Igrajte Blackjack Cashback v živo danes – osvojite pravi denar

Blackjack z vračilom denarja v živo je edinstvena različica blackjacka, ki jo je razvil Playtech. Igra je najprej prišla na trg kot igra RNG (generator naključnih števil) in postala izjemno priljubljena, da je našla pot v igralnice v živo. Prav od enega najboljših ponudnikov programske opreme za igralnice v živo je bila sprva na voljo samo italijanskemu občinstvu, trenutno pa je na voljo še številnim mednarodnim igralcem v živo.

Blackjack z vračilom denarja v živo je že močno napredoval na mednarodnem prizorišču, saj privablja na stotine igralcev igralnic v živo. Med stvarmi, zaradi katerih je ta spletna igralniška igra priljubljena, so kakovost pretakanja, intuitiven uporabniški vmesnik, poglobljeno igranje in številne druge funkcije, ki so poudarjene spodaj.

Kaj je Live Cashback Blackjack?Kako igrati Blackjack Cashback v živoIzplačila za Blackjack Cashback v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Cashback Blackjack?

Jedro live Cashback blackjacka Playtech je podoben standardu igra blackjacka v živo vendar z nekaj opaznimi razlikami. Glavna razlika je v tem, da imajo igralci veliko več nadzora kot v večini drugih različic iger.

Kot že ime pove, lahko igralci unovčijo roko za vzajemno dogovorjen znesek, preden se razkrijejo delivčeve karte. Poleg tega je vračilo denarja na voljo skozi celoten krog, kar pomeni, da lahko igralci vedno zahtevajo povračilo denarja, ne glede na svoje kartice. To daje igralcem večjo prilagodljivost, čeprav je lahko vračilo denarja včasih neprivlačno in nerealno.

Kako igrati Blackjack Cashback v živo

Blackjack z vračilom denarja v živo se običajno igra na edinstveni mizi za blackjack, ki omogoča poljubnemu številu igralcev, da igrajo v realnem času hkrati. To pomeni, da igralcem ni treba skrbeti, da bi čakali, da bi se usedli za mizo in uživali igra v živo.

Igralci začnejo s svojimi stavami prek uporabniškega vmesnika programske opreme. Vse stave je treba oddati, preden igralniški delilec v živo začne razdeljevati karte, sicer bodo morali igralci počakati na naslednji krog igranja. Živi delilec vsakemu igralcu in bankirju razdeli dve karti, vse obrnjene navzdol, razen ene od bankirjevih kart.

Pametna funkcija, ki omogoča neomejeno število igralcev, je, da delilec izvleče enaki dve karti za vse igralce, nato pa se lahko igralci posamezno odločijo za svojo naslednjo potezo. To pomeni, da se pri začetni potezi izvlečejo samo štiri karte, ne glede na število igralcev. Igralci lahko uporabljajo zavarovanje le, če je vidna bančna kartica as.

Kako zmagujejo igralci

Po začetnem krogu bo delilec preveril, ali so igralci z rezultatom blackjacka, popoln rezultat 21. Igra se konča, ko je igralec z rezultatom blackjack. Če ne, lahko igralci igralniških iger v živo izberejo svojo naslednjo potezo in tako dobijo redni dobitek. Podvojitev je dovoljena samo za začetni dve karti, kar pomeni, da igralci te možnosti ne morejo uporabiti, potem ko si razdelijo kombinacijo.

Bankir lahko nadaljuje s črpanjem kartic, dokler je vsota manjša od 17. Če je vsota obeh bankirjih kart 17 ali več, mora bankir stati. Ob vsaki odločitvi lahko igralci izberejo možnost vračila denarja. Znesek, ki je ponujen za vračilo denarja, je odvisen od tega, kako močna je igra igralca. Če izberete možnost vračila denarja, se krog za igralca konča.

Pravila za Blackjack Cashback v živo

Pravila za vračilo denarja v živo so preprosta in podobna običajnim pravilom blackjacka, razen funkcije vračila denarja. To vključuje, kako se karte štejejo za določitev rezultatov igralca. Igra uporablja osem običajnih kompletov kart, vsak z 52 kartami. Vsi igralci lahko položijo tudi katero koli od šestih ponujenih stranskih stav. The programska oprema za igranje iger v živo uporabljeni ne dovoljuje igralcem, da izvajajo nezakonite poteze ali klice.

Izplačila za Blackjack Cashback v živo

Izplačilo za vse redne zmage v igri na kateri koli spletna igralnica z živimi trgovci je 1:1. Z drugimi besedami, igralci lahko pridobijo toliko, kolikor so pripravljeni izgubiti, odvisno od izida igre. Treba je omeniti, da imajo različne igralnice različne minimalne omejitve stav, ki jih morajo igralci upoštevati pri dajanju stav.

Zadetek 21 z dvema začetnima kartama daje igralcem izplačilo 3:2, kar je precej privlačno. Igralci, ki se odločijo za zavarovanje, ki je ponujeno le, ko je bankirjeva obrnjena karta as, prejmejo izplačilo 2:1. Blackjack z vračilom denarja v živo ima spodobno stopnjo RTP 99,56%, kar je verjetno razlog, zakaj igra postaja vse bolj priljubljena. RTP temelji na igralcih, ki uporabljajo osnovno strategijo blackjacka.

Stranske stave

Različne stranske stave imajo različna izplačila. Stranske stave, ki so na voljo v večini igralnic v živo, vključujejo buster, lucky lucky, top 3, 21+3, par delilcev in par igralcev. Kot pri večini namiznih iger v igralnicah, stranske stave ponujajo najboljše izplačilo, vendar jih je tudi najtežje zmagati, je najboljša stranska stava osmih ali več kart, pri čemer ima igralec blackjack. Izplačilo za to stransko stavo je 2000:1.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak