Danes igrajte Speed ​​Blackjack po pravilih večine – osvojite pravi denar

Igralnica v živo z nevihto prevzame spletno igranje iger, ki pritegne pozornost ponudnikov programske opreme za igre na srečo. Takšni ponudniki, kot je Playtech, so izkoristili priložnost, da izpolnijo obstoječe tržno povpraševanje igralcev. Ponudnik programske opreme je ustvaril veliko iger, da bi zadovoljil želje različnih igralcev iger.

Med igralniškimi igrami v živo je Majority Rules Speed Blackjack. Zanimiva igra ponuja navdušencem Blackjacka privlačno različico priljubljene igre. Igralnice v živo so zabeležile veliko število tako veteranov kot novih igralcev, ki se zgrinjajo na spletna mesta, ki želijo izkusiti igralniške igre v okolju v živo. Večina vrhunskih igralnic je vključila to igro, da bi zadovoljila naraščajoče povpraševanje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je hitrostni blackjack pravil večine?

Majority Rules Speed Blackjack je igralniška igra v živo, ki jo je leta 2020 predstavil eden vodilnih svetovnih ponudnikov tehnologije iger na srečo, Playtech. Različica Blackjacka je bila zasnovana za igro v skupnosti. Igra je uvedla novo funkcijo v primerjavi s klasično Blackjack kar je nadgrajena raven interakcije igralcev.

Igra Playtech ima dva načina: Najboljša strategija in Pravila večine. Način igre je določen s številom igralcev v posameznem načinu.

Igra, ki je bila predstavljena v sodelovanju z GVC, je bila od svoje uvedbe toplo sprejeta med igralci. To priljubljenost lahko pripišemo dejstvu, da so igralci pridobili zaupanje pri Playtechu, saj od njegove zasnove leta 1999 izumlja kakovostne igre.

Kako igrati hitrostni Blackjack s pravili večine

V tej igri imajo igralci možnost glasovati za dejanja dvojno, razdelitev, zadetek ali stoj. Glasovanje 50 % ali več sproži samodejno dejanje. Kot smo že omenili, se najboljša strategija uporabi, ko je igralcev manj. V tej strategiji se igralčeve roke razrešijo samodejno v skladu z vnaprej določeno najboljšo strategijo igre Blackjack. V obeh načinih se morajo igralci predhodno odločiti, ali bodo sprejeli glasovanje ali izbiro najboljše strategije pri dejanjih dvojnega in deljenja, ki zahtevajo dodatna sredstva.

V tej tabeli ima igralec le skupno 8 krogov v delilnem čevlju. Z vsakim obravnavanim polovico čevlja se opravi prerazporeditev. Prerazporeditev se izvede, da se prepreči štetje kart, ki se imenuje neustrezna igra. Med igranjem ima igralec možnost, da ima dve stranski stavi. To so stava 21+3 in Popolni pari. Obe stranski stavi naredita igro zanimivo, saj ponujata možnost za večje nagrade.

Postopek igranja

Ko igralec zažene igro, ga pozove, ali želi samodejno razdeliti ali podvojiti. Obstaja možnost, da predvajalnik izklopi samodejno funkcijo in jo upravlja ročno.
Prav tako lahko igralec popolnoma izklopi levi položaj in se pri igranju zanese na desno roko.

Nato se igralec pozove, da položi stavo, tako da izbere želeno vrednost kovanca in jo položi na glavno stavo. Na tej točki se dajo tudi stranske stave. Po stopnji stave, živi trgovec podeli eno karto zase in dve karti za igralčevo roko. Igralci lahko stojijo, udarijo ali podvojijo katero koli roko.

Delitve so na voljo samo za igralce, ki imajo pri roki par. Igralci nato oddajo svoje glasove in po glasovanju se igra odločitev z večino glasov. V tem razdelku delilec razkrije razpoložljive karte in rezultati se seštejejo.

Pravila večine Pravila Speed Blackjack

Pravila večine Speed Blackjack se igra po pravilih običajnega evropskega Blackjacka. Trgovec v igralnica v živo izvleče samo eno karto, ko jih deli. Igralec lahko razdeli na par poljubne kombinacije. Nato se jim ponudi zavarovalna stava v primeru, da se as pojavi kot delivčeva up-karta. Ko igralec razdeli samo ase, bo prejel samo eno karto. Med igro lahko igralci podvojijo poljubno dve karti.

Če ima igra med igro več kot tri igralce, se odločitev vodi z večino glasov. Za to obstaja izjema, če za igro ni večinske osnovne strategije Blackjack. V primeru, da ima kombinacija manj igralcev, natančneje manj kot tri, igra sledi osnovni strategiji Blackjacka. To pomeni, da igralci nimajo vpliva na sprejeto odločitev.

Pravila večine Speed Blackjack izplačil

tole kazino igra v živo ima največje izplačilo 99,54%. Return to Player (RTP) za dve stranski stavi, ki sta na voljo za to igro, se razlikuje od glavne stave. Za popolne pare RTP znaša 95,90 % in 96,25 % za stransko stavo 21+3.

Ta igra Playtech v živo prinaša precej dobre donose za igralce, pri čemer so stranske stave dodatna prednost, saj plačajo več. Ko delilec razkrije preostale karte, dobi Blackjack plačilo 3:2, možnost zavarovanja pa 2:1. Mešani pari z enakimi številkami dajejo izplačilo 6:1, medtem ko barvni pari z enotnimi barvami in številkami dajejo izplačilo 12:1. Vse druge standardne igre dobijo izplačilo 1:1.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak