Igrajte Trivia Show Playtech danes v živo – osvojite pravi denar

Zdi se, da je Playtech vodilni pri tem, da bi v današnjo industrijo spletnih iger na srečo prinesel klasične televizijske trivialne kvize. Njegova ponudba sega daleč od tistega, kar si lahko zamisli povprečen spletni igralec iger. Medtem ko sta Age of Gods Roulette in Spin-a-Win dva izmed najboljših ponudnikov, se Trivia Show ne odnese nič slabše. Igra je kmalu po izidu (2018) pridobila malo popularnosti. Več razvijalcev je v naslednjih mesecih lansiralo podobne igre RNG, vendar Playtech še ni našel vrednega konkurenta v segmentu igralnic v živo.

Kaj je Trivia Show Live?Kako igrati v živo Trivia Shoe podjetja PlaytechIzplačila Trivia Show v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Trivia Show Live?

Playtech Live Trivia Show je a kazino igra v živo ki vsak dan predstavlja nogometne kvize z možnimi nagradami do 1000 £. To je torej ena od edinstvenih predstavitev igralniške igre v živo za nogometne navijače, ki se pretakajo iz studiev Bukarešte, Manile in Rige.

Oddaja iger v živo se začne vsak večer ob 21:00 GMT Predverje igralnice v živo, ki podpira Playtech. Ob večjih nogometnih dogodkih, kot je svetovno prvenstvo, se nadaljuje, zaradi česar je še bolj priljubljen med poznavalci športnih stav. Morebitni denar, ki ni osvojen, se premakne v naslednji krog za naslednji krog. To se zgodi še isti večer, namesto da bi ga preložili na naslednji dan.

Kako igrati v živo Trivia Shoe podjetja Playtech

Tukaj so preprosti koraki za igranje Live Trivia Show.

Registrirajte se in odgovorite na prvo vprašanje brezplačno

Nujno je izbrati najboljšo igralnico v živo z dobrim ugledom in se prepričajte, da ponuja oddajo Trivia Show v živo. Za kvalifikacije v prvi krog se morajo zainteresirani igralci pravilno prijaviti in odgovoriti na prvo vprašanje za prosti vstop. Odgovor mora biti natančen, saj ni težak test.

Preberite vprašanja na zaslonu

Gostitelj, ki se pojavi na zaslonu v živo, prebere dvanajst vprašanj skupaj z več možnostmi (3 možni odgovori). The prodajalec igralnic v živo bo razlagal pravila med igranjem. Še več, kvizi so prikazani na zaslonu igralca.

Izberite ustrezen odgovor

Vsaka poizvedba se nanaša na nogomet in vsak igralec ima 10 sekund za odgovor: napačne povratne informacije ali neuspešno povedati nekaj v dodeljenem času povzroči diskvalifikacijo. Časovnik začne teči takoj, ko se na zaslonu pojavi prvo vprašanje - ne ko gostitelj začne brati. Igralci morajo zato paziti, da ne zmanjka časa, ker lahko delivčev glas zamuja.

Tisti, ki jim bo uspelo dobiti pravilnih vsaj deset zaporednih odgovorov, si bodo delili nagradni sklad 1000 £. Izpadli igralci pa imajo možnost gledati igro in sodelovati v klepetu v živo samo za zabavo.

Pravila oddaje Trivia v živo

Pravila igre so samoumevna, vendar zadevna vprašanja zahtevajo veliko poznavanje nogometnih iger, dogodkov in drugih dejstev. Live Trivia Show by Playtech se od drugih igralniških iger v živo razlikuje po tem, da je vstop brezplačen. Samo naslednje igre zahtevajo stave za pravi denar od €/£1 do €/£5000.

Pogosto igralci, ki so bili izločeni, na klepetalnicah objavijo nepomembne odgovore. Aktivni igralci naj takšne odgovore prezrejo, saj so zavajajoči. Glede na nekaj sekund, namenjenih vsakemu vprašanju, je komaj dovolj časa, da bi vprašali Google. Običajno se poizvedbe v naslednjem krogu zapletejo. Tudi če ima igralec ob sebi nekoga drugega, mora še vedno opraviti več iskanj, da najde ustrezen odgovor. Skupna nagrada se razlikuje od ene igralnice v živo do druge. Pomembno je potrditi končni rezultat izplačil in kako se povrnejo pred začetkom igre.

Izplačila Trivia Show v živo

Ponudniki igralnic v živo izračunajo svoje stavne kvote za Live Trivia, vendar Playtech ponuja 96,22 % RTP. Matematično je verjetnost, da dobiš malenkost od možnih 12, 1/12. Dobiti deset natančnih odgovorov predstavlja 10/12.

Toda spletno mesto igralnice upošteva verjetnost, da bo igralec dal pravilne odgovore, odvisno od zapletenosti vprašanja. Seveda spletno mesto nikoli ne bo razkrilo natančne metode za izračun kvot, a na splošno to počnejo tako.

To še ni vse. Upravljavec igralnice mora zaračunati provizijo ali obdržati nekaj dobička z ohranjanjem prednosti. Zato so igralci, ki zgrešijo cilj, več kot zmagovalci. Rob hiše je enak odstotku prihodka, ki ga igralnica z živimi delivci obdrži kot plačilo za svojo storitev. Vendar pa lahko igralci izboljšajo svoje donose tako, da sledijo nogometnim trendom in razširijo svoje znanje o športni igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak