Igrajte v živo Texas Holdem Bonus danes – osvojite pravi denar

Texas Hold 'em Bonus Poker je ena najbolj vročih igralniških namiznih iger v živo, ki se pojavljajo v uglednih igralnicah v živo. Igro je za igralnice v živo izdal priljubljen ponudnik programske opreme Evolution. Na koncu igre zmaga tisti, ki ima najboljšo kombinacijo petih kart.

Tako kot pri Blackjacku mora igralec za zmago premagati delilčevo roko in ne drugega igralca za mizo. V igri v živo je cilj narediti najboljšo možno kombinacijo pokra s petimi kartami z združitvijo dveh kart, ki se delita s skupnim flopom s petimi kartami. Ko se igra razvija, obstajajo različne možnosti za vlaganje stav.

Kako igrati Evolution's Live Texas Hold 'em Bonus PokerTeksaški Hold 'em Bonus Poker izplačila v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Evolution's Live Texas Hold 'em Bonus Poker

Vsakemu igralcu sta dodeljeni dve karti za igranje v tej igri, tako da jih lahko uporabi le igralec, ki ju lahko uporabi. Delovalcu se nato razdeli še dve karti, ki ju lahko uporabi samo on. Na mizi je razdeljenih pet skupnih kart obrnjenih navzgor. Te karte lahko poleg običajnih dveh, ki jih že imata, uporabljata tako igralec kot delilec.

Kaj mora igralec upoštevati?

Skupne karte lahko uporabljajo tako igralci kot delivci v poljubni kombinaciji. Če želite ustvariti najboljšo kombinacijo poker, lahko uporabite tri, štiri ali vseh pet skupnih kart.

Splošne informacije

Ime igre

Texas Hold'em Bonus Poker

Ponudnik iger

Evolucija

Vrsta igre

Poker

Pretočno iz

Gruzija, Malta, Kanada, Romunija

Pravila Texas Hold'em Bonus Pokra v živo

Igralci

Da bi lahko postal a odlična igralnica v živo igralec, je bistveno razumeti pravila igre. Za začetek vsak igralec položi vložek ante in ima možnost dati tudi bonus stavo za jackpot. Vsakemu igralcu in delivcu se razdelita dve karti z licem navzdol. Če želi nekdo igrati igro, mora vložiti stavo, ki je enaka dvakratnemu njihovemu Anteju. Če je bila ante stava 5 $ in bi igralec želel igrati, bi moral staviti 10 $. Vložek ante se izgubi, če se igralec odloči, da ne bo igral, in odstopi.

Četrta karta je obrnjena navzgor na sredini igralniške mize. Igralci imajo možnost, da igrajo na srečo ali še enkrat preverijo. Vložek je nastavljen na isti ravni kot ante stava. To je zadnja priložnost za igralce, da stavijo. Za nadaljevanje igre jim ni treba položiti stave. Peta karta, ki je zadnja, se kasneje deli tudi obrnjena navzgor.

Trgovec

Za vrhunske igre v živo, delilec razdeli tri karte z licem navzgor na sredini mize. Te tri karte so skupne karte, kar pomeni, da jih lahko vsak igralec uporabi za dokončanje svoje zadnje kombinacije petih kart. Delitelj obrne svoje karte in razkrije najboljšo kombinacijo petih kart v hiši.

Delitelj bo eno za drugim obrnil luknjaste karte vsakega igralca in določil najmočnejšo kombinacijo petih kart. Delivci se naučijo prepoznati najboljšo kombinacijo vsakega igralca, vendar mora biti vsak igralec sposoben prepoznati svojo najboljšo kombinacijo. Delilec presodi, ali je igralčeva ali deličeva roka boljša. Če ima igralec boljšo roko od drugega, zmaga. Če igralec izgubi, hiša obdrži vse stave in Ante.

Teksaški Hold 'em Bonus Poker izplačila v živo

Igralci lahko zdaj položijo še eno stavo s tem evolucijskim bonus pokrom Texas Hold 'em v živo. Vendar se morajo ujemati le z enakovrednim zneskom Ante. Udeleženci so lahko tudi preverili, kar pomeni, da ne stavijo. Igralci bodo nato lahko nadaljevali z igro, ne glede na to, ali stavijo ali preverijo.

Pri stavah na flopu, turnu in riverju, kadar koli igralec premaga roko delilca, takoj prejme Texas Holdem bonus poker izplačila. Torej, če nekdo stavi 10 $ na flopu, 10 $ na turnu in 10 $ na riverju, bo takoj prejel 30 $.

Ko igralec premaga delivčevo in ima ravno ali boljšo, se stava Ante izplača na enak denar. Posledično bi bil ante 10 $ vreden 10 $ več. Izenačeno je, če premagajo delilca, vendar imajo roko, ki ni ravna. Na Anteju igralcev ni zmage, ni poraza. Igralna tabela za bonus jackpot opisuje, kako se izplača neobvezna stava za bonus jackpot na podlagi dveh kart, danih udeležencem.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak