Ezugi lansira igre z delilci v živo v Litvi

Ezugi

2020-12-12

Ezugi , ki je neverjeten ponudnik trgovcev v živo po vsem svetu, je uresničil zadnji korak v strategiji globalne širitve blagovne znamke, potem ko je zagotovil certifikat iger, da bi lahko začel delovati v Litva . Vsekakor poskušajo rasti po vsem svetu na reguliranih trgih, Ezugi, ki je del Evolution Gaming Skupina od leta 2019 postane prvi zastopnik v živo v tej državi.

Ezugi lansira igre z delilci v živo v Litvi

Na voljo bo več naslovov

Poskrbite, da bo njegova zbirka naslovov v živo pri številnih operaterjih, potem igre, certificirane za lansiranje, vključujejo različice v živo ruleta, baccarat in blackjack, z več naslovi in različicami, ki naj bi bili odobreni.

Ta blagovna znamka je ciljala na jurisdikcijo zaradi velikega potenciala na trgu od takrat igralnica v živo še naprej pridobiva priljubljenost pri igralcih po vsem svetu. Certificiranje je prišlo po tem, ko so bili standardi testiranja uspešno izpolnjeni. To certificiranje, ki je bilo opravljeno v Litvi, je prišlo hitro po tem, ko je Ezugi pridobil odobritve regulatorjev na otoku Man, pa tudi v Estoniji in Bolgariji.

Misli poslovnežev

Pang Goh, ki je odgovoren za razvoj poslovanja pri Ezugiju, je dejal, da so popolnoma navdušeni nad pridobitvijo certifikata in da bodo v prihodnjih tednih skupaj s svojimi ključnimi partnerji dokončali mnoge od njih. Njihova ekipa je opravila izjemno delo pri zagotavljanju, da njihova igra izpolnjuje vse standarde, ki jih je določil regulator, zaradi česar so prepričani, da jih lahko dejansko izpolnijo.

Pridobivanje dovoljenj na reguliranih trgih po vsem svetu je tisto, kar daje tej blagovni znamki motivacijo glede njihove strategije rasti, njihov zadnji certifikat pa označuje njihov prihod kot vodilni ponudnik trgovcev v živo. V Litvi vidijo ogromen potencial in verjamejo, da bo trgovec v živo postal pomemben, ko bo trg rasel in zorel.

Inteligenca Ezugija

Kot vedno je bil Ezugi zelo pameten in mu je uspelo. Zdaj so številka ena v Litvi, ko gre za distribucijo iger z delivci v živo v tej državi, kar je ogromna prednost. Zagotavljajo več spletnih igralnic, kar je naravno, saj so edina blagovna znamka v Litvi, ki ima tovrstne igre. Na srečo so neverjetno pametni in so izkoristili priložnost, ki je bila prava.

Priložnost je bila tam in Ezugi jo je izkoristil, kar je bilo zelo pomembno, saj so na ta način uspeli biti prvi živi delilec v Litvi. Ezugi je bil zelo pameten za to in zagotovo imajo za seboj neverjetno ekipo.

Ezugijeva nova zlata doba

Očitno je, da Ezugi zdaj uspeva še bolj rasti in upajmo, da bodo našli nove trge, kjer bodo lahko prvi lansirali svoje igre v živo, kar je lahko ogromno. Te igre imajo neverjetno kakovost in so vsekakor vrhunske, zaradi česar so še boljše. Dostava v nove spletne igralnice po vsem svetu na regulirane trge je torej nekaj dobrega za Ezugija in za igralce.

Obstaja priložnost za ime te blagovne znamke po vsem svetu, kar je lažje, če imate tako visokokakovostne in vrhunske igre, kot je ta. Spletne igralnice bodo imele koristi od Ezugijevih iger v živo, kar je v današnjem času, kjer je toliko ponudnikov, zelo pomembno.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice