Playtech

November 21, 2020

Nova partnerstva Playtech z win2day

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Playtech , ki je eden od vodilnih v svetu na področju tehnologije iger na srečo, je napovedal partnerstvo z Austrian Lotteries, da bi prek spletne strani win2today ponudil novo igro Bingo. To je preprosto fantastično, tako za blagovno znamko kot za spletno mesto.

Nova partnerstva Playtech z win2day

V skladu s tem novim dogovorom bo spletna stran Win2day imela več standardnih sob Bingo, pa tudi samostojno različico zelo znane Playtech Blagovne znamke Bingo Network. Win2day bo igralcem v Avstriji ponudil različne različice, kot so Age of the Gods Bingo, Lucky Numbers Bingo, Housey Bingo, in tudi možnost, da uporabljajo priljubljene funkcije, kot je XTG.

Več o tem sporazumu

Poleg ponudbe Bingo je win2today skrbno izbral tudi stranske igre Playtech Bingo, ki so že zelo priljubljene na internetu. Te bodo na voljo kot samostojne igre za avstrijske igralce, kot so zelo znani naslovi, kot so Fruity Burs, George and the Dragon in Dynamite Digger.

Kaj pravijo o tem dogovoru

Juergen Smutek, ki je vodja Binga pri win2day, pravi, da je Bingo na avstrijskem trgu zagotovo pomenil edinstvene izzive. Vendar je Playtech poskrbel, da imajo vse v redu, tako da je možno, da svojim igralcem ponudijo najboljšo ponudbo Bingo – tisto, ki je dobičkonosna in ki izpolnjuje tudi zahteve našega regulatorja, kar je zelo pomembno. Navedel je tudi, da je sodelovanje z dobaviteljem, ki ima izkušnje, kot je Playtech, zgradilo mrežo na ključnem trgu, kot je Združeno kraljestvo, in to je bil vsekakor velik zagon. Veselijo se, da bodo svojim igralcem prinesli neverjetno paleto novih vsebin Bingo.

Direktor digitalnega binga pri Playtechu je komentiral, da je sodelovanje z avstrijskimi loterijami, da bi spletni bingo pripeljali do win2day igralcev, odlična priložnost. Vsekakor so navdušeni nad to novo ponudbo na avstrijskem trgu. Veselijo se, da bodo zgradili dolg in uspešen odnos z blagovno znamko win2day.

O Playtechu

To podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999 in je eno vodilnih v industriji iger na srečo. Kotira na glavnem trgu Londonske borze.

Playtech je eden izmed vodilnih v vodilnem tehnološkem podjetju v industriji. Zagotavlja vsebino, programsko opremo, storitve na srečo, ki temelji na poslovni inteligenci, in tudi platforme v najbolj priljubljenih panogah izdelkov, kot so igralnice, igralnice v živo, športne stave, virtualni šport, bingo in tudi poker . Ta blagovna znamka je pionir, ko gre za večkanalno tehnologijo iger na srečo zaradi svoje platforme Playtech ONE. Ta platforma ponuja trženje na podlagi podatkov, CRM, funkcionalnost ene denarnice in še veliko več.

Njeni partnerji z vodilnimi blagovnimi znamkami na reguliranih in na novo reguliranih trgih in vlaga v njih, da bi zagotovili tehnologijo iger na srečo, ki spodbuja podatke, po vsej maloprodajni in spletni vrednostni verigi. Playtech zagotavlja B2B tehnologijo vodilnim maloprodajnim in spletnim operaterjem v industriji, državnim subjektom, kot so loterije in fizične igralnice.

O win2day

Ta blagovna znamka je spletno mesto, ki ponuja avstrijske loterije in ima ekskluzivno licenco za njihovo izvajanje Avstrija . Ponuja celotno paleto iger in športnih stav samo na enem mestu. Ponudba sega od klasične loterije do igralniških iger, kot so namizne igre, igralni avtomati, poker in bingo. Za tiste, ki jim je všeč, so na win2day na voljo tudi športne stave.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024

Novice