Ezugi vključuje Sic Bo

Ezugi

2021-01-01

Ezugi , ki je eden najboljših proizvajalcev na svetu, je predstavil eno najbolj impresivnih iger: Sic Bo. Ta nova igra prihaja po sklenitvi sporazuma s Caesars v ZDA. To je različica klasične kitajske družabne igre, ki je zelo zabavna, razburljiva in zabavna. To je čudovita igra s kockami.

Ezugi vključuje Sic Bo

Revolucioniranje igralnice v živo

Od leta 2018 to Ezugi pripada Evolution Gaming Skupina in je zagotovo eden od svetovnih pionirjev, ko gre za igralniške igre v živo. S Sic Bo Ezugi matična družba še dodatno širi svoj nabor iger.

To je prvič, da je Ezugi dodal zabavno fizično igro, ki se igra s 3 kockami. Sic Bo je neverjetno preprost in ima klasičen vmesnik, tako kot v fizičnih igralnicah v Macau in drugih azijskih državah.

To je igra na srečo, podobna indijski igri Andar Bahar, le Sic Bo, ki se igra s kockami. Zmaga se, ko napoveš izid treh metov kocke. Igralci lahko naredijo več vrst stav za vsak zavoj.

Rezultat kocke s 3 kockami se mora ujemati z igralčevo stavo. Na ta način Ezugi ponovno prevzema vodilni pristop v industriji igralnic v živo. To je prvi, ki vključuje Sic Bo, ki se predvaja iz posebne sobe.

Popoln in zelo intuitiven objekt

To je družabna igra, ki je zasnovana tako, da igralcem ponudi popolno in zelo intuitivno uporabnost, s čimer strankam pomaga pri boljšem razumevanju igre in več užitka.

Pang Goh, ki je Ezugijev direktor poslovnega razvoja, je izjavil, da je Sic Bo zagotovo klasična igra in da jo z veseljem dodajo v svoj portfelj igralnic v živo. Sic Bo je prva od 3 različic podatkovnih iger, ki jih bo ta blagovna znamka v prihodnosti prinesla tej industriji. Poleg tega bo ta igra predvajana v visoki ločljivosti iz ustreznega studia, ki ga vodijo nekateri naši najbolj izkušeni trgovci, da bi zagotovili, da se bodo igralci najbolj zabavali pri igranju. Sic Bo izkorišča prednosti najbolj neverjetnih najsodobnejših tehnologij in uporabniške izkušnje, ki si jih je Ezugi zgradil, kar je zagotovo najboljše.

Pojavljanje v Kolumbiji

Kot del svoje strategije, Ezugi zdaj raste na več trgih po svetu in šele prejšnji mesec je debitiral v Kolumbijski trgu po podpisu pogodbe z zelo znano blagovno znamko Betplay.

Na srečo je bilo podjetje pooblaščeno, da na tem trgu ponudi celoten portfelj igralniških produktov, kar je danes zelo dobro. Ta dogovor je omogočil tudi izdajo nekaterih njihovih najboljših iger, kot so ruleta, baccarat in blackjack. Vendar pa bodo ti na voljo samo igralcem Betplay. Nekaj, kar bo kmalu narejeno, je, da bodo te tabele na voljo v španščini, kar je smiselno.

Zdaj lahko kolumbijski igralci brez težav igrajo igre te znamke in to je zagotovo nekaj, v čemer bodo uživali. Ezugi je eden od vodilnih, ko gre za

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice