Igrajte Baccarat Lounge v živo brez provizije danes – osvojite pravi denar

V salonu Live Baccarat Lounge ponudnik programske opreme Playtech ne zaračuna provizije. Igra je s sedmimi sedeži namesto neomejene igre kot ostale mize iz vrhunskih igralnic v živo. Igralci ob prihodu izberejo svoje mesto za mizo.

Miza je klasičnega videza in ima starejši igralni vmesnik. Stavni krog traja 15 sekund, krog igre pa 27 sekund. Če zmaga bankir, ni 5-odstotne provizije za plačilo brez provizije Baccarat.

Ko bankir doseže 6, so igralci nagrajeni s polovico svojega prvotnega vložka ali 0,5:1. Stranska stava za zavarovanje Super 6 še dodatno poveča navdušenje. Če igralec stavi ta znesek in bankir dobi 6, je izplačilo 15 proti 1.

Kako brezplačno igrati Baccarat Lounge v živoIzplačila Live Baccarat Lounge brez provizije
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako brezplačno igrati Baccarat Lounge v živo

Najboljše igre v živo statistika in interaktivne ceste pomagajo igralcem ostati na vrhu svoje igre. Na voljo je veliko število privzetih in programiranih stranskih stav, ki zagotavljajo dodatno vznemirjenje in možnosti za stave.

Baccarat v živo brez provizije je zelo zabavna igra, ki bo navdušila igralce z visokimi igralci in tiste, ki tvegajo, ki se ne bojijo astronomsko ogromnega prednosti pri stranskih stavah.

Vendar pa je pri uporabniškem vmesniku ena majhna nadloga. Namesto da bi bilo postavno območje urejeno, so bila polja za igranje, bankir in izenačene stave razdeljena na dele, kar od uporabnikov zahteva, da so pri vlaganju stav zelo pozorni.

Posledično je miza videti natrpana in je manj prijazna do uporabnika kot nekatera druga Playtechova spletna mesta za baccarat v živo.

Pravila igre v živo

Igralci lahko alternativno izberejo enega od razpoložljivih sedežev ali izberejo poljuben položaj mize, tako da pred začetkom seje izberejo gumb "Vse".

Na mizi je sedem sedežev, pri čemer se četrti sedež šteje za nesrečnega in ga nadomesti sedež številka osem.
Poleg standardnih stav za bankirja, igralca in izenačenih stav, Lounge No Commission Baccarat vključuje številne stranske stave z nagradami v razponu od x0,54 do x220, odvisno od stave.

To so lahko pari prodajalec/igralec ali popolne različice parov. Druge dodatne različice iste igre so lahko v paru, velike/majhne ali egalitne.

Kot smo že omenili, bosta tako bankirjeva kot igralčeva roka zagotovila polno izplačilo x1, vendar se prednost hiše povrne z zmanjšanjem izplačila, če bančnikova roka zmaga s 6 ali več, kar je običajno x0,5 namesto x1.

Stava Egalite je različica stave za izenačenje, ki udeležencem omogoča, da pridobijo večje izplačilo, če je dosežen določen rezultat izenačenja. Egalite 2, ki igralčevo stavo pomnoži s x220, ima največ možnosti za izplačilo. Egalite 6 in 7 se plačata po stopnji x45.

Izplačila Live Baccarat Lounge brez provizije

Izplačila glavne stranske stave so enajst proti ena in popoln par petindvajset proti ena. Tudi veliki, 0,54:1, in mali, ki je 2:1, so pari igralec/delovalec. Playtech je namenjen zagotavljanju igralcem največje možne izkušnje baccarat v živo.

V baccarat v živo se dve najbolj priljubljeni stavi izplačata 1:1 in imata možnosti za zmago več kot 44 odstotkov. Vendar pa hiša prejme 5-odstotno bremenitev za delivske stave, razen za Baccarat brez provizije. Stava 10 £ na trgovca bo prinesla dobitek v višini 19,50 £. Če igralec stavi na neodločen rezultat, dobi povratek osem proti ena.

Punters stavijo na baccarat igralnica v živo mizo s katerega koli mesta na svetu. To omogoča zaupanja vredna platforma ponudnika programske opreme Playtech. Na dotik prijazne igralniške igre v živo so na voljo za pametne naprave. Vse, kar mora igralec storiti, je, da klikne na žeton, ki ga želi igrati, in ga zastavi na mizi igralnice v živo, da začne igrati.

Če želite igrati baccarat v živo, morajo igralci najprej ustvariti in financirati račun. Občasno obstajajo bonusi za igralce. Zato bi morali igralci redno preverite stran z bonusi igralnice v živo za vse informacije, preden začnete igrati.

Vse najnovejše ponudbe za vse spletne igralniške igre najdete na strani s promocijami. Igralec mora prebrati pogoje za vsak bonus. Običajno ima večina bonusov zahteve za njihovo uporabo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak