Igrajte Azuree Blackjack danes – osvojite pravi denar

Razvijalec, Pragmatic Play, je dobro znan po izdelavi visokokakovostnih naslovov za igralnice v živo. Septembra 2020 so izdali Azuree Blackjack. Ena izmed najbolj privlačnih lastnosti te igre je teoretična vrnitev igralcu (RTP), ki je impresivnih 99,59%. Na voljo so tako moški kot ženski delivci, kar daje igri nepredvidljivo dinamiko. Igralci imajo dostop do te igre blackjack v živo 24 ur na dan. Zato lahko igralci z vsega sveta uživajo ne glede na njihov časovni pas. Pretoki v živo uporabljajo 4K kamere za zagotavljanje visokokakovostne slike na zaslonu. Casino studio se nahaja v Bukarešti v Romuniji.

Kako igrati Pragmatic Play Live Azuree Blackjack
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Pragmatic Play Live Azuree Blackjack

Ko se igralci prijavijo, bodo opazili, da je vzdušje zanimivo. Tabela uporablja močno modro barvno shemo in vijolična pojavna okna. Ti ustvarijo motiv, ki spominja na Velikega Gatsbyja. Krupjeji dodajo to temo tako, da nosijo žametne obleke ali elegantne obleke z metuljčki. Kljub tej dokaj edinstveni estetiki izkušeni igralci ne bodo imeli težav z razumevanjem pravil igre. Pragmatic ponuja dokaj intuitiven vmesnik in igralno izkušnjo ki ga bodo ljubitelji blackjacka že poznali.

Azuree Blackjack poganja HTML5 in je dostopen na različnih napravah. To vključuje namizne računalnike, pametne telefone in tablice. Ko se igralec prijavi v svojo najljubšo igralnico Pragmatic Play, lahko začne uživati v igri. Je standardni live blackjack varianta z dobro znanimi pravili. Glavni cilj je dobiti naravno (zadetek 21). Druga možnost je, da igralec premaga delivca tako, da se približa tej številki, ne da bi ločil.

Pravila igre

Azuree Blackjack je še en odlična igra v živo igrati, zato je bistveno, da ne zamudite pravil igre. Azuree Blackjack bo bolj všeč igralcem iger, ki iščejo hiter in energičen igralnica v živo izkušnje. To je posledica dejstva, da imajo na voljo le 10 sekund za oddajo stave. Tako majhna časovna omejitev bi lahko nekatere hazarderje odvrnila. Drugi pa lahko uživajo v adrenalinu.

Če igralec upa na zmago, mora razmišljati hitro in strateško. Omejitev mize se bo razlikovala glede na to, katero mizo bodo na koncu izbrali. Na voljo jih je deset, označenih od A do J. Tabela A je najbolj dostopna z minimalno stavo 10 USD ali največ 2500 USD.

High rollers bodo poiskali mizo J, ki ima razpon stav od 500 do 5000 $. Uporabniški vmesnik (UI) je na voljo v 21 različnih jezikih. Na voljo je tudi 100 valutnih možnosti. Vsaka miza omogoča igralcem možnost več sedežev, kjer je mogoče postaviti isto stavo za vsako mesto, ki ga zasede igralec. Azuree Blackjack daje uporabnikom dve možni stranski stavi; popolni pari ali 21+3. Poleg tega ostajajo glavna pravila enaka kot druge standardne črne igre v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak