Igrajte Soho Blackjack danes – osvojite pravi denar

BlackJack Soho je namizna igra, ki jo je izdal Playtech in uporablja osem standardnih kompletov z 52 kartami z 99,5-odstotno donosnostjo igralca. Številne igralnice v živo ponujajo to različico, da privabijo igralce, ki se jim blackjack zdi zanimiv, in tiste, ki iščejo zabavno izkušnjo iger na srečo. Poleg tega so igralcem na voljo različne mize Blackjack Soho v živo, ki se prenašajo neposredno iz romunskega studia podjetja. Če so te mize na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in sprejmejo do sedem igralcev, je morda samo češnja na vrhu torte.

Kako igrati Playtech's Live Blackjack Soho
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Playtech's Live Blackjack Soho

Za pravilno igro mora delilec stati na vseh 17. Ena stvar, ki bi jo morali igralci takoj vedeti, je, da se Blackjack Soho v igralnicah v živo igra v evropskem slogu. Ko se vsi igralci odločijo za svoje poteze, deli delilec drugo karto. Tudi po razdelitvi igre v Blackjack Soho v živo je mogoče podvojiti. Podvojitev je dovoljena ne glede na karte v igralčevih rokah. Tukaj igralec prejme dodatno karto, vendar mora staviti dvakrat več od svoje začetne stave.

Pravila Blackjack Soho

Bistveno je razumeti različna pravila igre v živo. Ko igrate Blackjack Soho v igralnice v živo, delilec daje igralcem možnost, da razdelijo karte enake vrednosti v roki, v kateri so bili prvotno razdeljeni. Pri tej možnosti morajo igralci vložiti drugi vložek, enak prvotni stavi. Po razdelitvi roke igralci prejmejo dve dodatni karti za dokončanje novih rok. Ljubitelji blackjacka v živo morajo upoštevati, da ne morejo ponovno razdeliti rok.

Recimo, da sta igralcu na začetku dobila dva asa in ju želi razdeliti. Tukaj jim ni dovoljeno udariti. Namesto tega dobijo karto za vsakega asa. Ena napaka, ki jo naredijo igralci začetniki, je praznovanje, ko si razdelijo roke in dobijo asa in karto z vrednostjo deset. Po pravilih Blackjack Soho v živo je takih iger 21, ne blackjack.

Zavarovalna stava

Zavarovalna stava je dovoljena, ko ima delivec asa. Rob hiše za a live blackjack igralec je 2:1, kadar ima delilec blackjack. Igralec mora dodati vložek, enak polovici prve stave, da izkoristi to možnost. Vendar pa se dodatna stava samodejno izgubi, če delilec nima blackjacka.

Stranske stave

Playtech's Blackjack Soho je še bolj vznemirljiv zaradi številnih razpoložljivih stranskih stav. Dober primer je stava 21+3, ki lahko povzroči donosne nagrade. Začetniki bi morali vedeti, da vlaganje takšne stave pomeni, da stavijo, da bosta njihova prvotno razdeljena kombinacija in karta prvega delivca tvorili poker kombinacijo s 3 kartami. Izplačilo se pričakuje, dokler obstaja Straight, Flush, Straight Flush, Three of a Kind ali Suite Three of a Kind.

Najbolj vsestranska stranska stava na Blackjack Soho v živo so popolni pari. Pri tej možnosti igralci stavijo, da bosta njihova začetna karta in originalna karta delivca ustvarili par podobne barve. Druga stranska stava je, ko hazarder stavi na roke svojega tekmeca, tj. stavi zadaj.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak