Programska oprema

February 13, 2023

Ezugi širi svoj lobby igralnice v živo z Ultimate Andar Bahar

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ezugi, del Evolution Gaming, se ne more naveličati Andarja Baharja, kajne? Vse se je začelo leta 2019, ko je podjetje predstavilo prvo različico te klasične indijske igre s kartami. Leto pozneje je agregator vsebine v živo lansiral različico te igre OTT (Over-the-Table). 

Ezugi širi svoj lobby igralnice v živo z Ultimate Andar Bahar

Nato je 24. novembra 2022 Ezugi svojo zbirko Andar Bahar okrepil z edinstvenim Ultimate Andar Bahar. Družba trdi, da gre za izjemno napolnjeno različico razširjene indijske igre s kartami. Igra temelji na Ezugijevih prejšnjih različicah Andar Bahar z vznemirljivimi množitelji na osmih razpoložljivih stranskih stavah. Upoštevajte, da stranske stave niso obvezne. 

Po izdaji tega novega naslova je Pang Goh, Ezugijev direktor za poslovni razvoj, dejal, da ta preprosta, hitra in privlačna igra ostaja zvesta tradicionalnemu Andarju Baharju. Vendar je dejal, da igra dodaja potencial za velike zmage, zahvaljujoč množiteljem stranske stave in osnovne igre. Direktor poslovnega razvoja pri Ezugi je prav tako dejal, da igra doda popolnoma nov uporabniški vmesnik, grafiko in animacije, ki igralcem omogočajo najboljša spletna mesta za igralnice v živo nova igralna dimenzija. 

V sporočilu za javnost je Goh nadaljeval: "Kot del skupine Evolution Group je Ezugi zavezan tako inovacijam kot spoštovanju in nadgradnji klasičnih igralniških iger iz mešanice kultur. Oglejte si ta prostor, ker je v pripravi še veliko novih, izstopajočih naslovov, ki bodo dodali edinstvene preobrate, dodatno razburjenje in potencial za velike zmage.

Izjemno enostavna glavna igra

Igranje glavne igre Ultimate Andar Bahar je razmeroma preprosto, če ste že igrali to igro s kartami. Opazili boste, da ta igra uporablja isto studijsko postavitev kot izvirni naslov, tako da ne bi smela biti tuja izkušnja. 

Igra se začne tako, da igralci stavijo na zmago v krogu na stran Andar ali Bahar. Potem, delivec igralnic v živo bo na mizo postavil eno obrnjeno karto, imenovano tudi joker. Zmagal boš v krogu, če bo tvoj položaj prvi, ki bo pristal na karti, ki se ujema z jokerjem. Poziciji Andar in Bahar plačata 1:1 oziroma 0,19:1. 

Kot že rečeno, lahko igralci sklenejo tudi neobvezne stranske stave, kar naj bi popestrilo dogajanje. Ideja je napovedati karto, ki bo razdeljena, preden se Jokerjeva tekma postavi na mizo. 

Spodaj so razponi kartic in njihova ustrezna izplačila:

  • Karte od 1 do 5 – 2,5:1
  • Karte od 6 do 10 – 3,5:1
  • Karton od 11 do 15 – 4,5:1
  • Karte od 16 do 25 – 3,5:1
  • Kartica 26 do 30 – 14:1
  • Karte 31 do 35 – 24:1
  • Kartica 36 do 40 – 49:1
  • Kartica 41 do 51 – 119:1

Poleg multiplikatorjev stranskih stav lahko igralci dobijo tudi do 125-krat večji vložek z glavnimi stavami. To se zgodi, če eden od množiteljev 2x, 3x in 5x zadene katero koli od treh naključnih kart. Enake vrednosti množitelja lahko dosežejo tudi eno od osmih stranskih stav. V zameno lahko dobite 125x v glavni igri in 500x s stranskimi stavami. Omejitev stave za to igro je od 1,2 $ do 500 $. 

Uporabite statistiko v igri

Statistika v igrah je danes precej pogosta pri igralniških igrah v živo. Dober primer je Crazy Time by Evolution, ki ima verjetno najbolj podrobno in preprosto funkcijo statistike v igri.

Andar Bahar iz Ezugija se ne oddalji daleč od tega s statistično funkcijo, ki prikazuje zgodovino zmag v kombinacijah. Rdeči položaji prikazujejo izgube, modri deli pa vaše zmage. Podjetje gre celo tako daleč, da prikaže odstotek, čeprav ne navaja števila razdeljenih kart na krog. 

Vendar je priporočljivo, da ne berete veliko iz statistike v igri. Stvar je v tem, da je Ezugi's Ultimate Andar Bahar zgolj igra s kartami, ki temelji na sreči. Preprosto povedano, vsaka stran lahko zmaga. Nič pa ni narobe, če pogosteje dajete prednost strani, ki zmaguje. Poskusi!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice