Igrajte v živo Deal or No Deal Veliko žrebanje Playtech danes - osvojite pravi denar

Casino igre, ki sprejemajo koncept znanih televizijskih oddaj, niso nova stvar. In Playtech, eden izmed najbolje ocenjenih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo, je ponosen, da svojim oboževalcem prinaša enega najboljših naslovov igralnic v živo. Njihova izdaja iz leta 2020, Deal/No Deal (The Big Draw), črpa navdih iz ikonične nizozemske televizijske oddaje s podobnim imenom. Dodatne funkcije v igri, vključno s stranskimi mini stavami za žreb, omogočajo igralcem, da pomnožijo svoje vstopnice in prinesejo več zabave.

Tukaj je vse, kar lahko pričakujete od te igralniške igre v živo.

Kaj je Live Deal/No Deal (veliko žrebanje)?Kako igrati Live Deal ali No DealIzplačila v živo ali brez dogovora
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Deal/No Deal (veliko žrebanje)?

The Live Deal/No Deal (veliko žrebanje) avtorja ponudnik programske opreme Playtech je igra z žogico, ki združuje koncept televizijske oddaje Iconic Deal ali No Deal poleg koncepta standardne igre Bingo. Tako kot v televizijski oddaji je tudi cilj osvojiti denarno nagrado, bodisi s sklenitvijo dogovora z bankirjem ali razkritjem skritega zaklada v aktovki.

Pretočno predvajanje z več kamerami vrhunske kakovosti ter visoko usposobljeni in profesionalni trgovci dajejo igri Big Draw Deal ali No Deal edinstveno in privlačno naravo. Igra podpira pretakanje iz različnih naprav, vključno s telefoni, tabličnimi računalniki, namizi ali računalniki. Dejstvo, da je na voljo v več kot 15 jezikih, je tudi dodatna prednost za igralce igralniških namiznih iger v živo.

Kako igrati Live Deal ali No Deal

Igra Live Deal/No Deal se pojavlja po fazah. Tukaj so potrebni koraki.

Registrirajte se v igralnici in položite stavo

Prvi korak je registracija pri a najljubša spletna igralnica z živimi delivci in stavite (ali kupite vstopnico). Znesek nakupa vstopnice bo določil nagradno razmerje – karkoli med 0,1× in 20×. Igralec bo nato prejel 16 aktovk z nagradami različnih vrednosti.

Po prejemu aktovk se lahko igralec odloči, da bo katerega koli od njih okrepil z majhno pristojbino. Vključuje dvig nagrade za vsoto v eni od petih aktovk, ki jih je igralec izbral. Tu igra sreča vlogo, saj igralec ne pozna vsebine nobene aktovke, vendar upa na višjo vrednost.

Dodeljevanje aktovke

Vsaka kupljena aktovka je upravičena do naključne nagrade. Igralec ima eno, ostalih 15 pa prejme številke. Keno kroglice se nato uporabijo za določitev, katero od aktovk je treba odpreti, odvisno od tega, katere se ujemajo s številkami na žogicah. Igralnica v živo bo dal ponudbo šele, ko bo na šanku sedem odprtih aktovk.

Poteza igralca

Igralec se lahko izključi iz igre, če ni odprtih sedmih primerov. Lahko pa kupijo še pet žogic. Glede na to, da so vsi izpostavljeni primeri izključeni iz igre, je število preostalih nagrad omejeno. Igralci morajo ponovno premisliti, če želijo kupiti več žog.

Sprejeti ali zavrniti ponudbo bankirja?

Če se sedem aktovk ujema, bo trgovec dal ponudbo. Igralec ima na izbiro, da sprejme ponudbo bankirja, pozabi na vsebino aktovke ali pa zavrne in se osredotoči na skriti zaklad.

Ta del je srce te igre. Prvič, prodajalčeva ponudba ni vedno najboljša. Tudi to, kar je v aktovki, morda ni boljše od ponudbe. To je igra na srečo in dobro sprejemanje odločitev pride v poštev za pridobitev največjega posla.

Nadaljevati ali končati igro?

Igralec se lahko odloči, da vzame nagrado in zapusti šov ali kupi več žog. Igra omogoča igralcu nakup do 35 žogic, več kot sedem odprtih etuijev pa lahko pomeni večje možnosti za boljše zmage.

Igrajte mini-igro Side Bet

Playtech vključuje mini-igro, ki ohranja svoje igralce vključene med obdobji izpada. Mini-igra Side Bet je preprosta igra bingo v živo s kartami 3x3, ki za izid uporablja žogico v primarni igri.

Igralec mora kupiti karte, od katerih je vsaka vredna po ceni začetne karte. Vsak igralec lahko kupi do 20 vstopnic, karta s šestimi popolnimi linijami pa ponuja do 100-kratni množitelj.

Izplačila v živo ali brez dogovora

Dogovor v živo ali brez dogovora ponuja odličen način preživljanja časa in uživajte v igralniških igrah v živo. Zmerne možnosti stav (od 0,1 $ do 100 $ na vstopnico) naredijo igro dostopno vsem, vključno s povprečnimi stavami.

Igra omogoča igralcem, da domov odnesejo razburljive zmage. Stranske stave za mini igro, na primer, omogočajo igralcem, da dobijo do 100-kratni množitelj in donos igralcu (RTP) 95,38%. 95,38 RTP v njihovi glavni igri je morda nizek v primerjavi z drugimi igrami v kategoriji. Toda zabavne in zmagovalne možnosti, ki so priložene igri, so dovolj vredne vseh tveganj.

Kar lepo število igralnic v živo po vsem svetu ponuja igro. Večina jih ima tudi video predogled igranja v različnih jezikih za orientacijo novih igralcev. Čas je, da izkoristite priložnost in preizkusite zabavo v najboljših igralnicah v živo, ki jih poganja Playtech.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak