Igrajte Super Sic Bo danes – osvojite pravi denar

Evolution Gaming se je odločil prilagoditi svoj znani igralni vmesnik, da bi se prilagodil novi obliki igre s kockami v Super Sic Bo. Igra je razdeljena na dva glavna dela, od katerih je eden digitalno izdelan stavni dogovor, drugi pa je specializiran video vir.

Navidezna stavna miza se nahaja na dnu zaslona, kjer lahko igralci položijo vse svoje stave. Na voljo so v različnih velikostih, z pasico, ki prikazuje čas stave. Posamezniki si lahko ogledajo tudi rezultate prejšnjih krogov in odstotek majhnih, velikih in celo trojnih zmag v igri.

Kaj je Live Super Sic Bo?Kako deluje Super Sic Bo?Kako igrati Super Sic Bo v živoIzplačila Super Sic Bo v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Super Sic Bo?

Evolution Gamings Live Super Sic Bo je igralniška igra Sic Bo s trgovcem v živo, ki je bila izdana leta 2016. Video tok iz studia, kjer se igra igra, zavzema večino zaslona v igri. Igralci imajo ves čas jasen pogled na delilca, mizo in kocke. Kadar koli udeleženci želijo, lahko spremenijo kot kamere.

V tej spletni igralniški igri s trgovci v živo ni glasbe. Namesto tega igralci slišijo zvok kocke, ki se prevrne v posodi. Udeleženci med igro slišijo, kako se delilec z njimi pogovarja. Prav tako lahko komunicirate s trgovci z uporabo funkcije klepeta v živo, ki je običajna pri večjih igrah iz najboljši ponudniki programske opreme za igralnice v živo.

Gre za nadgradnjo tradicionalnega Sic Bo. Igra in nekatera pravila so še vedno podobna. Kljub temu je najbolj očitna razlika vključitev množiteljev, ki plačajo do 1000x. Igralci na srečo morajo biti nad to funkcijo navdušeni, saj ponuja priložnost za izplačilo znatnih izplačil.

Kako deluje Super Sic Bo?

Cilj igre je doseči popolno kombinacijo med tremi kockami. Tabela Sic Bo v živo podrobno opisuje vse te kombinacije kock in se za začetnika morda zdi izjemno. Ker ni postavljenih omejitev, lahko igralci stavijo toliko kombinacij, kot želijo. Igralci lahko stavijo na katero koli posamezno številko, ki se bo pojavila, vsoto treh kock, dve določeni številki, ki se bosta pojavili, ali katero koli kombinacijo številk. Znesek, ki ga je treba plačati, temelji na verjetnosti.

Igralci lahko naredijo različne stave Super Sic Bo. Tukaj je nekaj običajnih stav.

Kako igrati Super Sic Bo v živo

Igralec začne s stavo na eno ali več stavnih možnosti na postavitvi na igralnice v živo. Ureditev stav je razmeroma enostavna, pri čemer so navedene vse ustrezne nagrade, čeprav obstaja več možnosti. Ko so stave zaključene, se kocke stresejo v unikatno stekleno posodo, ki še dodatno poveča napetost med čakanjem, da se pokažejo številke. V tem trenutku se stavno obdobje konča in kocke se pokažejo po nekaj sekundah. Cilj je napovedati izid zvitka.

Pravila Live Super Sic Bo

Male stave pričakujejo skupno največ deset, velike stave pa enajst ali več. Čeprav so to celo denar, trojni izid izgubi stavo ne glede na vsoto. Liho ali Sodo je še ena soda denarna stava, ki napoveduje, ali je skupni izid treh kock lih ali sod. Pri trojki tudi stava izgubi.

Izbira skupne stave je od štiri do sedemnajst. Igralci zmagajo, ko se skupni rezultat ujema z njihovim ugibanjem. Verjetnost izida določa to izplačilo. Enojne stave predvidevajo, da ena od kock pokaže število med ena in šest. Plačilo se poveča, ko se pojavijo dve ali tri kocke z isto številko. Vsaj dve kocki prikazujeta enako število glede na dvojne ocene. Igralci so lahko na primer stavili na dvojno dvojko ali dvojno štirico.

Ko je izid trojni, izplačila ostanejo enaka. Trojno pomeni "tri podobne", na primer "trojno 2", "trojno 6" in tako naprej. Vsaka trojka zmaga ne glede na izid kocke, ko je rezultat trojka. Kombinacija izbere določeno kombinacijo dveh kock med petnajstimi možnostmi.

Kaj je bistvenega pomena za igranje te igre v živo?

Live Super Sic Bo je tradicionalna azijska igra s sodobnim pridihom, ki je na voljo v najboljših igralnicah v živo, ki jih poganja Evolution. Množitelj, ki se lahko poveča do tisočkrat, je nova funkcija, predstavljena s to izdajo igre Sic Bo. Igra se vsakodnevno predvaja iz Evolutionovega glavnega studia v Rigi v Latviji, gostijo ga angleško govoreči trgovci.

Super Sic Bo morda ni tako znan kot drugi casino igre v živo, vendar se zdi različica Evolution z naključnimi množitelji privlačna. Igralcem dajejo dodatno razburjenje in možnost osvojitve velikih nagrad. Vsebuje slike visoke ločljivosti in kristalno čist zvok ter dva različna pogleda – širok in od blizu – za igralce, da v celoti izkusijo igranje.

Kako zmagati pri Super Sic Bo: Super Sic Bo strategija

Ker je Super Sic Bo igra na srečo, se igralci ne morejo zanašati na določeno strategijo. Množitelji so naključno dodeljeni, njihova zmaga pa je odvisna od naključja.

Ena od strategij, ki jo uporabljajo nekateri igralci na srečo, je vlaganje dveh stav. Ena od stav je varnejša, druga pa igra na solidne zmage. Te stave so še vedno tvegane, saj lahko igralci obe stavi zmagajo ali izgubijo. Bistvena stvar, ki jo je treba upoštevati pri igranju, je, da rob hiše nekoliko daje prednost hiši.

Izplačila Super Sic Bo v živo

The RTP v Super Sic Bo se giblje od 95,02 odstotka do 97,22 odstotka, odvisno od tega, katere stave uporabniki položijo. V primerjavi z običajno mizo v živo Sic Bo je izplačila so po vsej plošči nekoliko nižje. Upoštevajte tudi, da so to osnovna izplačila in ne množitelji.

Igra ima minimalno stavo 0,20 USD in največjo stavo 2.500 USD. Predvaja se na namiznih in mobilnih napravah in dodaja zasuk tradicionalni formuli Sic Bo v živo.

Igralcem svetujemo, da se držijo stav za sodo denarje, kot so Mala ali Velika in Soda ali Neparna za najbolj dosledno strategijo Live Super Sic Bo za redne donose. Vendar pa ni fascinantno in ne uporablja funkcije množitelja. Igralci lahko zavarujejo svoje stave in pokrivajo čim več stavne mize v Live Super Sic Bo. Pomembno je tudi najti ravnotežje med tem in ne zapravljati preveč denarja za vložke.

Velike in majhne stave

Igralci lahko igrajo na vsoto treh kock, ki so velike (med 11 do 17) ali majhne (4 do 10). 3 in 18 manjka, ker velika in mala stava izgubita, ko se pojavi trojka. Ker gre za celo naključne stave, plačajo 1:1.

Liho in Sodo

Pri lihi in sodi stavi igralec napove, ali bo vsota treh kock soda ali liha. Tako lihi kot sodi izplačajo 1:1.

Skupaj

Vsote so stave na določeno število, ki je vsota treh kock. Izplačilo je odvisno od izbrane številke.

Enojne, dvojne in trojne stave

Te stave temeljijo na posameznih kockah v nasprotju s kumulativnim vsoto treh kock.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kdaj je bil izumljen Super Sic Bo?

Super Sic Bo je bil predstavljen leta 2019.

Kateri ponudnik iger poganja Super Sic Bo?

Evolution Gaming je lansiral in še naprej poganja to igro.

Katere stave in kvote so na voljo?

Kvote se razlikujejo glede na vrsto stave. Običajne stave vključujejo velike, majhne, sode, lihe, vsote, posamezne, trojke in dvojice.