Evolution Gaming

May 14, 2022

Ste pripravljeni igrati Super Andar Bahar pri Evolution Gamingu?

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Ni dvoma, da je Evolution elektrarna pri razvoju inovativnih spletnih igralniških iger v živo. Toda presenetljivo je, da podjetje še ni izdalo svojega pionirja Andar Bahar tekma v živo. No, čakanja je skoraj konec, potem ko je Evolution letos obljubil 25 novih iger kot del ambicioznega načrta "The Great 88", ki vključuje igre drugih blagovnih znamk. In prav ste uganili, na meniju je Super Andar Bahar.

Ste pripravljeni igrati Super Andar Bahar pri Evolution Gamingu?

Ta igra, ki naj bi izšla aprila letos, obljublja zabavno in preprosto izkušnjo v indijskem slogu. Če ste igrali Andar Bahar by Ezugi, boste vedeli, za kaj gre v tej igri. Da bi bilo vredno čakati, ima Super Andar Bahar največjo osvetlitev 4000x!

Kaj je Super Andar Bahar?

Kot smo že omenili, je Andar Bahar izjemno enostaven za igranje, še posebej, če ste že igrali različico Ezugi. To je igra z indijsko tematiko, ki se igra s krovom 52 kart. Cilj je relativno samoumeven. Igralci stavijo, da napovedujejo zmagovalno stran – Andar ali Bahar. Uporablja podoben pristop kot Super Sic Bo by Evolucija in Ezugijev zmajev tiger. 

V Super Sic Andar Bahar se je Evolution odločil ohraniti osrednji dnevni red igre. Vendar pa dodajo povsem novo in vznemirljivo dimenzijo s stransko stavo, ki hrani visoko plačane množitelje. Čeprav glavna nagrada še ni jasna, naj bi znašala 4000x. Torej na splošno ni nič zapletenega. 

Kako igrati Super Andar Bahar

Če želite igrati Andar Bahar, igralci začnejo tako, da izberejo stran in dajo stavo. Glede na izdano različico za predogled igre se lahko omejitve stav gibljejo med 0,20 in 1000 krediti. Po stavnem krogu se izda standardni komplet z 52 kartami. Karte ohranjajo tradicionalne vrednosti v Baccarat, kar pomeni, da je as najvišji in 2 najnižji. 

Nato krupje premeša karte in deli eno samo karto, imenovano tudi karta Joker ali srednja karta. Ta karta je postavljena med položaji Andar in Bahar. Nato bo delilec razdelil prvo karto na strani Andar. Če se izvlečena karta ne ujema z Jokerjem, se druga karta položi na stran Bahar. 

Delitelj nadaljuje z vleko kart na izmeničnih straneh, dokler ni razdeljena enaka karta. Igralci dobijo denarno nagrado tako, da pravilno predvidijo položaj, na katerem pristane ujemajoče se karte. Seveda je to Andar ali Bahar. 

Stranska stava v Super Andar Bahar

Glavna prodajna točka Super Andar Bahar podjetja Evolution Gaming je stranska stava. Ta stava omogoča igralcem, da stavijo na število razdeljenih kart, preden izvlečejo ujemajočo se karto. Kot stranske stave pri drugih igralniške igre v živo tako kot Live Caribbean Stud Poker in Lightning Roulette istega razvijalca, je ta stranska stava neobvezna.

Poleg tega je Evolution stranski stavi dodal množitelje, da bi bila igralcem bolj mamljiva. Množitelji bodo dosegli 4000-kratni vložek. Na primer, lahko dobite množitelj stranske stave, če menite, da se ujemajoče se karte ne bo prikazala po delitvi 52 kart. Skratka, manj tvegane stranske stave vključujejo manj izvlečenih kart, čeprav bi lahko bile vrednosti izplačil in množitelja nižje. 

Super Andar Bahar izplačila in RTP

Super Andar Bahar Live ohranja enaka izplačila za glavne stave. Andar in Bahar sta edini glavni možnosti za stave, pri čemer slednji izplača parni denar pri 1:1. Andarjevo izplačilo je manjše pri 0,9:1. Imate skoraj 50/50 možnosti za zmago v teh stavah proti igralnici. Vendar je verjetnost za zmago pri stavi Andar 51,50 %, medtem ko imate 48,50 % možnosti za zmago pri stavi Bahar.

Kot je bilo napovedano, je teoretična stopnja donosa za Super Andar Bahar Live 97,85%. To je igralcem prijazna stopnja, če upoštevamo, da je industrijski standard 96%. Vendar upoštevajte, da RTP velja samo po tisočih stavnih krogih. Zato imate vse možnosti za zmago na svoji prvi stavi Andar ali Bahar. 

Strategija Super Andar Bahar

Na žalost nobena strategija ne zagotavlja dobrega donosa v kateri koli igri na srečo, vključno s Super Andar Baharjem. Resnica je, da ta igra s kartami temelji izključno na sreči, kar pomeni, da lahko zmagaš toliko, kot lahko izgubiš. In ja, to pomeni, da ne morete spremeniti izida igre.

Kljub temu pa lahko tu in tam zberete nekaj zmag z izbiro pravih stav. Igralci imajo nekoliko boljše možnosti za zmago na strani Andar kot na strani Bahar. Ta majhna prednost pa prinaša manjše izplačilo. Torej tukaj nič ne gre za nič. 

komaj čakam!

Super Andar Bahar je ena najbolj pričakovanih izdaj Evolution v letu 2022. Podjetje je že izdalo priljubljene oboževalce, kot so Bac Bo, različica Sic Bo in z množitelji bogata Lightning Roulette. Naj bo tukaj na LiveCasinoRank če želite izvedeti več o vrstah stranskih stav in njihovih izplačilih, takoj ko bo igra uradno izdana.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice