Igrajte športni blackjack LeoVegas v živo danes – osvojite pravi denar

Blackjack je med najstarejšimi igrami s kartami in druga najbolj priljubljena igralniška igra, takoj za pokru. Evolution, eden izmed vodilnih svetovnih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo, ponuja različne sloge blackjacka, da zadovolji različne okuse igralcev. Število igralcev v eni seji bo določilo, koliko krovov bo krupje razdelil. Live Sports Blackjack LeoVegas je primerjalna igra kart, kjer delilec in en ali več igralcev igrata drug proti drugemu. Medtem ko bo za mizo prisotnih veliko igralcev, se mora vsak soočiti z delivcem neodvisno. Izid enega igralca ne vpliva na ostale.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Sports Blackjack LeoVegas?

Je ena izmed ekskluzivnih miz v igralnicah v živo igre, ki jih je izdal Evolution Gaming, ki se pretaka neposredno iz Chambre Separee igralnice Leo Vegas, kar v angleščini pomeni Ločena soba. Namensko območje najdete v Evolution's igralniški studii v živo ki se nahajajo v Latviji, Združenem kraljestvu in na Malti. Struktura Live Sports Blackjack LeoVegas je podobna strukturi klasični blackjack v živo. Vendar pa je zasnovan za ljubitelje športa, vključno z nogometnimi fanatiki. Ni nenavadno zaslediti igralce, ki razpravljajo o najnovejših nogometnih novicah in dogodkih z igralniškim trgovcem v živo. Športna miza v živo je dobro sprejeta in razvijalec razmišlja o dodajanju več športnih dogodkov za igralce, na katere bi lahko stavili.

Kako igrati športni Blackjack v živo LeoVegas

LeoVegas Live Sports Blackjack je 8-slojna igra s kartami s sedmimi glavnimi sedeži, čeprav se lahko zadaj pridružijo dodatni igralci. Standardne omejitve stav se gibljejo od 5 do 1000 £, vendar nekatere igralnice v živo sprejemajo višje vložke do 5000 £. Vsako prazno mesto je označeno kot razpoložljivo, medtem ko so stranske stave (Popolni pari in 21+3) na levi in desni strani vmesnika za stave. Ko se stave nadaljujejo, trgovec v igralnicah v živo z udeleženci sproži športne teme, kot so nedavne nogometne tekme.

Vsaka karta v LeoVegas Live Sports Blackjack ima edinstveno vrednost. Kartice s številkami od 2 do 10 imajo nominalno vrednost. Kralj, kraljica in Jack so znani kot obrazne karte in vsaka je ocenjena na deset. Skupna vrednost igre je vsota obstoječih kart. Igralci lahko zahtevajo dodatne karte za izboljšanje statusa svojih iger.

Po drugi strani pa je as lahko vreden 1 ali 11, odvisno od tega, ali daje propad (več kot 21 točk). As z vrednostjo 11 ustvari mehko roko, ker komaj razpade, če bi delilec izvlekel drugo karto. Toda as, vreden 1, je težek, saj obstaja velika verjetnost, da bo kombinacija počila.

Pravila igre LeoVegas Live Sports Blackjack

Za igralca, ki ni dosegel blackjacka, je na voljo le nekaj možnosti. Najboljše je, da ocenite obe karti in ju primerjate z delivčevo obrnjeno karto. Glede na vrednost roke lahko igralec izvede enega od spodnjih korakov.

  • Predaja: Včasih je očitno, da je igralec na robu izgube. Svojo stavo lahko predajo na pol in končajo svojo igro. Trgovec zmaga.
  • Delitev: Če ima ena roka dve karti enake vrednosti, ju lahko igralec razdeli med dve roki. Stava za vsako deljeno igro bo enaka začetni stavi, zato se stava podvoji.
  • Zadetek: To je postopek zahtevanja dodatne kartice od krupjeja. Delilec lahko izvleče toliko kart in jih razdeli igralcem, dokler se ne odločijo za nastop. Udeleženci morajo paziti, da ne presežejo 21 (doprsni del).
  • Stanje: To pomeni, da ne vzamete več kart od delivca. Tako bo trgovec igral svoje roke.
  • Podvojitev: Pojavi se, ko igralec podvoji svoj vložek tako, da zahteva dodatno karto, preden stoji.
  • Zavarovanje: Igralci sklenejo zavarovanje (zaščitijo svoje stave), ko delivec obrnjena karta pokaže asa. Zavarovanje je enako 50 % prvotnega deleža. Igralec bo stavil na delivčevo verjetnost, da bo dobil Blackjack.

LeoVegas Live Sports Blackjack izplačila in RTP

Za vsako spletno igralnico z živimi delivci stoji niz zapletenih kvot. Za določitev izplačil se spusti na vrsto odstotkov in razmerij. na splošno igralniške igre v živo so zasnovani tako, da dajejo hiši statistično korist, znano kot prednost hiše. To je odvisno od razmerja med vsemi plačanimi stavami in zmagovalnimi stavami. Celo najboljše igralnice v živo vedno plačajo manj od tistega, kar so prejeli kot stave na dolgi rok.

Teoretični potencial izplačila igralca je znan kot RTP. Predstavlja delež stav, ki jih je treba nagraditi s pravim denarjem iz celotnega prometa. Igralci Blackjacka razumejo, da je RTP igralnice malo manj kot 100%. Na primer, povprečna standardna igra blackjack plača približno 99,5%. Vendar pa je RTP LeoVegas Live Sports Blackjack 96,8%. Toda vrednost se lahko poveča, odvisno od tega, kako optimalno igrate.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak