Igrajte Speed ​​Blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Evolution Gaming kar zadeva nabor iger, se izjemno dobro meri. Blackjack imajo koristi predvsem igralci Evolution GamingNova ponudba, Live Speed Blackjack. Kot ste morda pričakovali, ta igra sledi vsem konvencionalnim klasičnim pravilom blackjacka, vendar z nekaj preobrati. Ko prejmete prve karte, so vse ostale naslednje karte ponujene prednostno ali odvisno od tega, kako hitro igrate. Hitrost je v tej igri bistvenega pomena.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Speed Blackjack?

Kot smo že omenili, je Live Speed Blackjack različica blackjacka, kjer je hitrost ključnega pomena: igralec, ki se najhitreje odzove na svoje karte, gre prvi. To pomeni, da je način podajanja kart v tej igri drugačen od tistega, ki so ga vajeni klasični igralci blackjacka. Delovalec pri izdaji kart ne upošteva običajnega vrstnega reda. Čeprav lahko navajanje na hitrost igre traja nekaj časa, je ta igra prava stvar za igralce, ki imajo raje hitro hitrost upravljanja.

Kako igrati Live Speed Blackjack

Medtem ko se karte v klasičnem blackjacku delijo zaporedno, medtem ko igralci čakajo na svoje vrste, je pri Live Speed blackjacku vse o križanju. Primarni cilj igralca je imeti močnejšo kombinacijo kot delilec, ne da bi presegel 21.

Ko igralci dobijo prvi dve karti, tisti, ki se odločijo, da bodo hitreje udarili, razdelili ali podvojili, dobijo naslednjo delivčevo karto. Karte se prednostno razdelijo igralcem, dokler niso končane vse roke. Za igralce, ki jim hitrost igre ni všeč, se bo funkcija samodejnega igranja odločila na naslednji način:

  • Roke z vrednostjo, višjo od 12, stojijo, ko se igralec ne odzove pravočasno
  • Roke z vrednostjo 11 ali manj prejmejo zadetek, ko se igralec ne odzove pravočasno

Pravila za hitri Blackjack v živo

Pravila igre so podobna tistim, ki se uporabljajo v klasični igri blackjack. Tukaj je kratek vpogled v nekatera glavna pravila, ki se uporabljajo v Live Speed Blackjack:

  • Vsaka miza ima sedem sedežev
  • Igralec ima lahko samo en sedež
  • Delec dobi samo dve karti
  • Trgovec stoji na vseh 17
  • Blackjack plača 3:2
  • Zavarovanje plača 2:1
  • Slip asi dobijo le dodatno karto
  • Delitve so dovoljene in razdeljene kot druge roke

Kako zmagati v Live Speed Blackjack

Glavna značilnost Live Speed Blackjacka je hitrost. Igralci, ki igrajo to pospešeno različico blackjacka, tvegajo, da bodo naredili panične stave, ko teče časovnik. Ključ do zmage je, da se držite svoje strategije, saj morajo biti odločitve hitre. Improviziranje strategij in sledenje občutkom je lahko drago, tako kot pri drugih igralniške igre v živo.

Strategija za hitri Blackjack v živo

Čeprav so nekatere strategije lahko zmedene za nove igralce, je biti strateški kralj. Novim igralcem svetujemo, naj začnejo z osnovno strategijo, kot je stojalo, ko je vaša kombinacija 12-16, ko ima delilec 2-6, vedno razdeljeni asi in 8s ter zadeti za roke v vrednosti 12-16, ko ima delilec 7-as , med drugimi osnovnimi strategijami. Ko se igralec seznani z osnovami, mu pridejo prav napredne tehnike, kot je štetje kart.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Katere so najboljše igralnice za igranje Live Speed Blackjack?

Igralnice, s katerimi so sodelovali Evolution Gaming, in ponujajo igre trgovcev v živo, so običajno idealni.

Ali so pravila Speed Blackjacka podobna tistim, ki se uporabljajo v različicah blackjacka v živo?

Da, veljajo enaka pravila in izplačila so ponavadi nekoliko podobna. Edina izjemna razlika je, kako se karte ponudijo po tem, ko sta bili razdeljeni prvi dve karti.

Ali obstajajo kakšne omejitve za Live Speed Blackjack?

Poleg hitrega tempa, ki ga imajo igralci vseeno radi, pri tej igri ni nobenih očitnih omejitev.