Play'n Go izdaja igralni avtomat za kitajsko novo leto

Play'n GO

2021-01-31

V kitajski kulturi je leto 2021 leto bika, ki je pravzaprav navdih za ta naslov iz Play'n GO. Bul l ni samo v središču teme, ampak je tudi divjina v naravi režo.

Play'n Go izdaja igralni avtomat za kitajsko novo leto

Blagovna znamka je letos v industrijo izdala povsem nov naslov, video režo 5x3, za katero vsi že vedo, da bo uspešna. Ta blagovna znamka zagotovo ve, kaj počne, in je v tej panogi že dolgo, zato je enostavno zaupati njenim sposobnostim, ko gre za razvoj nekaterih najboljše igralne avtomate, ki jih lahko igrate v nekaterih spletnih igralnicah.

Glede reže

Blagovna znamka je izjavila, da je ta reža popolna izdaja za ljudi, da se pripravijo na kitajsko novo leto, letos pa bo leto bika. Zgodba tega igralnega avtomata temelji na lastniku trgovine, ki v svojo trgovino pripelje bika, da bi praznoval novo leto. Seveda to ne gre dobro in boste morali rešiti dan, na tekmi pa boste na poti pobirali tudi nagrade.

Bik ni le v središču teme tega igralnega avtomata, ampak je tudi divjina. Pomagal vam bo pri ustvarjanju zmag na izplačilnih linijah vsakič, ko pristane, in sprožil bo tudi eno od treh posebnih funkcij, tako da se boste vedno lahko veselili.

Nekaj, kar vam bo všeč, je raznolikost igralnega avtomata, ki je del tega igralnega avtomata, saj obstajajo brezplačni vrtljaji, pri katerih lahko izberete eno od treh funkcij, ki jih igrate med temi brezplačnimi vrtljaji, kar daje večji nadzor nad tem načinom.

Kaj se govori o tej reži

Play'n GO je v sporočilu za javnost dejal, da ima igralni avtomat "Bull in a China Shop" neverjetno močno povezavo s kitajskim novim letom in da bo zagotovo pridobil zanimanje oboževalcev glede tega festivala po svetu, poleg tega pa je za ta igralni avtomat zabavno igrati priložnostno igro in tudi za zadetek denarja. To mu daje široko privlačnost med igralci, kar je ena največjih prednosti portfelja Play'n GO.

Blagovna znamka je tudi navedla, da čeprav ni nenavadno, da začenjajo igre, ki sovpadajo s pomembnimi dogodki, to storijo le, če imajo za to pravo igro, kot je ugotovil CPO Martin Zettergren. Povedal je tudi, da lahko nekateri operaterji hitijo, da bi igre izrinili, da bi trgovali na priljubljenih dogodkih, kot so valentinovo, božič itd., ki jih lahko prinesejo. Vendar pa je Play'n GO vedno trdil, da so svoje igre začeli le, če je pravi čas. "Bull in a China Shop" je neverjetno zabavna igra in bo zagotovo dodala zabavo in zabavo za tiste, ki uživajo v kitajskem novem letu.

Zakaj izbrati to režo

Če iščete visokokakovosten igralni avtomat z odličnim igranjem izjemnega razvijalca, vas ta ne bo razočaral. Pravzaprav je odlično razvit z veliko funkcijami, ki jih lahko izkoristite in to je nekaj, kar vam bo všeč.

Med igranjem se boste zelo zabavali in to vam zagotavlja Play'n GO. Lahko ste prepričani, da imate priložnost zaslužiti nekaj denarja prek tega igralnega avtomata, poleg tega pa imate tudi gotovost, da se lahko zelo zabavate, in to zato, ker so vsi igralni avtomati iz Play'n GO lepo razviti in zelo zabavni.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice