NetEnt

January 13, 2021

NetEnt poveča Red Tiger Gaming

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Kot je bilo poročano, NetEnt kupil igralniška programska oprema razvijalec Rdeči Tiger Gaming do dogovora v vrednosti 223 milijonov funtov, ki naj bi bil končan leta 2020.

NetEnt poveča Red Tiger Gaming

Marca so poročali o posodobitvi s NetEnt s katerim se je proces začel Red Tiger Gaming in pomembne načrte prestrukturiranja. Prišlo bo do selitve osebja in tudi sredstev, kar pomeni, da bo odhajalo 120 delovnih mest za polni delovni čas.

Kaj je Therese Hillman govorila marca

Therese je izjavila, da NetEnt zdaj vstopa v novo fazo, ko gre za integracijo Red Tiger, njihovi prodajalci pa postajajo tudi delničarji NetEnta. Ta integracija bo sprostila celoten potencial zmogljivosti obeh podjetij, ustvarila bo pomembne dobičke pri razvoju iger in okrepila njun položaj kot vodilnega na trgu, kar je bilo z leti povsem naravno.

Vendar pa je na strani naročnika enostavno videti začetek rezultatov tega partnerstva. Glede na to je mogoče videti, da je prišlo do prihoda nove igre, ki jo je NetEnt razvil prek studiev Red Tiger, in sicer Gonzo's Quest Megaways. Ta izdaja je bila vsekakor zanimiva, še posebej, ker nihče ni pričakoval tega studijskega partnerstva in je bilo to zagotovo presenečenje.

Gonzo's Quest je ena najbolj ikoničnih iger na svetu

Gonzo's Quest je zagotovo ena od vodilnih iger NetEnt, ki se je pridružila Startburstu in so postale zelo priljubljene po vsem svetu in še posebej zelo uspešne med igralci. Gonzo's Quest, ki je bila izdana leta 2011, je bila ob izidu videti kot inovativna igra in je postala priljubljena mnogim igralnica v živo operaterji, ki bi kasneje to igro uporabili kot poziv k pozornosti za igralce, zlasti ko gre za bonuse dobrodošlice in tudi promocije.

Nekaj, kar je zelo zanimivo pri tej novi igri, ki sta jo razvila NetEnt in Red Tiger, je dejstvo, da gre za žanr igralnih avtomatov "Megaways". To vrsto igralnega avtomata je ustvaril Big Time Gaming in ponuja 1000 zmagovalnih kombinacij za vsako vrtenje. Vsekakor je to neverjeten koncept, še posebej, če želi znamka narediti drugačno igro. Ko gre za oceno, je danes na voljo približno 80 iger Megaways, ki so jih razvili številni razvijalci, ki jih morda poznate.

Razvoj jackpot iger bo bistvenega pomena

Tukaj je nekaj, kar je bistveno razumeti in to je, da je NetEnt v bistvu dal eno svojih najboljših iger v roke Red Tiger in zato zaupal svojemu novemu partnerju, da bo poskrbel za igro in jo tudi lansiral na pomembna področja pomembnih področij sodobne spletne igralnice. Igralci so to igro dobro sprejeli, kar je bilo pričakovati.

NetEnt prevladuje na sceni

Najpomembneje je, da bo verjetno NetEnt začel prevladovati v areni dnevnih jackpotov. Medtem ko je Gonzo's Quest Megaways brez dvoma impresivna igra, se zdi, da bi NetEnt to igro lahko razvil brez Red Tiger. To še posebej velja, ker je NetEnt lahko ustvaril še eno igro Megaways, imenovano Twin Spin, ki je prav tako zelo priljubljena.

Morda menite, da je bila ena od kršitev nakupa Red Tiger njihovo strokovno znanje glede iger za jackpot. NetEnt ima nekaj odličnih iger s progresivnimi jackpoti, kot sta Mega Fortune ali Hall of Gods, vendar nikoli ni naredil vtisa, ko gre za žanr dnevnega jackpota. Dnevni jackpot je igra, ki ima vedno večjo nagrado, ki jo je treba osvojiti do določenega časa ali dokler ne doseže določenega zneska denarja.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice