Poker s tremi kartami

November 26, 2020

Evolution's Live 3 card poker

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Poker s 3 kartami v živo je zagotovo neverjetno zabavna igra, ki jo je razvil Evolution Gaming, kjer se akcija predvaja v živo iz kopenskega v Latvija . Igra se samo z enim kompletom in je na voljo tudi za mobilne naprave igralnica v živo, v živo igra trgovcev ponuja neskončne možnosti za stave in ponuja neverjetna izplačila. Vedno več ljudi želi vedeti, kako igrati spletni poker.

Evolution's Live 3 card poker

Cilj te igre je zmagati v igri, kar pomeni, da dejansko premagati delilca tako, da imaš roko, ki ima samo 3 karte, najprej z dajanjem Anteja (kar je normalno) in nato s stavo Play z enako znesek. Delitelj bo potreboval kraljico ali višjo karto.

da se kvalificira za naslednjo in če se ne kvalificira, prejmete stavo Play in vaš Ante plača celo denar. Pair Plus in stranske stave za bonus 6 kart naredijo to igro še bolj prijetno. S tem člankom se lahko naučite zelo enostavno zmagati v spletnem pokru.

Kako igrati to igro

Prva stvar, ki jo boste morali narediti, je, da dejansko izberete velikost žetona in položite svojo stavo na lokalnega Anteja, ki je na sredini mize. Medtem ko to počnete, imate možnost postaviti stranske stave Pair Plus in 6 kartic bonus. Vendar pa so te le izbirne, zato vam ni treba skrbeti zanje.

Ko so vse stave oddane, boste prejeli 3 karte obrnjene navzgor in če so vam všeč, lahko položite stavo Play, ki je enaka stava kot vaš Ante, ali pa obstaja možnost, da odpovete , in s tem boste izgubili svojo stavo Ante. Ko položite svojo stavo Play, bo delilec razkril svoje karte. Če ima kombinacijo Queenov ali več, bo zmagala močnejša kombinacija, če pa ne, boste zmagali, vaša stava Ante in Play se vam vrne.

Tako Ante kot Play stava se izplačata 1:1, medtem ko sta obe stranski stavi veliko boljša izplačila. V primeru, da dobite Straight Flush, Three of a Kind ali Straight, boste prejeli Ante bonus, če vaša kombinacija izgubi.

Medtem ko stranska stava Pair Plus nagradi igralce z izplačili med 1:1 in 100:1 za igro parov ali boljšo, se vaše in delivčeve karte uporabljajo za določitev izida stranske stave 6 kart Bonus. Če na primer dobite kraljevo trojko ali še bolje, potem boste dobili izplačilo od 7:1 do 1000:1.

Ključne prednosti za igralce pokra s tremi kartami v živo

Za tiste, ki radi igrate poker s 3 kartami, je veliko prednosti. Ti so zelo preprosti in enostavni:

  • Oglejte si izplačila tako, da premaknete kazalec miške nad ikone omejitev tabele
  • Odlična izplačila, ki segajo od 1000 do 1
  • Hitro delovanje in zelo visoke omejitve mize
  • Ante stava bo zmagala, če se delivec ne kvalificira z damo ali boljšo
  • Obstajata 2 stranski stavi, ki ustvarjata še več priložnosti za stave za igralce

Odločite se za igranje pokra s 3 kartami v živo

Igranje v živo je zelo drugačno od običajnega igranja, kot bi, če ne bi bilo te priložnosti. Seveda je to odlična izkušnja, zelo podobna igranju v fizični igralnici, zaradi česar je še boljša. Če iščete nekaj takega, je poker s tremi kartami v živo najboljša izbira za vas.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice