NetEnt

November 12, 2020

NetEnt lansira svoj prvi Baccarat v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

NetEnt pravkar predstavil svojo prvo igro baccarat v živo, ki je zagotovo znana kot hiter izdelek, ki izpolnjuje vse zahteve po vsem novem igra variant. Znamke so razvile tri baccarat mize, dve, ki sta predstavljeni v njegovem fizičnem studiu in sta dodani njihovim igram v živo blackjack in ruleto.

NetEnt lansira svoj prvi Baccarat v živo

Druga je na voljo kot samostojna miza, ki izkorišča prednosti NetEntove tehnologije chroma key in vsem svojim partnerjem nudi rešitev, ki jo je mogoče takoj prilagoditi za lastno blagovno znamko.

Mnenje Andresa Rengifa

Izdaja baccarat v živo bo NetEntu omogočila, da doseže veliko več in tudi novih igralcev ter podpre potrebe svojih partnerjev po inovativnih igrah, ki pritegnejo širše in bolj raznoliko občinstvo. Kot del njihove strategije bo baccarat izboljšal blackjack in ruleta igre, ki jih že imajo. To bo zagotovo razširilo njihov odtis v sektorju.

mize

Vse mize so bile izdane in vse imajo 2 različna kota kamere, da imajo najboljši pogled in lahko kadar koli dosežejo neomejeno število igralcev, kar povečuje razširljivost izdelka.

Dodatek te igre sledi več napredkom izdelkov, ki jih je NetEnt lansiral v zadnjih 18 mesecih, kot je razvoj svojega Physical Studio, kar je pomenilo zagotavljanje poslov z vodilnimi partnerji v obeh Litva in Švedska.

Zelo mogoče je izkoristiti prednosti miz, saj je na njih zabavno igrati. Neverjetno se boste imeli med igranjem na spletne igralnice ki imajo NetE nt novo baccarat v živo, in lahko ste prepričani, da se boste zaljubili v igro. Poleg visoke kakovosti ima ta igra tudi fantastično igranje.

NetEnt išče veliko rast

NetEnt je ena največjih blagovnih znamk na spletu in to je razvidno iz njihove vrste iger, njihovih dogovorov z najboljšimi podjetji v tej panogi in še veliko več. NetEnt je že nekaj časa na vrhu in zagotovo je o tej blagovni znamki mogoče veliko povedati, še posebej, da je ta znamka ena najboljših, ki svoje storitve ponuja spletnim operaterjem.

Ne glede na to, ali poznate industrijo ali ne, potem ste verjetno slišali ime NetEnt, zato je naravno, da to blagovno znamko poznate že od prej, kot eno največjih imen na svetu. Ekipa, ki stoji za tem, s svojimi igrami in rešitvami zagotovo opravlja brezhibno delo, zato so tako všeč po vsem svetu.

NetEnt je močan proizvajalec

Če želite igrati katero od NetEntovih iger, potem samo poiščite spletno igralnico, ki ima na voljo njihove igre, in z veseljem boste preizkusili njihove igre. Te so visoke kakovosti in imajo neverjetno igranje. NetEnt vedno razvija nove igre, tako da boste lahko vse mesece igrali nove igre te blagovne znamke. To je vsekakor zelo ugodno za tiste, ki iščejo nove igre.

Nobenega dvoma ni, da je ta znamka sposobna narediti karkoli in zato je sposobna razviti tako neverjetne igre, ki si jih vsi želijo igrati. Vsekakor je odličen razvijalec in spletne igralnice po vsem svetu želijo njegove igre na voljo, ker vedo, da bodo dobile več igralcev.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice