NetEnt Live Baccarat načrti in kvote iger

NetEnt

2021-07-14

Katrin Becker

NetEnt je znan po razvoju nekaterih najboljših igralniških iger v živo. No, konec lanskega leta je ta švedski razvijalec spletnih igralniških iger objavil tretjo igralniško igro v živo na svojem seznamu – NetEnt Speed Baccarat. Ta igra se pridružuje podobnim ruleta in Blackjack v vedno večji knjižnici iger NetEnt.

NetEnt Live Baccarat načrti in kvote iger

Igra ima skoraj vse možnosti igranja, ki bi jih pričakovali igralci baccarat, poleg tega pa je na voljo tudi odličen izbor stranskih stav. Torej, v tej objavi s pregledom se boste naučili nekaj ali štiri o igranju te popolnoma nove namizne igre podjetja NetEnt.

Kako igrati

Skoraj v vseh pogledih ta igra uporablja podobne nabore pravil za klasično igro baccarat. Vendar pa je glavna prodajna točka ta, da se igralcem ni treba ukvarjati z omejenimi prostori miz. Poleg tega ima NetEnt Speed Baccarat 10-sekundni stavni čas, zato boste morali sprejemati zelo hitre odločitve.

Kljub temu bodo igralci morali napovedati stran, ki se bo približala devetki. Kot običajno so vaše možnosti stav stava Banker, Igralec in Nerešena stava. Od teh treh je najbolj sporna stava za izenačenje, ki se izplača 8:1. Zdaj to pomeni, da se boste morali soočiti z boleče nizkim RTP 85,64%.

Po drugi strani pa stave Igralec in Banker ponujajo običajnih 1:1. V zameno boste uživali v stopnji RTP 98,94 %. Kot vedno, stava Banker prihaja s tipično stopnjo provizije, ki na žalost zniža RTP na 98,76%. Kljub temu je RTP prijazen do igralca v primerjavi s tem, kar boste dobili na večini namiznih iger in igralnih avtomatov.

Če ste izkušen igralec baccarat, lahko izkoristite tudi razpoložljive stranske stave. Vključujejo:

Par bankir/igralec – V tem primeru boste predvideli, ali bo bankir ali igralec ustvaril zmagovalni par s svojima prvima dvema kartama. Tukaj je RTP 89,64%.

Velik – S to stransko stavo boste predvideli, ali je seštevek obeh rok pet ali šest. Ta stava se izplača pri 1:2 s stopnjo RTP 93,17 %.

Bonus bankirja/igralca – Ta stranska stava vam lahko prinese denar, če bankir ali igralec zmaga s skupno kombinacijo pet ali šest. Druga možnost je, da stava zmaga tudi, če zmagovalni bankir ali igralec zmaga s štirimi točkami razlike. Bonus Banker ima stopnjo RTP 90,63 %, medtem ko ima bonus igralca izboljšano stopnjo 97,35 %.

Skratka, držite se tipičnih stav Banker in Player, če se zavedate RTP. Spoznali boste celo, da so najbolj 'dolgočasne' stave najboljše.

Izbira mize

NetEnt Speed Baccarat omogoča igralcem izbiro med dvema mizama, vsaka z različnimi koti kamere. Najprej lahko igrate na mizi Chromakey ali GreenScreen. Kot že ime namiguje, ima ta miza zeleno ozadje zaslona, videz pa lahko prilagodi igralnica v živo, ki ponuja igro.

Nato je tu še igralniška miza v živo, ki jo pretakate iz kopenskega casino studia. To pomeni, da boste na ozadju zaslona videli druge trgovce in mize. In ja, igralnica ne more prilagoditi teh miz. Kakorkoli že, mize ponujajo enake možnosti igranja. Samo izbrati morate tisto, kar vam najbolj ustreza.

Končna ocena NetEnt Speed Baccarat

Na splošno NetEnt Speed Baccarat ponuja hitro in enostavno klasično izkušnjo baccarat. Igra ima odličen uporabniški vmesnik in scenografijo, ki omogočata igralcem poglobljene seje igranja.

A po drugi strani je igra precej omejena v smislu inovacij, saj izkušeni igralci baccarat tukaj ne bodo našli nič novega. Kljub temu NetEnt Speed Baccarat ponuja kakovostno izkušnjo za tiste, ki želijo igrati baccarat za pravi denar.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice