Danes igrajte hitrostno ruleto v živo - osvojite pravi denar

Evolution Gaming vedno stremi k zagotavljanju zadovoljstva strank, zato vedno znova uvajajo boljše igre, na primer hitrostno ruleto v živo. The kazino igra v živo je ujel vsako igralnica v živo pozornost navdušencev, spodaj pa so razlogi, zakaj.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Speed Roulette?

Speed ruleta v živo je spletna igralniška igra v živo, ki omogoča igralcem, da izkusijo osupljivih 25 sekund na vrtenje. Zaradi tega je to najhitrejša igra rulete v živo na svetu. Izdelek igralnice vključuje več visokokakovostnih kamer, ki zajemajo dogajanje iz neposredne bližine. Evolution Gaming nato posreduje posnetke iz njihovega studia v Latviji igralcem po vsem svetu v jasnem stanju.

Kako igrati hitrostno ruleto v živo?

Igranje hitrostne rulete v živo je enostavno. Prvič, stave se dajo, ko se kolo vrti, tako da ni mrtvih časov. Po tem lahko oseba, ki naredi pravo napoved, odide z gotovino, odvisno od zneska svojega vložka. Ker Evolution Gaming ne ponuja predstavitve igralnice v živo, morajo igralci imeti igralniški račun z naloženimi sredstvi za dostop do igre.

Kako deluje hitrostna ruleta v živo?

Kot katera koli druga igralnica v živo, tudi Live Speed Roulette Evolution Gaming vključuje pravila, ki se jih morajo igralci držati, na primer:

  • Vsak igralec mora staviti, preden žoga pristane v žepu. V nasprotnem primeru bodo morali počakati na naslednje vrtenje.
  • Igralci se morajo držati omejitev stav, ki se običajno gibljejo med £/€/$1 in £/€/5.000 $. Zato je ključnega pomena, da ljubitelji iger na srečo potrdijo mejo, preden dajo stave.
  • Po izidu se mora zmagovalec odločiti, ali bo odstopil ali nadaljeval, preden žoga pristane v žepu.
  • Ker ni predstavitev, mora vsak igralec dati vložek za sodelovanje v igri.

Kako deluje hitrostna ruleta v živo?

Live Speed ruleta je ena najboljših spletnih igralniških iger v živo, kar jih je Evolution Gaming kdaj izdelal. Glede na ime je igra hitra, zato se kolo rulete vrti brez mrtvih časov. Za obvladovanje pritiska je operater po meri izdelal igralna orodja priznanega podjetja TCSJOHNHUSLEY. Za razliko od večine delilcev v živo, igralnica v živo zahteva koncentracijo, ki je novim igralcem manjka. Običajno se zgodi, da se kolo rulete zavrti in ko žogica pristane v reži, stroj posodobi rezultate. V nekaj sekundah se začne naslednji krog.

Kako zmagati na ruleti Live Speed

Vsaka stranka v spletni igralnici gre tja, da se zabava, a kar je najpomembneje, osvoji denar. Tako kot katera koli druga ruleta v živo, zadevna igra zahteva trike za zmago. Da, to je igra na srečo, a vseeno lahko igralci povečajo svoje možnosti za zmago s posebnimi strategijami.

Strategija hitre rulete v živo

Kot smo že omenili, je hitrostna ruleta v živo hitra. Zato se morajo igralci iger prilagajati hitrosti. To je s hitrimi odločitvami, ko je to potrebno. Prav tako bi morali biti pripravljeni takoj dati informirane stave, saj ni časa za analizo in sprejemanje veljavnih sklepov. Druga strategija je, da se vedno držimo pravil igre. Na primer, igralci ne smejo staviti nad ali pod mejo vložka. To bo vodilo le do diskvalifikacije, kar pomeni, da igralci zgrešijo priložnost za zmago. To je nekaj strategij, ki bodo igralcem omogočile zmago pri igranju rulete v živo v nekaterih vrhunskih spletnih igralnicah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kdaj je bila izumljena hitrostna ruleta v živo?

Igra, ki jo je razvilo podjetje za programsko opremo Evolution Gaming, je izšla leta 2017.

Od kod se igra pretaka?

Igra Speed Roulette v živo se predvaja iz studia v Rigi v Latviji.

Ali igra ruleta v živo vključuje funkcijo samodejnega igranja?

Da, igra ima funkcijo samodejnega igranja.