Ekskluzivne decembrske igre podjetja Microgaming

Microgaming

2020-12-14

Microgaming je znan po svoji inovativnosti, ko gre za igralnica v živo igre. In ta mesec je zagotovo poseben za to znamko. Ta mesec bo izdal številne igre: Assassin Moon, Silverback Multiplier Mountain in tudi Hold'em Poker, ki je bil eden najbolj pričakovanih igre po igralcih. Vsekakor priporočamo to znamko, saj je ena izmed vodilnih pri razvoju iger za spletne igralnice.

Ekskluzivne decembrske igre podjetja Microgaming

Inovirani Hold'em Poker

Zelo pričakovano Hold'em Poker, ki vam bo ponudila neverjetno izkušnjo v vaši spletni igralnici, je ena izmed iger, ki Microgaming bo izšel decembra. To igro je mogoče igrati prek mobilne naprave. To je hiter turnir Sit & Go s 5€ buy-in, ki ima naključni nagradni sklad in tudi progresivni jackpot, ki se izstavi na 25.000€.

Kar zadeva letošnje, je to zadnja ponudba za poker. Vendar je njegov cilj zelo preprost: želi igralce potopiti v zelo realistično okolje sobe za poker. Obstaja celo vrtljivi pokončni in ležeči način za tiste, ki želijo igrati prek mobilnega telefona.

Skrivnostni svet za vas z Alchemy Fortunes

Alchemy Fortunes je poln fantastičnih funkcij, kot so brezplačni vrtljaji, Rolling Reels, dodatni divji in celo Hyperclusters. Ta reža je postavljena v srednjeveškem alkimističnem laboratoriju. Koluti so polni napitkov in mineralov, ki jih še nihče ni videl, njihovo mešanje pa lahko ustvari hipergrozde in zmage. Hyperclusters vedno sproži Rolling Reels, kar pomeni, da bo zmagovalna skupina odstranjena, da se v kolute spustijo novi simboli, kar se večkrat ponovi.

Čas pustolovščine z goro Silverback Multiplier Mountain

V tem režo cilj je zelo preprost: najti srebrnohrbto gorsko gorilo. Znašli se boste v tropskem gozdu, ki vas bo spremljal pomirjujoč zvočni posnetek. Kar zadeva simbole, so srebrni edini, ki plačajo dva. Zlati kovanci gorile so divji, gora pa razpršeni in sprožili bodo brezplačne vrtljaje. Ko jih sprožite, se boste v bistvu morali povzpeti na goro Multiplier Mountain. Vsaka zmaga, ki jo dobite, doda +1x k skupnemu množitelju in vam prinese dodatno vrtenje.

Bodite pozorni na Assassin Moon

Luna je protagonist v tej igri in je morilec zvezd. Zagotovo vas bo pozdravila v svojem svetu. Vendar pa bo udarila le, ko je luna roza neonska in kjer lahko igralci dosežejo 6 ali premaknejo simbole Hyperhold v običajni igri ali med brezplačnimi vrtljaji. Ko vam uspe zbrati vseh 15 lun, vas slot nagradi z mega 5000-kratnim vložkom. Igrate se lahko z vklopljenim WinBoosterTM, saj bo tarče zaklenila pogosteje za večja krila. Obstaja možnost, da igralci unovčijo svojo nagrado z 10 brezplačnimi vrtljaji, pri čemer bo vsako vrtenje prineslo 3x3 jumbo simbol. Medtem se na vseh kolutih prikažejo zložene divje oznake, ki vas nagradijo z nagradami.

Ne pozabite na Jackpote Diamond King

To je zadnja igra, ki jo bo Microgaming predstavil decembra. Je tudi del ekskluzivne pogodbe s SpinPlay Games. Popeljal vas bo na akcijski afriški safari. Ima 1024 načinov za zmago in je poln jackpotov, brezplačnih vrtljajev in tudi množiteljev Power Range.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice