Igrajte Macau Squeeze Baccarat danes – osvojite pravi denar

Macau Squeeze Baccarat je izjemna igralniška igra v živo, ekskluzivna za William Hill in se pretaka iz očarljivih sob s temo Macaa. Ta igralniška igra z delilci v živo ponuja resnično fascinantno izkušnjo baccarat. V tej igri je vse, kar je všeč, začenši s tem, kako delivci obravnavajo akcijo in kako popestrijo igralno vzdušje. Še bolje, Squeeze Baccarat se pretaka s kamerami HD, ki ujamejo igralno dejanje takšno, kot je, s čimer izkušnjo dvignejo na novo raven. Macau Squeeze Baccarat hitro postaja izbira za mnoge igralce kot igra na srečo.

Splošne informacijeKako igrati Evolution Live Macau Squeeze Baccarat
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Splošne informacije

Ime ponudnika

Macau Squeeze Baccarat v živo

Programska oprema ponudnika

Evolucija

Vrsta igre

Baccarat

Pretočno iz

Latvija

Kako igrati Evolution Live Macau Squeeze Baccarat

Še ena različica velike in priljubljene Baccarat v živo igra. Macau Squeeze Baccarat se pretaka v živo Evolution Gaming's Studii na temo Macaa. To igro je mogoče igrati na vseh vrstah naprav, vključno z mobilnimi in namiznimi, ne da bi pri tem kakor koli ogrozili igralno izkušnjo.

Cilj igre je napovedati, katera kombinacija, bankirjeva ali igralčeva, bo najbližja devetki. Obstaja tudi tretja možnost, znana kot izenačenje, ki jo lahko igralci izberejo, če predvidevajo, da bodo roke bankirja in igralca enake vrednosti.

Kar zadeva igranje, delilec začne tako, da razdeli štiri karte obrnjene navzdol, dve bankirju in drugi dve igralcu. V tem trenutku so HD kamere prilagojene tako, da zagotavljajo jasne poglede na mizo.

Evolution Gaming je še dodatno poenostavil delo delivca tako, da je funkcijo stiskanja prenesel na igralce. Igralci se morajo samo dotakniti vogala katere koli karte, da sprožijo stiskanje ali luščenje optičnih filtrov, nameščenih na karte. To pomeni, da je vloga živega delilca v igri interakcija z igralci in skrb za njihove skrbi.

Pravila igre

Kot katera koli druga igra v živo, da je treba upoštevati pravila. Pravila Macau Squeeze Baccarat v živo so preprosta; igralec in bankir dobita dve roki, igralci na mizi imajo možnost, da vnaprej stavijo na kombinacijo, ki bi lahko bila najbližja deveti. Pravilna napoved igralca se izplača 1:1, 1:0,95 za bankirja in 8:1 za neodločen rezultat. Veljajo tudi pravila iz tretje roke, vendar je to odvisno od skupne vrednosti posamezne kartice.

Čeprav je delilec v živo vedno na voljo igralcem, je poznavanje vrednosti kart kritičen del igre. Asi štejejo kot 1, karte 2-9 prevzamejo svojo nominalno vrednost, medtem ko se 10 in obrazne karte štejejo kot 'nič'

Poleg teh standardnih treh možnosti stav, ki jih ponuja igralnice v živo, lahko igralci pričakujejo nekaj dodatnih stranskih stav, ki jim dajejo možnost stave, da bosta dve začetni karti, ki sta bili razdeljeni na položaj igralca in bankirja, tvorili par. Stranske stave se plačajo ogromnih 11/1, ko se razkrije par.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak