Genesis Gaming bo izdal celotno serijo novih iger

Genesis Gaming

2021-09-16

Eddy Cheung

Genesis Gaming je predstavil celo serijo spletnih iger, ki zagotavljajo vrhunsko vznemirjenje ob takojšnjih zmagah s prefinjenimi in privlačnimi dizajni v retro videzu.

Genesis Gaming bo izdal celotno serijo novih iger

Eden izmed njih je Luxe 555, ki ga sama platforma imenuje neoklasična igralna igra. Dejansko omogoča igralcem, da uživajo v retro oblikovanem kolutu 3x3 s petimi izplačilnimi linijami. To igro bodo večinoma cenili izkušeni igralci, ki uživajo v Gatsbyjevi estetiki in gladki izkušnji igre.

Poleg izjemnega dizajna imajo igralci priložnost uživati:

  • Močna plačilna tabela
  • Stave po meri
  • Takojšnja priložnost se ponovno zavrti  
  • Več možnosti brezplačnih vrtljajev bonus iger

Poleg tega igra ponuja številne možnosti prilagajanja, kot je možnost prilagajanja stav z 1x, 3x ali 5x množitelji zmag v vrstici na vsaki od petih izplačilnih linij.

Stave po meri v igri ponujajo tudi napredne priložnosti za igralce. Spremenljiva volatilnost zagotavlja, da igralec dobi možnost za višji dobitek, ne da bi mu bilo treba narediti največje stave na vsako vrstico.

Redni igralci lahko uživajo v možnosti varčevanja s stavami po meri. To pomeni, da lahko igralec kadar koli shrani priljubljeno stavo po meri in dobi enostaven takojšen dostop do nje, da si zagotovi še bolj gladko izkušnjo igre.

Platforma strankam ponuja tudi izbiro brezplačnih bonusnih možnosti:

  • Kraljevski
  • Zlato X
  • Kraljevo zlato X

Poleg možnosti brezplačnih vrtljajev lahko uživate tudi v celotni mešanici brezplačnih vrtljajev, množiteljev in odstranitve znakov z nizko igro.

Genesis lastna vizija

Glede na samo platformo je bila igra ustvarjena z namenom obuditi retrospektivne igralne igre, ki jih poznajo in cenijo številni igralci. Vendar pa so razvijalci želeli izboljšati znano igro z nekaterimi naprednimi funkcijami in funkcijami, ki veljajo za njihove značilne poteze, in jim prislužiti svoje mesto na najvišjih lestvicah igralnic za kar nekaj časa.

Zato običajno igralni avtomat je pridobil privlačen intuitiven vmesnik modernega videza, zaradi česar ga enako cenijo tako igralci, ki igro vidijo kot lahko zabavo, kot tisti, ki iščejo razburljivo igralno izkušnjo s končno visokimi zmagami.

Kot dodatno funkcijo je Luxe 555 opremljen z brezplačnim sistemom zvestobe Edge. Igralcem omogoča, da z vsako stavo zaslužijo dodatne nagradne kovance. Ta lastnost je ravno tisto, kar navadno igralno igro pomika v rang zanimivosti visokega razreda za navdušene igralce, saj poveča možnost, da igralci dramatično dosežejo velike zmage.

Funkcija omogoča tudi zamenjavo teh kovancev za možnost brezplačnih vrtljajev ali nakup škatel za plen s temi kovanci.

Igre na igralnih avtomatih v retro slogu danes preživljajo končno fazo ponovnega rojstva, saj jih vedno več igralniških platform v živo ponuja svojim strankam. Hitra hitrost iger, skupaj z intuitivnim vmesnikom in privlačnim dizajnom, je te igralne igre naredila vrhunsko klasiko igralnic in jim pridobila zimzeleno nišo v industriji spletnih igralnic.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice