Pregled, stave in strategija Evolution Live Monopoly Big Baller

Evolution Gaming

2022-11-28

Benard Maumo

Evolution Gaming, največji zbiralnik vsebin v živo, si vedno prizadeva izboljšati svojo zbirko oddaj iger v živo. Najnovejši dodatek je Live Monopoly Big Baller, ki je izšel avgusta 2022. Tako kot Monopoly Live se tudi ta novi dodatek osredotoča na stroj za žrebanje žogic, kjer žogice nenehno izstopajo, igralci pa nizajo številke na bingo kartici. Torej, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kaj je ta igralniška igra v živo.

Pregled, stave in strategija Evolution Live Monopoly Big Baller

Kaj je Live Monopoly Big Baller?

Tisti, ki so igrali Monopoly Live z istim razvijalcem, ne bi smeli imeti težav z igranjem te nove igre. Za zelene roke je Live Monopoly Big Baller by Evolution igra v slogu binga, pri kateri se žogice žrebajo iz avtomata in igralci ujemajo številke na linijah s kartami. Kot je pričakovano, igralci prejmejo večja izplačila, če se ujemajo z več linijami. 

Po besedah Todda Haushalterja, glavnega produktnega direktorja Evolution Gaming, je Monopoly Big Baller namenjen ljubiteljem binga in loterijskih iger. Haushalter je dejal, da je igra vizualno in tematsko drugačna od prvotnega naslova, igralci pa bodo med odličnim bonus krogom dobili več zvitkov. 

"MONOPOLY je tako mega blagovna znamka in osnovna premisa družabne igre je tako dobro razumljena in ljubljena po vsem svetu. MONOPOLY Big Baller združuje vso to vrednost blagovne znamke v novo spletno oddajo iger v živo, ki bo zagotovo pritegnila ne le MONOPOLY in ljubiteljem tombole, ampak tudi novemu in veliko širšemu občinstvu." Uradnik je dodal.

Upoštevajte, da lahko igralci igre Monopoly Big Baller sprožijo bonus kroge tako, da združijo žogice v treh in petih vrstah. Toda v izvirnem naslovu dobite med dvema in štirimi vrsticami. 

Kako igrati Monopoly Big Baller

Igranje Monopoly Big Baller na najboljša spletna mesta za igralnice v živo je relativno preprosta. Najprej obiščite preddverje igralnice in izberite naslov te igre. Ko začnete igro, položite stavo v 12-sekundnem oknu. Omejitev stave je od 0,10 do 1000 kovancev. Igralci lahko izberejo eno od štirih bingo kart in se odločijo, ali bodo igrali bonus karte. 

Po zaključku stavnega kroga bo g. Monopoly pognal stroj za žrebanje žogic in naključno izbral 20 žogic izmed 60 barvnih žogic. Na kartici za bingo boste opazili rdečo liso, če se izžrebana kroglica ujema s številko na kartici. Ko je izbira 20 kroglic končana, igralci prejmejo izplačilo glede na zmagovalne linije karte. Ne pozabite, da lahko izplačila pridejo z aktivnim množiteljem. 

Prav tako je pomembno razlikovati med kartama Prosti prostor in Priložnost. G. Monopoly lahko kartam s prvim naključno doda prosta mesta. Ti presledki delujejo kot izžrebane števke, s čimer se povečajo možnosti za doseganje zmagovalne črte, saj igralci za to potrebujejo manj fizičnih kart. Kar zadeva karte Chance, ste prepričani, da boste dobili množitelj, čeprav lahko g. Monopoly pozneje doda prosta mesta.

Monopoly Big Baller množitelji

Množitelji so res glavna atrakcija osnovne igre. Na začetku vsakega kroga imajo lahko določene številke na vaši kartici priložnosti naključni množitelj. Seveda lahko ti množitelji vplivajo na izplačila in igralcem omogočijo precejšnje dobitke. 

Spodaj so množitelji, ki jih je mogoče dodeliti vaši kartici:

  • Standardni množitelji: 10x ali 20x množitelj je dodeljen vašemu izplačilu, če ima zmagovalna linija žogico s temi množitelji. 
  • Množitelj vrstic: včasih lahko zmagovalna linija naključno dobi 20x ali 50x množitelj. To samodejno vpliva na izplačilo.
  • Univerzalni množitelji: Vsi dobitki na bingo kartici lahko dobijo 3x ali 5x množitelj. Zanimivo je, da lahko ti množitelji vplivajo tudi na črtne in standardne množitelje.

Bonus igre Monopoly Big Baller

Kot drugi igralniške igre v živo podjetja Evolution, je največje izplačilo v igri Monopoly Big Baller osredotočeno na bonus kroge. Igralci morajo staviti na tri ali pet metov, če želijo sodelovati v bonus krogu. Bonus igre se začnejo, če so izžrebane tri številke za mesto "tri meti" ali pet številk za položaj "pet metov". Ne pozabite, da je to po žrebanju vseh 20 oštevilčenih kroglic.

Medtem se v bonusnih krogih uporabljajo dve kocki. Če so izžrebane vse številke za stavo na tri mete, bo g. Monopoly trikrat vrgel kocko. Po drugi strani pa bo kocka petkrat vržena po izžrebanju vseh številk za mesto petih metov. 

Zdaj bodo stvari na "Monopoly Board" še bolj razburljive. Dobili boste izboljšano izplačilo, če se žogica ustavi na polju z množiteljem, množitelji pa se lahko povečajo do več kot 100x. Če pa se kocka ustavi na kvadratkih Tax ali Super Tax, se vaše izplačilo zmanjša za 10 % ali 20 %. 

G. Monopolyja lahko pošljete tudi v zapor, če se kocke nehajo vrteti na polju "Pojdi v zapor". Pristanek na poljih skrinje priložnosti Skupnosti lahko zaračuna pristojbino ali podeli nagrado. Torej, na splošno so funkcije Bonus Rounda dvorezen meč. 

Monopoly Big Baller Izplačila in RTP

V igri Monopoly Big Baller igralci stavijo na karto namesto na linijo in prejmejo izplačilo plus morebitne množitelje, če linija zmaga. S kartami Free Space lahko igralci prejmejo izplačilo od 2 do 39:1 na linijo, medtem ko imajo kartice Chance izboljšana izplačila od 2 do 199:1. Največje izplačilo za tri in pet metov je 500.000 $.

Kar zadeva RTP, ima igra teoretično stopnjo donosa 96,10 %. To je nekoliko nižje od 96,23-odstotne stopnje izplačil za naslov Monopoly Live. Toda to je predvsem pričakovano zaradi izboljšanih bonus krogov. Upoštevajte, da večina oddaj iger Evolution Gaming v živo redko preseže 97 % RTP. Na primer, RTP za Live Football Studio in Crazy time je 96,27 % oziroma 96,08 %. 

Ali obstaja strategija za igranje Monopoly Big Baller?

Na žalost nobena strategija ne more zmanjšati prednosti hiše v Live Monopoly Big Baller in drugih spletne igralniške igre v živo, razen blackjacka in pokra. Očitno so vse številke, vključno s tremi in petimi meti, izbrane s sistemom RNG (generator naključnih števil). To pomeni, da imajo vse številke na avtomatu enako možnost, da se pojavijo na kartah. 

Toda kot že omenjeno, izbira kartic Free Space zmanjša število, ki jih potrebujete za dokončanje zmagovalne linije. Prav tako lahko igralci povečajo svoje možnosti za dokončanje zmagovalne linije bingo kart, tako da igrajo vse karte. Vendar boste potrebovali večji bankroll, da boste s to strategijo dosegli kaj pomembnega. Skratka, igrajte Monopoly Big Baller za zabavo in uporabite bankroll.

Zadnje misli o Monopoly Big Baller

Monopoly Big Baller je razbijaška igra, ki sledi izjemno uspešni igri Monopoly Live. Ohranja razburljivo igranje izvirnega naslova, hkrati pa dodaja izboljšano bonus funkcijo, ki igralcem pomaga veliko hitreje doseči največje izplačilo. Torej, če ste ljubitelj iger tipa bingo, vas bo ta prilepila na zaslon.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita