NetEnt se pridružuje cvetoči industriji iger na srečo v Michiganu

NetEnt

2021-04-24

Eddy Cheung

Potem ko je Michigan to končno objavil spletna igralnica in športne stavnice bi bile zakonite v državi, ni trajalo dolgo NetEnt izkoristiti to priložnost. Posel o pridružitvi temu rastočemu ameriškemu trgu iger na srečo je bil objavljen 26. januarja 2021. Kaj naj torej pričakujejo NetEntovi oboževalci v Michiganu?

NetEnt se pridružuje cvetoči industriji iger na srečo v Michiganu

NetEntovi mega hiti za oddajo v živo!

Po dogovoru bodo igralci v državi Great Lakes dostopali do uspešnic, kot so Starburst, Devine Fortune in Starburst iz NetEnt, ki je zdaj del Evolucija Skupina. Ne pozabite, da so ti naslovi že priljubljeni med oboževalci na drugih reguliranih ameriških trgih iGaminga, kot so Zahodna Virginija, Pennsylvania in New Jersey. Zanimivo je, da se NetEnt pridruži trgu iger na srečo, ki je že poln priljubljenih spletnih igralnic. Pomembna imena vključujejo William Hill, FanDuel, BetMGM, Churchill Downs in DraftKings.

Evo, kaj je rekel komercialni direktor podjetja Evolution v Severni Ameriki Jeff Millar: "Petkova uspešna zagon z več operaterji je rezultat večmesečnega načrtovanja za začetek Michigana in let izkušenj na terenu v ZDA," rekel je. "Amerika je absolutno prednostni trg za Evolution Group, kar se odraža v obsegu NetEntove prisotnosti prvega dne v Michiganu." je dodal.

Po drugi strani pa dogovor predvideva, da NetEnt takoj vstopi na regulirani trg v Michiganu, utrdi položaj Evolutiona kot najbolj priljubljenega dobavitelja programske opreme v ZDA. V New Jerseyju so igre NetEnt začele delovati leta 2015, nato pa je sledila Pennsylvania leta 2019. Leta 2020 je tudi Zahodna Virginia dobila občutek o zabavnih naslovih NetEnt.

Nova era spletnih iger na srečo v Michiganu

Trg spletnih iger na srečo v Michiganu je začel delovati 22. januarja 2021. Kot je bilo pričakovano, bo nadzorni pes panoge izkušen Michigan Gaming Control Board (MGCB). Ta nadzornik industrije je že med lansiranjem dal zeleno luč približno devetim podjetjem za spletne igre na srečo za delovanje v Michiganu.

Vključujejo:

  • DraftKings
  • William Hill
  • Spletne igre Golden Nugget
  • BetMGM/Roar Digital
  • FanDuel
  • Wynn
  • Penn Sports Interactive/Barstool Športna stavnica
  • PointsBet
  • Strokovnjaki industrije Rush Street Industry in državni uradniki so bili optimistični, da bo začetek trga spletnih iger na srečo v Michiganu znatno povečal državno blagajno, poleg tega pa bo igralcem ponudil nekaj zabave. To še posebej velja, ker se osebna prizorišča iger na srečo v Michiganu še naprej borijo zaradi COVID-19.

Medtem so številke impresivne v drugih državah, kot sta Pennsylvania in New Jersey, kjer so spletne igre na srečo zakonite. Na primer, operaterji igralnic v New Jerseyju so oktobra 2020 domov prinesli skupni prihodek od iger v višini 338 milijonov dolarjev. 43 % tega je bilo iz spletnih stav. Tri kopenske igralnice v Detroitu so leta 2020 ustvarile 639 milijonov dolarjev prihodkov, kar je 56 % manj kot leta 2019.

Kaj ti posli pomenijo za državne prihodke

Trenutno Michigan zaračunava eno najnižjih stopenj med vsemi zakonitimi ameriškimi državami za spletne igre na srečo. Po izplačilu dobitkov bo zadevna spletna igralnica državi plačala le 8,4%. Za igralnice v Detroitu bo vsaj 30 % zbranih spletnih iger na srečo usmerjenih v mesto, medtem ko bo 65 % šlo v državni sklad za internetne igre ali sklad za športne stave. Preostalih 5 % bo namenjenih Skladu za razvoj kmetijske industrije konj Michigan.

Medtem je predsednik Michiganskega združenja za problematično igranje iger na srečo Michael Burke posvaril pred odvisnostjo od iger na srečo. Igralce je spodbujal, naj se zavedajo denarja in časa, ki ga porabijo za igre na srečo. Vsakega hazarderja je pozval, naj poišče pomoč pri združenju, če meni, da ga dohaja dodatek iger na srečo. Na srečo bo del davka, pobranega od spletnih iger na srečo v državi, šel v sklad za preprečevanje iger na srečo.

Kako igrati igre NetEnt v Michiganu

Po dogovoru pričakujte, da boste večino igralne vsebine NetEnt našli v večini spletnih igralnic, ki delujejo v Michiganu. Za igranje morajo igralci ustvariti račun v spletni igralnici in preveriti svojo identiteto. Ampak to je najlažji del! Zakon v Michiganu navaja, da mora biti spletni hazarder star vsaj 21 let, da lahko sodeluje.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice