu, morajo uporabiti določeno strategijo za zmago. Najpomembnejši nasvet je upravljanje bank. Ker je igra hitra, lahko igralec v hitrih krogih izgubi veliko. Druga strategija je vedno izbrati bankirja. Statistični podatki kažejo, da ima bančnikova roka 45,85 % možnosti za zmago v primerjavi z 9,53 % pri neodločenem rezultatu in 44,62 % v igralčevi roki.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Stakelogic Live uvaja Speed ​​Baccarat s hitrejšimi krogi igre
2023-09-28

Stakelogic Live uvaja Speed ​​Baccarat s hitrejšimi krogi igre

Stakelogic, razvijalec vrhunskih igralniških iger v živo s sedežem na Malti, je predstavil razburljivo novo igro Live Speed ​​Baccarat. Igralci, ki želijo vznemirljivo izkušnjo Baccarat v živo, lahko poiščejo to novo različico klasične igre, kjer so vse karte razdeljene obrnjene navzgor. To dodaja hitrost igri, kar igralcem omogoča, da odigrajo več krogov v krajšem času.

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kdaj je bila izumljena Live Speed Baccarat?

V začetku leta 2017.

Kakšne so možnosti?

Igralec in bankirjeva roka plačata celo denar. Izenačenje je izplačano 8:1.

Kako dolg je vsak krog?

Približno 28 sekund.

Ali obstajajo stranske stave?

da. Igralci lahko stavijo na Pair ali Perfect Pa