Igrajte Quantum Blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Ponudnik programske opreme za igralnice v živo Playtech je poskrbel, da je njegova prisotnost opažena v sektorju iGaming, zlasti v igralniških igrah v živo, tako da je oblikoval nekaj iger, ki so jih oboževalci najljubše. Imajo izjemno zasedbo iger, ki vključuje Live Quantum Blackjack. Ponudnik programske opreme je na trgu dovolj dolgo, da razume preference igralnic v živo.

Na podlagi tega so ponudniki igralniške programske opreme v Quantum Blackjack dodali nekaj funkcij, ki so se jih igralci naučili ljubiti. Igra Playtech je najboljša igra na srečo v igralnicah v živo, pri kateri je cilj premagati trgovca in ne preseči skupnega števila 21 omejitev. Na podlagi tega je pravilno reči, da igra spada v kategorijo običajne igre Blackjack z nekaj dodatnimi popravki za izboljšanje igralčeve izkušnje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Quantum Blackjack

Quantum Blackjack v živo Playtech je igra s pospeševanjem množitelja, ki je raznolika Blackjack v živo. V tej različici igralci igralnic v živo lahko doseže do 1000-kratne zmage. Klasično igro je zasnoval Playtech, priznani ponudnik igralniških iger v živo, večinoma za igralne avtomate. To je ena izmed najboljše igralniške igre v živo ponudnika programske opreme, ki je pridobil priljubljenost med igralci.

Ob upoštevanju njenih razburljivih funkcij ima posodobitev večjo donosnost igralca, zato je na vrhu seznama priljubljenih igralniških iger v živo med fanatiki. Nekatere nove funkcije vključujejo 6-deck čevelj v nasprotju s prvotno različico z 8 krovi. Prav tako je zdaj mogoče dvojno razdeliti kartice.

Kako igrati Quantum Blackjack v živo

Prvič, preden razumete, kako igrati spletno igralniško igro njegovega trgovca v živo, je pomembno vedeti, kje igrati in podprte platforme. Igralniška igra v živo je na voljo na namiznih in mobilnih napravah z operacijskimi sistemi iOS, Windows in Android. S pravilnim razumevanjem jezikov, kot so angleščina, nemščina, ruščina, španščina, francoščina, nizozemščina, portugalščina, romunščina in poljščina, lahko zlahka uživate v tej igri Blackjack.

Igranje

Igralniška igra v živo uporablja komplete 52 kart, ki se premešajo pred vsakim krogom igre. V tem Spletna igralniška igra z živimi trgovci, delilec potegne eno roko in mizi se lahko pridruži neomejeno število igralcev. V vsakem krogu mora igralec izbrati svojo naslednjo potezo z možnostmi, kot sta udarec in stojalo.

V zgornjem desnem kotu zaslona je prikazan motor RNG, ki naj bi naključno izbral tri karte in jim dodelil vrednosti množitelja. To se zgodi, preden se začne vsak krog. Te naključne vrednosti so znane kot kvantni množitelji in se lahko povečajo do 10-kratnega vložka.

Ko je delitev končana in ima igralec kartico z vrednostjo množitelja, se dobitek pomnoži z vrednostjo določenega množitelja. V primeru, da se ujema več kot ena kartica, se ustrezne vrednosti množitelja pomnožijo, kar daje skupni kvantni množitelj. Primer, ko ima igralec tri ujemajoče se karte z množiteljem 10-krat, je kvantna vrednost 1000x. To pomeni, da se bo vložek pomnožil s 1000. Da bi bili izplačani množitelji, mora igralec premagati roko delivca. V nekaterih primerih se lahko vložek vrne, ko igralec razbije tri karte, zaradi česar je krog potisnjen.

Pravila Live Quantum Blackjacka

Ta igralniška igra s 4 zvezdicami v živo, ki je običajna različica Blackjacka, izposoja večino pravil. V vsakem krogu mora biti do pet kart, ki imajo vse dodeljene množitelje, ki povečajo igralčev dobitek.

Trgovec v tej priljubljeni igri mora stati na mehkih 17, izplačila pa so podobna običajnemu Blackjacku. Igralci lahko med igro razdelijo le enkrat, lahko pa se podvojijo na kateri koli roki. Pomembna razlika v pravilih je v tem, da v primeru, da delilec razpade s tremi kartami, runda potisne. To se zgodi za pokritje stroškov multiplikatorja.

Izplačila Quantum Blackjack v živo

Glavna kombinacija Live Quantum Blackjack ima RTP 99,57 %, kar je višje v primerjavi s prejšnjo različico, ki je imela donos 99,47 %. RTP vključuje vidik množitelja.

Ta igralniška igra v živo ima dve stranski stavi in sicer; Popolni pari in 21+3, ki imata donosnost igralca 93,89 % oziroma 95,38 %. Običajni Live Quantum Blackjack ima izplačilo 1:1, medtem ko ima Blackjack zavarovanje izplačilo 2:1.

Za stransko stavo Perfect Pairs je izplačilo za mešani par 6 proti 1, izplačilo za barvni par je 12 proti 1, par v barvi pa ima izplačilo 25 proti 1. Stranska stava 21+3 ima različne izplačila za različne kombinacije.

Kvote so 100 : 1 za dvoboje, 40 : 1, 30 : 1 za tri, 10 : 1 za naravnost in 5 proti 1 za stavo Flush. Najmanjši znesek stave je 5 $, medtem ko je 2.000 $ najvišji znesek.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak