Ezugi živi v Kolumbiji

Ezugi

2020-11-23

Ta blagovna znamka je velik dobavitelj igralnica v živo vsebino in zdaj se je odločil okrepiti svoj položaj z oddajo v živo prek Betplaya v Kolumbiji. To je vsekakor odlična poteza za znamko in tudi za skupino, ki ji pripada, da se razširi na LatAm.

Ezugi živi v Kolumbiji

Ker je del Evolution Gaming, je to podjetje od njega dobilo dovoljenje, da bi začelo svoj portfelj igralnic v živo v Kolumbiji, kar je velika prednost. Zaradi te nove ponudbe so igre znamke všeč live blackjack, baccarat v živo in ruleta v živo so na voljo strankam Betplay, ki jim bodo v bližnji prihodnosti sledile lokalizirane španske mize.

Ezugi je vsekakor zelo priljubljena, saj že zagotavlja izdelke visokega razreda za industrijo. Njegove igre v živo prenaša 9 različnih studiev po vsem svetu. Razširitev v Kolumbija je del načrta, da postane prva izbira v Latinski Ameriki.

Uradne besede Ericka Mendeza

Erick Mendez, vodja poslovnega razvoja pri Ezugi, je dejal, da so navdušeni, da so pridobili certifikat v Kolumbiji in tamkajšnjim igralcem prek svojega partnerja Betplay ponujajo igralniške igre v živo. Pridobivanje dovoljenj na reguliranih trgih po vsem svetu je jedro njihove strategije rasti in vstop na kolumbijski trg je zagotovo uveljavil Ezugi kot vodilnega ponudnika igralnic v živo v LatAmu in širše. Povedal je tudi, da so ugotovili, da ima LatAm ogromen potencial rasti in da je Kolumbija ključni trg, kjer bo igralnica v živo uživala neverjetno privlačnost in angažiranost, ko bo zorela.

Uradne besede Carlosa Alvareza

Carlos Alvarez, operativni direktor pri BetPlay, je dejal, da je partnerstvo z Ezugijem prelomni trenutek za BetPlay, ki jim omogoča, da svojim igralcem prvič ponudijo največjo vsebino delilcev v živo. Čeprav je Kolumbija morda nov reguliran trg, so igralci pametni in zahtevajo enake vrste iger, ki so na voljo v bolj uveljavljenih regijah. Vedno so želeli integrirati vsebino igralnic v živo v svoj igralni lobi, to je bilo nekaj na njihovem dnevnem redu in veseli so, da so se pridružili Ezugiju.

Zakaj bo to partnerstvo trajalo dolgo

Ezugi in Betplay sta zagotovo dve blagovni znamki, ki sta znani po vsem svetu, še posebej za tiste, ki zelo dobro poznajo igralniško industrijo, zato je naravno, da sta se ta dva povezala, da bi ustvarila nekaj neverjetnega za kolumbijske igralce. A verjetno bo Ezugi na tem trgu osvojil več.

Betplay je znana spletna igralnica v Kolumbiji in ima veliko igralcev. Zdaj ima raznolike igre trgovcev v živo, zlasti po partnerstvu z Ezugijem. Če kdo želi igrati blackjack, ruleto ali celo baccarat v živo, potem obstaja ta možnost prek te igralnice. To je zagotovo neverjetna priložnost za igralce po vsej Kolumbiji.

Izbira Kolumbije je ključna

Ezugi in Evolution Gaming sta se odločila za Kolumbijo, ker je ta država na novo urejen trg in je v bistvu ne zasede skoraj nihče. To torej pomeni, da se lahko brez skrbi približajo igralcem s svojimi igrami. Poleg tega je z njihovo fantastično prepoznavnostjo in ugledom enostavno skleniti partnerstvo. In tako so tudi storili.

Ezugi se je odlično znašel pri zagotavljanju iger za BetPlay. In njihovi igralci so res zadovoljni.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice