Kako igrati Money Drop Live s strani Playtech

Playtech

2021-11-23

Eddy Cheung

Playtech poganja nekatere najboljše igralnice v živo v industriji iger na srečo. Podjetje se ponaša s stotinami spletnih igralnih avtomatov in različic namiznih iger, najnovejša je video oddaja Money Draw Live. Se sliši znano? Ta igra črpa navdih iz priljubljene televizijske oddaje v Združenem kraljestvu The 100K Drop, ki jo vodi Davina McCall. Torej, kaj je s tem najnovejšim dodatkom Playtecha?

Kako igrati Money Drop Live s strani Playtech

Pregled Money Drop v živo

Najprej in predvsem, Money Drop Live je na voljo na najboljša spletna mesta igralnic v živo poganja Playtech. Igra gostuje na ogromnem vrtljivem kolesu z do 54 žepi. Od razpoložljivih žepov jih 51 vsebuje množitelje, ostali trije pa vključujejo kroge Card Clash.

Osnovna premisa igre je vložiti stavo in pridobiti množitelj začetne stave. To je lahko vse do 5000-kratne začetne stave. Tako lahko na primer s stavo 1 $ dobite do 5000 $ za igranje. Celotna ideja je, da poskušate čim bolj zadržati dodeljeni bonus denar in unovčiti majhen znesek.

Kako igrati Money Drop v živo

Brez kakršnega koli odlašanja začnite s sprožitvijo igre in na desni boste videli veliko kolo. V ospredju boste videli tudi možnosti stav. Zdaj kliknite, da izberete vrednost stave (osem od njih), nato pa bo gostitelj v živo zavrtel kolo. Kazalec bo pristal na vrednosti množitelja, ki jo dobite. Če boste imeli srečo, se bo vrednost množitelja podvojila.

Recimo, da dobite 500 $, nadaljujte z distribucijo bonus denarja na skladih z oznako AD. To so cone Money Drop. Povlecite z miško ali prstom navzgor/dol po lestvici, da izberete količino, ki jo želite dodati. Ideja je, da položite kup gotovine in upamo, da ne odpadejo med izpadom denarja. Preostali znesek po krogu Money Drop je vaš. Druga možnost je, da se prenese v naslednji krog spuščanja.

Spopad s kartami

Druga pomembna značilnost je Card Clash. Tukaj igralci zmagajo s stavo na to možnost in upajo, da bo pristala na kolesu. Kot že rečeno, samo trije žepi vsebujejo bonus Card Clash. Zdaj to pomeni, da imate le 5,56 % nagrade.

Če boste imeli srečo, da ste vstopili v krog Card Clash, boste igrali za rdečo mizo s krovom 52 kart. Po tem boste nastavili igralno pozicijo na modro ali rožnato, preden delilec izvleče karto za pozicije. Če položaj, ki ga izberete, dobi kartico višje vrednosti, zmagate.

Medtem so na voljo trije krogi Card Clash z množitelji 5x, 15x in 95x. Zanimivo je, da sodelujoči igralec dobi 1000-kratni jackpot, če se vsi krogi Card Clash končajo v pat položaju.

Spodaj je razpredelnica Card Clash:

  • Tri vezi – 1000x
  • Tri zmage - 50x
  • Ena zmaga in dva izenačenja – 30x
  • Dve zmagi in en neodločen izid – 25:1
  • Dve zmagi ali toliko neodločenih rezultatov – 20x
  • Ena zmaga in en neodločen rezultat – 15x
  • Ena zmaga - 10x
  • Ena kravata - 5x

Nasveti za zmago na Money Drops Live

Ker je na voljo osem stav, je za vstop v enega od bonus krogov priporočljivo staviti na vse pozicije. Igralci imajo 37,03 % možnosti za pridobitev množitelja 8x in 20,37 % za 15-kratnega množitelja. Torej, stavite na vse pozicije, da dobite množitelj ali krog Card Clash.

Druga strategija je konzervativna igra. Ne pozabite, da je bistvo v tem, da ostanete v mešanici med vsakim izpadom denarja. Zato delite denar v vseh razpoložljivih conah. S funkcijo samodejnega predvajanja lahko izberete optimalno količino ali jo delite ročno.

Padec denarja v živo: končna ocena

Z RTP od 94 % do 96,48 % je ta igra bolj podobna spletnim igralnim avtomatom kot igralniškim igram v živo. Vendar pa to napako nadomesti z volatilnostjo, ki jo nadzoruje igralec. Igralci se lahko odločijo za znesek tveganja, ki ga želijo prevzeti v vsakem krogu, kar pomeni, da lahko igrate bolj konzervativno. Samo ne bodite preveč agresivni, saj lahko ta igra hitro požre vaš denar.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice