Najboljša NetEntova zmogljivost z Red Tiger

NetEnt

2020-10-30

NetEnt-a Obeti za prihodke za letošnje zadnje četrtletje so še vedno zelo pozitivni, saj blagovna znamka priznava najboljše četrtletje od Rdeči tiger in napredek podjetja v ZDA kot ključna gonilna sila uspešnosti v tretjem četrtletju. Prav tako pravijo, da sta vrnitev športnih stav in splošno omilitev zapor na ključnih trgih povzročila normalizacijo rasti prihodkov na ravni, ki so bile običajne pred Covid-19.

Najboljša NetEntova zmogljivost z Red Tiger

Gonzo's Quest Megaways je zagotovo postala najbolj uspešna igra, ki je bila kadar koli izdana za skupino NetEnt, ko gre za bruto prihodke od iger na srečo, ameriški GGR se je povečal za 313 %, da predstavlja več kot 10 % celotnega GGR skupine in nadaljeval razvoj v igralnica v živo povečala na 109 % medletno.

Kaj misli Theresa Hillman

Izvršna direktorica NetEnta Therese Hillman je izjavila, da je blagovna znamka v četrtletju še naprej vlagala v svoja strateška področja rasti v ZDA, Red Tiger in v igralnice v živo, hkrati pa je spodbujala sinergije stroškov in prihodkov zaradi integracije med NetEnt in Red Tiger.

Prihodki za četrtletje so se povečali za 17,6 % s 521 milijonov SEK (leta 2019: 443 milijonov SEK). EBITDA se je povečala za 58,16 % s 196 milijonov SEK na 310 milijonov SEK, dobiček v tem obdobju pa je dosegel 167,1 mio SEK.

Hillman je ponovno komentiral, da so se skupni prihodki skupine v primerjavi z enakim obdobjem leta 2019 v primerjavi z enakim obdobjem leta 2019 ob vključitvi Red Tiger v podatke za prejšnje leto povečali za 9 odstotkov. Vrnitev športnih stav in z normalizacijo vse (olajšanje zapora) na ključnih trgih je povzročilo rast na ravni, ki so bile običajne pred Covid-19. To je seveda velika prednost za NetEnt.

Njihova osredotočenost na stroške je v četrtletju začela pozitivno vplivati na njihovo dobičkonosnost. Osnovni dobiček pred obrestmi, davki, amortizacijo in amortizacijo (kar je EBITDA) je znašal 313 milijonov SEK (leta 2019 je bil 221 milijonov).

Prihodnost NetEnta

Ko gre za prihodnje četrtletje, NetEnt predlaga, da bo več izvedenih ukrepov v zadnjem četrtletju tega leta poželo nagrade, vključno z nadaljnjim zagonom ZDA v Zahodni Virginiji, Pensilvaniji in Michiganu. Poleg tega obstaja povezava z Veikkausom in razširitev studia blagovne znamke na Malti v živo.

Hillman je dejal, da so obeti glede prihodkov za 4. četrtletje še vedno videti pozitivni, saj jih podpira že prej omenjeni seznam ukrepov. Imajo tudi nove ideje, zlasti dodajanje Megaways nekaterim svojim klasičnim naslovom, kot so Twin Spin, Kulta Jaska in Divine Fortune.

Ker imajo novo nižjo cenovno osnovo, zaradi njihove ponudbe izdelkov in vzvoda njihovega poslovanja pričakujejo nadaljnjo zdravo in produktivno rast zaslužka in denarnega toka do konca leta in tudi v letu 2021. Seveda je očitno, da NetEnt ne bo imel težav s sklepanjem partnerstev z drugimi blagovnimi znamkami. So eden vodilnih, ko gre za proizvajalce iger.

NetEnt je ena najbolj znanih blagovnih znamk v tej panogi in za to obstaja več razlogov. V tej panogi delujejo že dolgo in mnogi se zanašajo na njihove igre in programsko opremo, ki so popolnoma kakovostne. Ta znamka zagotovo ve, kaj počne. Mnogi ljudje izberejo NetEnt zaradi svojih iger, ki imajo neverjetno kakovost.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita