Igrajte 3 Card Brag v živo danes – osvojite pravi denar

Vsakemu igralcu, ki raje igra preproste igralniške igre, se bo nedvomno dobro prilegalo 3-Card Brag v živo. Ta hitra različica pokra je zdaj ena najboljših iger pokra v živo, še posebej zdaj, ko je Playtech, ponudnik programske opreme, izkoristil naslov v okolju spletnih iger. Daleč od svojih tradicionalnih korenin iz 16. stoletja je bil 3-Card Brag povezan s fantastično izkušnjo luksuznih igralniških iger na srečo. Čeprav se je v preteklosti morda zgodilo marsikaj, ta igra privablja igralce po vsem svetu. In ni presenetljivo, da številne igralnice, zlasti tiste, ki ponujajo igre v živo, ponujajo 3-Card Brag v živo. Toda kaj pravzaprav pomeni 3-Card Brag? Ta vodnik poskuša odgovoriti na to vprašanje.

Kako igrati Playtech v živo 3-Card BragPravila hvalisanja s tremi kartami v živoIzplačila za pohvale s 3 karticami v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Playtech v živo 3-Card Brag

Vsakdo, ki želi igrati Live 3-Card Brag, mora izbrati igralnico v živo s Playtechovim paketom trgovcev v živo. Da, Playtech ni edini ponudnik igre, je pa najbolj priporočljiv ponudnik iger za ta naslov. In čeprav je lahko določitev najboljše igralnice s tremi karticami Brag v živo lahko zahtevna, je vedno varno biti pozoren na platforme za preglede pristojnih, ki se zelo potrudijo, da bi igralcem zagotovile informirane odločitve. na primer, igralnice v živo navedeni na spletnem mestu, kot je online livecasinorank.com, naredite seznam po izpolnjevanju zahtev spletnega mesta, kot sta kakovost pretoka in strokovnost trgovcev.

Kljub temu izbira odlične igralnice s tremi karticami Brag v živo ni dovolj za zmago v igri; igralci morajo razumeti igre v živo pravila in strategije, med drugimi pomembnimi vidiki.

Splošne informacije

Ime igre

V živo 3 Card Brag

Ponudnik iger

Playtech

Vrsta igre

Poker

Pretočno iz

Latvija, Romunija, Filipini

Pravila hvalisanja s tremi kartami v živo

Ker v živo 3-Card Brag ima svoje korenine v pokru, so igralci, ki so seznanjeni s pravili pokra, na izhodišču, kar zadeva razumevanje delovanja igre. Najbolj dragocena kombinacija v 3-Card Brag je trojka, pogosto znana kot 'prial'. Igra se začne s stavo Ante, nato pa se delijo karte.

V 3-Card Brag sta na voljo dve možnosti stav. Vključujejo:

1. Glavna igra

Tukaj je cilj igre preseči delivčevo roko. Začne se tako, da igralci postavijo Ante. Ko je stava oddana, se igralčevi roki razdelijo tri karte z obrnjeno navzgor, delilec pa tri karte navzdol. Igralec nato izbere, da vidi delivčevo roko in položi stavo za igro (enakovredno igralčevi Ante) ali pa odpove in izgubi svojo Ante stavo. Igralčevi stavi Ante in Play sta izgubljeni, če se delivec kvalificira (Q ali boljša) in premaga igro igralcev. Vendar pa igralec zmaga, če je delilčeva roka kvalificirana in je slabša od igralčeve.

Če delivčeva kombinacija ne izpolnjuje pogojev, igralec dobi celo denar na svojo stavo Ante, stava Play pa se potisne ali vrne. To se zgodi ne glede na to, ali je delilecova roka boljša od igralčeve.

Ante Bonus

Igralci lahko prejmejo tako imenovani Ante Bonus, če položijo Ante stavo. Ne glede na to, ali igralec premaga roko delilca ali ne, se ta stava izplača. Kakovost igralčeve roke je tukaj edini odločilni dejavnik.

2. Par plus stranska stava

Pri tej stavi igralec izgubi, če odpove svojo stavo Ante (to pa je malo verjetno, glede na to, da ima igralec močno igro). Ne glede na delivčevo roko igralec dobi izplačilo na svojem Pair Plusu, tudi če ne odstopi.

Izplačila za pohvale s 3 karticami v živo

Na splošno se stavi »Igraj« in »Ante« izplačata 1 proti 1. Vendar pa je lahko izplačilo višje, če igralec izgubi stavo Play. Vendar pa lahko osvojijo bonus na svojo stavo Ante, če imajo dovolj sreče, da imajo najvišjo roko (boljšo ali Run).

Takole delujeta izplačila Ante in Play:

 • Tek: 1 do 1

 • Tekoči flush: 4 proti 1

 • Prial: 5 proti 1

 • *Tukaj so izplačila za bonus stavo:**

 • Par - 1 proti 1

 • Splakovanje - 4 proti 1

 • Tek - 6 proti 1

 • Running Flush - 30 proti 1

 • Prial - 40 proti 1

Nazaj na predvajalnik

Optimalni odstotki donosnosti igralca za različne možnosti stav 3-Card Brag v živo so:

 • 97,38% - Stava Par Plus
 • 99% - Antena stava
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak