Igrajte Soiree Blackjack danes – osvojite pravi denar

Če high rollers iščejo igro blackjacka v živo, se jim bo ta nova izdaja Playtecha zdela privlačna. Soiree Blackjack omogoča igralcem, da na kocko položijo velike vsote denarja. Najmanjša stava na igro je 50 $, z možnostjo dviga do 10.000 $. Igralnice v živo si pogosto prizadevajo za nižje najvišje stave, vendar je Soiree Blackjack izjema. Čeprav bi takšno tveganje lahko prestrašilo nekatere igralce začetnike, bo igra postala zaželena tudi med izkušenimi. Soiree Blackjack uporablja 8 predhodno premešanih kart. Med krogom v živo je na voljo do 7 miz.

Splošne informacijeKako igrati Playtech Live Soiree Blackjack
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Splošne informacije

Ime igre

Soiree Blackjack

Ponudnik iger

Playtech

Varianta igre

Blackjack

Pretočno iz

Latvija

Kako igrati Playtech Live Soiree Blackjack

Ko se igralec prijavi v a igralnica v živo ki vsebuje ta naslov blackjacka v živo, lahko začnejo uživati. Če je miza polna, se lahko pridružijo čakalni listi. Igralci lahko še vedno spremljajo akcijo v živo, dokler se eno od mest ne sprosti. Na površini Soiree Blackjack sledi enakim pravilom kot podobne igre te vrste. Vendar pa je Playtech vključil številne funkcije, ki naredijo izkušnjo bolj edinstveno. Na primer, obstaja možnost Bet Behind, ki uporabniku omogoča, da stavi na roke, ki so bile razdeljene drugim sedečim igralcem.

VIP osebe pridobijo funkcije, kot so premeščanje, menjava trgovca in menjava čevljev. Vsak igralec ima enak RTP za glavne stave. To je dokaj spodobnih 99,52%. Vsakih 30 minut nov prodajalec zamenja starega. Za sklepanje novih stav je 15 sekund. Standardni sistem trgovanja v ameriškem slogu je na mestu, kjer delilec prejme obrnjeno navzgor in odprto karto. Vsi igralci dobijo dve obrnjeni karti za svojo začetno kombinacijo.

Pravila igre

Igralci potegnejo svoje karte po začetku prve delitve. Tako kot druge igre blackjacka v živo lahko zadenejo tolikokrat, kolikor želijo, če njihova kombinacija ne preseže 21. Ko vsi kliknejo Stoj, bo delilec razkril svojo luknjo karto. Remi se zgodi, če je njihov skupni znesek manjši od 17. Do zmage pride, ko so igralne karte višje od delilcev, ne da bi lomili.

Kvote 3 proti 2 se izplačajo igralcem, ki uspejo pridobiti blackjack. Izgube se zgodijo bodisi z zlomom ali pa jih prevzame živi trgovec. Včasih delilec in igralec na koncu vlečeta. Iz tega scenarija se ne pridobi ali izgubi denar. Soiree Blackjack bo samodejno podelil celo denar za Charlie Ten Card.

Playtech je dobro znan po razvoju igralniške igre v živo ki omogočajo stranske stave. V tem naslovu najdemo kar nekaj zanimivih. 6 proti 1 se izplača za igralce in delilce, ki na koncu dobijo popolne rdeče/črne pare. 12 proti 1 oziroma 25 proti 1 se izplačajo za barvne pare različnih barv in pare v barvah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak