Igrajte Ultimate Texas Hold'em v živo danes – osvojite pravi denar

Live Ultimate Texas Hold'em je igra za igralce, ki uživajo v vznemirjenju igranja pokra. Igralci na srečo, ki so igrali Texas Hold'em bo še posebej užival v prehodu na to različico igre. Ultimate Texas Hold'em je igra med igralcem in delilcem. Omeniti velja, da igralcem ni treba razmišljati o blefiranju, saj se bodo pomerili z delivcem. Vse, kar jih mora skrbeti, je povečati svoje žetone in pridobiti boljšo kombinacijo kot delilec.

Kako igrati Ultimate Texas Hold'em v živo?Kako zmagati na Live Ultimate Texas Hold'em:
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Ultimate Texas Hold'em v živo?

Vsi igralci začnejo tako, da vsak oddajo stavo ante, ki je določena samodejno. Ante in blind morata biti enake vrednosti. Igralec ima nato možnost, da tri do štirikrat dvigne ante stavo kot pri prvih treh skupnih kartah. Vsak krog ima eno povišanje. Igralci, ki niso povišali na peto skupno karto, imajo potem možnost povišanja za podvojitev vrednosti ante. Če v tej fazi ne dvignejo, morajo odpovedati in izgubiti svoje ante in slepe stave.

Pravila Ultimate Texas Hold'em v živo

Za igranje Ultimate Texas Hold'em potrebujete en sam komplet 52 kart. Zasebno se igralcu izdata dve karti, znani kot luknjice. Igra se začne, ko igralci položijo ante in stave na slepo. Ko prejme svoje karte, se lahko igralec odloči za dvig ali ček. Ta vrsta stave je znana kot igralna stava. Daje jim možnost, da dvignejo do tri ali štirikrat večjo vrednost ante stave.

Delilec izda flop po koncu prvega kroga stav. To so tri skupne karte, ki jih uporabljata tako igralec kot delilec. Igralec lahko dvigne, da podvoji stavo ante, če v prejšnjih krogih ni dal nobene stave. Imajo tudi možnost preverjanja.

Turn in river sta četrta in peta skupna karta. Uporabljata jih lahko tako igralec kot delilec. Na tej stopnji ima igralec, ki med igro ni dal nobene stave, dve možnosti. Prvi je dvig, da se podvoji vrednost ante. Druga možnost je, da se odločijo za odstopanje in tako izgubijo svojo ante stavo.

Kako zmagati na Live Ultimate Texas Hold'em:

Zabavno je igrati na najboljši način igralnice v živo, še posebej, če je nekdo v nizu zmag. Zmagovalna kombinacija Ultimate Texas Hold'ema je tista, ki premaga delivčevo roko. Ker udeleženci stave samo proti delivcu, mora zmagovalna kombinacija premagati eno drugo roko pokra.

Če deličeva roka ni kvalificirana, igralec dobi nazaj svojo ante stavo. Če ima igralec boljšo kombinacijo kot delilec, se stave za igro in slepe poravnajo v skladu z izplačilnimi tabelami. V primerih, ko ima delilec boljšo kombinacijo, igralec ne prejme izplačil za nobene stave.

Če ima delilec kvalificirano kombinacijo, igralec izgubi stave ante, blind in play, ko ima kombinacijo z nižjo vrednostjo. Če ima igralec boljšo kombinacijo kot delilec, se stave poravnajo v skladu z izplačilnimi tabelami.

Strategija Ultimate Texas Hold'em v živo

Zmaga na ultimativnem Texas Hold'emu zahteva nekaj strategije. Igre so bolj prijetne, če lahko uporabite strategijo v svojo korist. Ena najboljših strategij je po mnenju strokovnjakov tesen, agresiven pristop. V tej obliki igralec igra manj iger. Igre, v katerih sodelujejo, je treba igrati agresivno in pogosteje dvigniti svojo stavo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak