Igrajte vse stave Blackjack danes - osvojite pravi denar

Playtech je eden največjih svetovnih ponudnikov igralne tehnologije za namizne igralniške igre v živo. Trgovalec v živo je predstavil ekskluzivno mizo All Bets Blackjack v živo v sodelovanju z vrhunskim spletnim igralnikom v živo Bwin. Miza ima edinstven in razkošen dizajn, občutek in prilagojen nalagalni zaslon, ki ustvarja prijeten ambient za igralce.

Ponudnik programske opreme nadaljuje s svojim ciljem podpiranja rasti pridobiteljev licence z ekskluzivnimi dizajni. Prav tako se ustvarjalna vsebina, zasnovana za ustvarjanje točke razlikovanja za pritegnitev igralcev, nadaljuje z ustvarjanjem All Bets Blackjacka. Ta igra je zadnja v dolgi vrsti lansiranja novih izdelkov, saj Playtech še naprej širi svoj portfelj v živo med ponudniki programske opreme za igralnice v živo.

Kaj je All Bets Blackjack?Kako igrati All Bets BlackjackIzplačila za All Bets Blackjack
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je All Bets Blackjack?

To je igra s kartami delilcev v živo, ki tradicionalni igri dodaja preobrat baccarat v živo. Igra v živo prispeva tudi k vznemirjenju za igralce, ki obiščejo igralnice v živo na spletu. Izraz izvira iz dejstva, da lahko igralci poleg svoje glavne kombinacije položijo do šest stranskih stav. Igralci bodo z veseljem ugotovili, da je vmesnik dovolj preprost, da jim obvešča, kaj se dogaja z vsako od njihovih stav v danem trenutku, zato ni prostora za napake.

Igra je ena igra z neomejenim številom igralcev. Med stavami morajo igralci na isti strani narediti svoje izbire. Ne glede na druge igralce vmesnik prikaže roko, kot so se odločili, da jo igrajo. Zvočni učinki so jasni, slike očarljive, digitalni vmesnik pa tekoč in privlačen. Trgovci so navdušeni in vedo, kako nadaljevati pogovor.

Kako igrati All Bets Blackjack

Igralec začne z vložitvijo Ante in poljubnih stranskih stav. Igralci imajo 15 sekund časa, da stave. Prav tako se lahko odločite, ali boste zadeli, stali, podvojili ali razdelili karte, ko so karte razdeljene. Igralnica v živo ponuja igralcem zavarovanje, ko delilec pridobi asa.

Poleg zahtevanega Anteja lahko udeleženci izberejo katero koli stransko stavo ali vse. Ko delilec propade, so vsi igralci, ki so dali glavno stavo, nagrajeni glede na njihovo kombinacijo. V primeru, da se delilec kvalificira, se preverita karte obeh strani in zmaga stran z najboljšo kombinacijo. Stranske stave se izplačajo v skladu z izplačilno tabelo, udeleženci pa jih lahko zmagajo, tudi če izgubijo glavno stavo.

Pravila za Blackjack za vse stave

V tej igri je uporabljenih osem sklopov dvainpetdesetih kart. Delitelj podeli dve karti tako igralcu kot gostitelju. Poleg tega si lahko igralci ogledajo svoje roke in delilčevo začetno karto. Ko izkoristi polovico čevljev za komplet, delilec premeša karte. To igralcem prepoveduje pridobivanje prednosti s štetjem kart.

Člani igralnice se odločijo, kako bodo igrali karte, potem ko jih gostitelj razdeli. Vsak igralec dobi enak komplet kart. Lahko pa se sami odločijo, kako bodo nadaljevali s krogom. Par je mogoče razdeliti samo enkrat, delitev pa ni mogoče podvojiti. Posamezniki dobijo samo eno dodatno karto, ko razdelijo par asov.

Ko igralci izberejo, je na vrsti gostitelj. Udeleženci še naprej vlečejo karte, dokler ne dosežejo 16, nato pa prenehajo, ko jih imajo 17 ali več. Ko igralniški delilec v živo preneha sprejemati več kart, se primerjajo roke igralca in gostitelja. Zmaga ekipa, ki se približa 21. Igralci dobijo bonus, ko dobijo natanko 21 s prvima dvema kartama. Ko katera koli stran preseže 21, se krog samodejno izgubi.

Kaj morajo igralci upoštevati?

Gumb »Vse stranske stave« sproži druge stave in poveča intenzivnost, ko igralci gledajo zaključek kroga, da ne bi propadli. The kazino studio v živo je privlačen za oko, trgovci pa so prijazni in željni pogovora. Na splošno igralci uživajo v 21 igralniških igrah v živo; to je super živi trgovec izkušnje.

Izplačila za All Bets Blackjack

All Bets Blackjack ima RTP 96,06 odstotka. Za štiri ali tri karte lahko igralci zaslužijo od 2:1 do neverjetnih 2000:1, če združijo osem kart, ko igrajo Buster Blackjack. Začetni dve karti za igralce in delilec dobita kombinacijo. Možnosti za zmago so med 2:1 za vsakih dvajset ali devetnajst kart do 200:1 za trojko s sedmimi ujemanji. Z 21 + 3 posamezniki in delivčevimi začetnimi kartami tvorijo roko. Za največjo zmago 100:1 morajo igralci dobiti trojko v barvi.

Igralčeve prve tri karte v roki so začetne dvojne karte in delivčeva prva karta. Za največjo zmago s 270:1 morajo posamezniki dobiti trojko v eni barvi. Pri stavah za popolne pare delilec ali igralec zmaga, ko njihove karte sestavijo par. Z možnostjo »Vse stave« lahko posamezniki igrajo vse stranske stave, nobene ali eno v katerem koli krogu. Te možnosti ponujajo igralcem izbiro, da prilagodijo svojo izkušnjo v najboljših igralnicah v živo po svojih željah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak