Igrajte Vegas VIP Blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Trendi Evolution Gaming kot eden najboljših svetovnih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo. Podjetje je bilo vedno mojster razvoja vrhunskih iger blackjack, ki zasedejo največje število miz v kateri koli spletni igralnici z živimi delivci. Na platformah William Hill bodo oboževalci našli več kot 35 različic blackjacka z različnimi omejitvami stav. Ena izmed najbolj zanimivih različic je Live Vegas VIP Blackjack. Trgovci v igralnicah v živo, ki ga gostijo, so profesionalci, ki razumejo pričakovanja vsakega igralca in so odločeni zagotoviti najboljše. Preberite, če želite izvedeti več o Live Vegas VIP Blackjack spodaj.

Kaj je Live Vegas VIP Blackjack William Hill?Kako igrati Live Vegas VIP Blackjack William HillVegas VIP Blackjack izplačila
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Vegas VIP Blackjack William Hill?

Vegas VIP Blackjack je zasnovan za vrhunske in privilegirane ljubitelje namiznih iger v igralnici v živo. Takšni igralci se ne bojijo vložiti višjih stav od povprečja in so pripravljeni na resen adrenalin. Obravnava se z 8 standardnimi kompleti in se predvaja v realnem času z vrhunskih miz, ki jih vodijo izkušeni igralci v živo.

Ko gre za igranje Live Vegas VIP Blackjack, vam ni treba biti na prizorišču, kjer se dogaja dogajanje. Dejanje pride do igralca, tik pred njegovim zaslonom. Toda 25.000 kvadratnih čevljev kazino studio v živo bo zahteval velikodušno banko.

Kako igrati Live Vegas VIP Blackjack William Hill

Struktura in pravila Vegas VIP Blackjack so sinonim za standard blackjack igralniške igre v živo. Na voljo sta dve bonus stavi (stranske stave), možnost dvojnega znižanja, deljenja in zavarovanja. Krupje med sejami naključno premeša karte, da izboljša poštenost. Igralci lahko kadar koli zamenjajo mizo z gumbom Lobby. Če morajo hkrati zasesti sedeže za štiri mize, lahko pritisnejo funkcijo Multi-Game Play. Dve bonus stavi je mogoče slediti prek naprednih nastavitev. So neobvezne in igralci lahko skrijejo svoje zavihke v glavnem vmesniku.

Številne igralnice v živo imajo možnosti za brezplačne preizkuse, na primer bonus brez pologa in brezplačne igre. Veteranski igralci, ki so pripravljeni igrati za pravi denar, takoj, ko se prijavijo na svoj račun, stavijo s pravim denarjem. Brezplačne igre imajo lahko resnična izplačila, vendar so omejena s težkimi pogoji stav.

Ko delilec razdeli karte, imajo igralci dve možnosti: stati ali udariti. Postavijo se proti delivcu s svojo trenutno roko ali zadenejo, da zahtevajo dodatno kartico. Poleg tega jim je dovoljeno razdeliti začetno roko na dva. Delitev zahteva enak vložek kot glavna stava. Če se želijo podvojiti, svoji prvotni stavi dodajo še eno karto.

Pravila Live Vegas VIP Blackjack

Ko igralnica v živo izvleče drugo karto, razglasi izide stav in odstrani vse karte iz mize. Za to različico blackjacka velja pravilo S17, kar pomeni, da krupje stoji na mehki 17, preden izvleče drugo karto na 16. V izenačenem krogu imata delilec in igralec enake roke.

Kot je navedeno zgoraj, vsota igralčevih rok določa, ali gre za zmago ali poraz. Tu so glavni dejavniki, ki pridejo v poštev:

Izguba (trgovec zmaga)

  • Igralec se preda

  • Tako igralec kot delilec presežeta vrednost roke 21 (propad)

  • Igralec loči, delilec pa ne

    Če oba prejmeta 21 ali naredita kombinacijo za blackjack, bo rezultat izenačenje ali odriv. Nobena stava ne more spremeniti takšnih rok, zato igra pride do izenačenja.

Zmaga (trgovalec izgubi)

  • Igralec dobi as in 10. Zmagovalec se izplača v razmerju 3:2
  • Igralec naredi višjo vrednost od krupjeja, vendar manjšo od 21. Nagrajeni so v razmerju 1:1
  • Skupna vrednost delivčeve karte presega 21, medtem ko ima igralec manj kot to

Vegas VIP Blackjack izplačila

The RTP ali vrnitev k predvajalniku odstotek je verjetnost, da igralec na dolgi rok povrne ves denar, ki ga je zastavil. Po drugi strani ima igralnica prednost, ki je znesek, ki ga pričakujejo od igralcev na dolgi rok. Če se združita, bi moral RTP in house edge dati 100%. Vsak igralec blackjacka upa, da bo dosegel najvišje izplačilo pri nizkem robu.

Najboljše igralnice v živo Evolution ponujajo donosna izplačila, ki so prikazana v preddverju ali poleg mize za vegas VIP Blackjack. Odvisno od igralnica v živo, nekatere mize dovoljujejo minimalno stavo 250 $ na roko. Ni presenetljivo, da naletite na mize z minimalno vrednostjo 500 in 1000 $. Na splošno velja, da višji kot je vložek, večji postane RTP. Trgovec, ki stoji na S17, deluje v korist igralca, za razliko od tistega, ko delilec zadene. Povprečna prednost hiše za Live Vegas VIP Blackjack William Hill je 0,22 %, kar ustreza 99,78 % RTP.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak