Ezugi je predstavil 32 kart za igralce indijskih igralnic v živo

Ezugi

2021-08-29

Benard Maumo

Ko gre za ustvarjanje igralniške izkušnje v živo za indijske igralce, to nihče ne naredi bolje kot Ezugi. Za petami lansiranja Lucky 7 je razvijalec znova pri tem, potem ko je v živo napovedal prvenec 32 Cards. poslanstvo? Določite zmagovalno kombinacijo iz štirih razpoložljivih rok.

Ezugi je predstavil 32 kart za igralce indijskih igralnic v živo

Kaj je 32 Cards Live?

32 Cards live je hitra namizna igra, ki je trenutno na voljo najboljše spletne igralnice v živo. Ta namizna igra je bila predstavljena oktobra lani in ponuja igralcem izkušnjo grizenja nohtov, ki se razlikuje od klasičnih namiznih iger, kot sta blackjack in poker.

Kljub temu se celoten koncept igranja vrti okoli krova 32 kart. Za razliko od blackjacka, odstranjeni kompleti ne vključujejo 5s, 4s, 3s in 2s. Tudi asi niso na voljo.

Namesto tega je 32 Card kazino igra v živo vključuje vrednosti kart od 6 do K. Kot je pričakovano v kateri koli igri s kartami, imajo karte K, Q in J vrednosti 13, 12 oziroma 11.

Igra se ponaša z enostavnim formatom, zaradi česar je odlična za pametne telefone, tablice in računalniške igre. Prav tako ima fantastično omejitev mize od 1 € do 5.000 €. Ne pozabite, da lahko RTP pade celo do 91%.

Kako igrati 32 kart v živo

Kot rečeno, 32 Cards live je hitra namizna igra. Zdaj to pomeni, da en krog traja le nekaj minut. Igralci lahko stavijo na katero koli od štirih rok, pri čemer ima vsaka drugačno začetno vrednost. Vrednosti so:

  • Prva roka: 8 točk
  • 2. roka: 9 točk
  • Tretja roka: 10 točk
  • Četrta roka: 11 točk

Po izbiri začetne kombinacije dobi vsak igralec dodatno kartico, pri čemer tista z najvišjo vrednostjo nosi dan. Če je izenačeno, se drugi krog kart razdeli, dokler se ne najde zmagovalec.

Na primer, če prva zgornja roka dobi 8, druga 8, roka tri prejme desetko, četrta roka pa devetko, roka tri in štiri imata izenačen rezultat. Nato delilec tri poda 7, igralec štiri pa 5. Če se to zgodi, je 3. roka zmagovalec kroga.

Uradna izjava Ezugija

Vodja Ezugijevega produkta, Lionel Dardic, je v komentarju takoj po zadnji izdaji dejal, da naj bi 32 Cards ujeli duh indijskih igralcev. Nadaljeval je, da ima igra preprosta pravila in je kot nalašč za mobilno igro.

Medtem je gospod Dardić dejal, da je 32 Cards prilagojena ne samo indijskim igralcem, ampak tudi vsem, ki imajo radi igralnico v živo. Zaključil je z besedami, da vas bo hitra narava igre zagotovo držala na robu vašega sedeža. Zaenkrat tako dobro!

Dodatne ugodnosti za indijske igralce

V drugem poročilu je Ezugi nedavno napovedal prvenec Lucky 7, še enega indijskega favorita. V tej igri bodo igralci predvideli, ali je podeljena karta pod 7 (7 navzdol), nad 7 (7 navzgor) ali Lucky 7. Igra uporablja osem kompletov, nameščenih v čevelj in premešanih, ko je dosežena rezalna karta.

Če želite izboljšati svoj zmagovalni potencial, Lucky 7 igralcem omogoča tudi več stranskih stav. Razpoložljive stranske stave so lihe ali sode ter črne ali rdeče.

Poleg lansiranja Lucky 7 je Ezugijev Pang Goh dejal, da bo podjetje v lasti Evolution prerezalo trak na popolnoma novem studiu z indijsko tematiko. Tukaj bo Ezugi v živo prenašal večino svojih indijskih favoritov, vključno z Teen Patti, Andar Bahar, Namaste Roulette, Lucky 7 in 32 Cards.

Povsem nov studio Ezugi uporablja najsodobnejšo tehnologijo zastopnikov v živo z značilnostmi igralniškega studia v živo z indijsko tematiko. Na splošno Ezugi močno napreduje, da bi povečal svojo indijsko prisotnost in še več.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice