Osvojite pogosteje z Evolution's Golden Wealth Baccarat

Evolution Gaming

2022-02-10

Ethan Tremblay

Igralniškim igram Evolution v živo običajno ne manjka zabavnih inovacij in donosnih funkcij. Letos je podjetje predstavilo Golden Wealth Baccarat, ki se ponaša s funkcijami razširjene resničnosti in več množitelji kot kdajkoli prej. Toda za razliko od Lightning Baccarat, kjer so veliki množitelji običajni, je pri Golden Wealth Baccarat vse to, da jih dobite pogosteje. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več!

Osvojite pogosteje z Evolution's Golden Wealth Baccarat

Kaj je Golden Wealth Baccarat?

Golden Wealth Baccarat je v bistvu "izboljšana" različica že tako priljubljene oboževalcem Lightning Baccarat. V tem smislu je to igra delilcev v živo, ki igralcem omogoča, da zberejo več množiteljev in izboljšajo svoj zmagovalni potencial. Tukaj se množitelji prislužijo s petimi edinstvenimi zlatimi kartami, vključenimi v vsak krog. Posebne karte lahko pomnožijo dobitke 8x, 5x, 3x ali 1x, dokler ima zmagovalna roka zlato karto.

Kako igrati Golden Wealth Baccarat

Najprej in predvsem to Casino baccarat v živo ima enaka pravila igranja kot druge različice baccarat od razvijalca. Vsak krog te igre se začne z izbiro vrednosti kovanca in stavo. 

Natančneje, v čudovitem rdeče-zlatem studiu sta na voljo dve stranski in tri glavne stave. Glavne stave so stave igralec, bankir in izenačene stave, pri čemer par bankirja in par igralcev sestavljata stranske stave.

Po končanem stavnem delu se začne zlati krog. Igra se s krovom 52 kart, kjer je pet kart izbranih naključno. Nato vsaka karta dobi zlati sijaj in naključni množitelj. Ne pozabite pa, da igra doda 20 % provizijo skupni stavi za financiranje množiteljev. 

Delovalec bo nato izvlekel karte, ko bodo izbrane karte množitelja. Tako igralec kot bančnik dobita dve ali tri karte. Glavni cilj je približati se 9, in če zmagate, se podeli ustrezna denarna nagrada. 
Če ima zmagovalna kombinacija zlato karto, za nagrado velja ustrezni množitelj. Ne pozabite, da kombinacija z več zlatimi kartami enako dobi številne množitelje. Torej je mogoče ustvariti roko s tremi zlatimi kartami. 

Možnosti stav za Golden Wealth Baccarat

Kot je bilo že rečeno, lahko igralci namestijo par bankirja in par igralcev na najboljše igralnice v živo. Tukaj, če se bankirju ali igralcu razdeli dve karti, ki tvorita par, zadevni igralec dobi denarno nagrado. Zanimivo je, da se vrednosti množitelja lahko uporabljajo tudi pri stranskih stavah, s čimer se običajno izplačilo 9:1 poveča na 576:1. Na žalost je prednost teh stav neverjetnih 14%.

Medtem lahko igrate tako igralčeve kot bankirne stave s stopnjo izplačila 1:1. To pomeni, da se izplačilo poveča na največ 512:1 z množitelji. Poleg tega imajo igralčeve in bančne stave vrednosti domačega roba 1,15 % oziroma 1,31 %. Toda kot običajno velja 5-odstotna provizija za hišo za vse dobičke bankirja. 

Medtem je najbolj donosna stava izenačena, izplača se 5:1. Kartice množitelja pristanka na obeh straneh lahko prinesejo neverjetno največjo nagrado 1.310.720:1. Toda držite svoje konje, lovci na dobitke; končna nagrada je omejena na 500.000 €. Zdaj je to še vedno dober znesek, če upoštevamo, da je minimalni vložek 1 dolar, najvišji pa 5000 dolarjev na krog v kateri koli igralnici baccarat v živo. 

Končna ocena Golden Wealth Baccarat

Golden Wealth Baccarat je všečna igra z neverjetnim potencialom za zmago. Igra ima manjšo volatilnost kot Lightning Baccarat, kar pomeni pogostejše zmage, čeprav z manjšimi vrednostmi množitelja. In seveda se karte množijo naključno, tako da je tukaj vse le sreča. Kljub temu je to obvezna igra za vsakega navdušenega igralca baccarat.

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice