Nov začetek Ezugija po certificiranju studia s strani Regulatorja za igre na srečo

Ezugi

2021-07-30

Eddy Cheung

Če niste novi v svet igralnic, potem bi morali biti seznanjeni z imenom Ezugi. Je eden najbolj priznanih in najstarejših razvijalcev igralnic v živo. Z nedavnim certifikatom kolumbijskega studia, ki ga je pridobil kolumbijski regulator iger na srečo Coljuego, iščejo nov začetek na trgu.

Nov začetek Ezugija po certificiranju studia s strani Regulatorja za igre na srečo

Glavna ekipa razvijalcev je novico o tem certifikatu delila v začetku junija. To pomeni, da so najboljše spletne igralniške igre zdaj na voljo igralcem z lokalnega trga.

Certificiranje kolumbijskega studia Ezugi

Mnogi se odločijo za preizkus spletna igralniška igra kvote pri Ezugi, saj je eden od priznanih strokovnjakov za igralniške igre v živo.

In z najnovejšim certifikatom kolumbijskega regulatorja iger na srečo Coljuego, kolumbijski igralci zdaj dobijo priložnost, da uživajo v igrah z največjim zadovoljstvom. Certifikat lokalnega kolumbijskega studia je bil nujen korak za dvig igralne izkušnje na novo raven.

Na tej poti je regulator šel skozi močan postopek revizije. Za uspešno revizijo so sodelovali tudi z zaupanja vredno hišo za testiranje BMM. In po postopku je bilo razvito odobreno za njihov kolumbijski studio.

Zaradi tega lahko Ezugi zdaj začne s pretakanjem iger igralcem po vsem svetu.

Studio trenutno sestavlja sedem igralnih miz v živo, kjer lahko igralec preizkusi kvote namizne igre in svojo spretnost. Studio ponuja tudi izvorne španske govorce kot trgovce. To je mnogim Kolumbijcem omogočilo, da so se končno pridružili igri in začeli uživati v nekaterih najbolj priljubljenih igralniških igrah v živo, kot so Baccarat, Roulette v živo, Blackjack v živo in še veliko več.

Studio je bolj osredotočen na kolumbijske igralce in zadovoljevanje njihovih zahtev. Upoštevajoč to, določajo ustrezno mejo stav za vsako igro.

Uporabili so tudi nekaj najsodobnejše tehnologije in impresivnih studijskih okolij, da bi igralcem zagotovili brezhibno izkušnjo igralnice v živo. Z močno zavezanostjo uvajanju novih izdelkov v lokalno trženje in izboljšanimi kvotami spletnih igralniških iger pridobivajo na priljubljenosti eksponentno.

Njihovi trgovci so hkrati izjemno prijazni, visokoprofesionalni in domači govorci. In vse to skupaj zagotavlja najvišjo kakovost iger za igralce s tega trga.

Spremljate lahko tudi lestvice igralnic v živo, če želite izvedeti več o najbolj zanesljivih lestvicah in ocenah igralnic v živo.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice