Igrajte v živo Sweet Bonanza Candyland Pragmatic Igrajte danes – osvojite pravi denar

Predstave igralniških iger v živo z denarnimi kolesi so najnovejši trend. Glede na pomembnost igralnega avtomata Sweet Bonanza se igralci in Pragmatic Play strinjajo, da je zmagovalec. Stave v vzdušju, polnem sladkarij, so ena izmed najljubših dogodivščin med spletnimi igralci iger. Še bolje je, če si človek prizadeva osvojiti pomembno nagrado.

Pragmatic Play je enega od svojih ikoničnih igralnih avtomatov s temo sladkarij spremenil v igro v živo in jo poimenoval Live Sweet Bonanza Candyland. Njihova prva igralna predstava je predstavljena v lobiji igralnic v živo. Tekmuje s ponudbami drugih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo, kot sta Playtechova Adventure Beyond Wonderland in Evolutionov Crazy Time. Njegove možnosti stav in bonus kroge je vredno poskusiti. Podrobnosti bodo pojasnjene v kratkem.

Kaj je Live Sweet Bonanza Candyland?Kako igrati Sweet Bonanza Candyland v živoIzplačila Candyland Sweet Bonanza v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Sweet Bonanza Candyland?

The Live Sweet Bonanza Candyland by ponudnik programske opreme za igralnice v živo Playtech, je mega igra v stilu koles, ki jo je izdalo eno od podjetij iGaming, Pragmatic Play. V bistvu gre za živo različico slavnega igralnega avtomata Sweet Bonanza istega ponudnika. Pretočno iz posebej zgrajenega kazino studio v živo v Gibraltarju s pomočjo kolesa sreče določi zmagovalno številko za vsak krog. Kolo je razdeljeno na 54 segmentov, kjer je večina razdeljena na številke. Toda nekateri deli kolesa lahko aktivirajo posebne množitelje in izplačila.

Sladka Bonanza Candyland ima eno najčistejših in najbolj domišljijskih spletna igralnica z živimi trgovci vmesniki. Navigacija je izjemno priročna s fuzijo VR in pristnih igralniških iger.

Kako igrati Sweet Bonanza Candyland v živo

Mega kolo ima šest možnosti stav. Štiri so številke s fiksnimi množitelji, ostale pa posebne bonus stave. Vsaka stava ustreza določenemu segmentu na kolesu.

  • Številka 1 (banana) zajema 23 rumenih delov

  • Številka 5 (grozdje) zajema 15 vijoličnih delov

  • Številka 10 (sliva) zajema sedem rožnatih segmentov

  • Številka 10 (jabolko) zajema štiri rdeče dele

  • Sladkorna bomba je sestavljena iz dveh delov

  • Candy Drop je sestavljen iz dveh segmentov

  • Sweet Spins je na enem segmentu

    Igralci imajo 13 sekund časa, da vložijo svoje stave – hitrost je ključnega pomena. Če igralec izbere funkcijo »Stavi na vse« (vendar ni najboljša strategija), stavi s podobno vrednostjo na vse stavne segmente. Če želijo ponoviti stavno dejanje za določeno število vrtljajev, lahko pritisnejo gumb Samodejno igranje. Igralec, ki pravilno napove denarno stavo, dobi ustrezno izplačilo. Isti protokol velja, ko gre za Sweet Spins in Candy Drop. Vendar je sladkorna bomba nekoliko drugačna, saj vpliva na vse igralce ob pristanku.

V živo Sweet Bonanza Candyland Pravila

Najboljša strategija vključuje izbiro segmentov, ki bodo ohranili bančni račun najdalj časa. Pametni igralci se med tem osredotočajo na doseganje bonus krogov. To zahteva, da načrtujete dobro stavo na številko 1 in druge stave, ki lahko pokrivajo vsak odsek bonusov. Številka 1 potrebuje zadosten vložek, da v primeru zmage povrne izgube iz drugih stav in še vedno prinese dobiček. To je najpogostejša številka; tako lahko pomaga ohranjati dobro banko, medtem ko igralec izvaja bonus kroge. Tukaj so ključna dejstva o bonus krogih.

Sladki vrtljaji

To je osrednji bonus krog z 10-kratnim množiteljem. Igralci si prizadevajo doseči to raven igre za velike zmage.

Candy Drop

S stenskim labirintom Plinko omogoča igralcem, da izberejo eno od treh barv. Candy Drop generira naključne množitelje izplačil, preden na koncu sprosti nakopičena izplačila.

Sladkorna bomba

Sladkorna bomba ima naključni množitelj z največ 10-kratnimi padci in lahko aktivira ponovno vrtenje. Ko igralec izbere ojačevalnik sladkorne bombe, ki stane dodatnih 25 % začetne stave, se ustrezni množitelj podvoji na 20x.

Mehurčkovo presenečenje

Kolo lahko pristane na segmentu Bubble Surprise in nagradi stava s krogi 5x, 10x, 25x, Sweet Spins ali Candy Drop.

Izplačila Candyland Sweet Bonanza v živo

Na splošno je struktura izplačil Sweet Bonanza Candyland se razlikuje od drugih igralniške igre v živo zaradi svojih posebnih stav. Medtem ko so stave na štiri številke lahko razumljive, so bonus stave precej spremenljive. Teoretično, standardne stave ponujajo 96,48 % RTP medtem ko funkcija Sweet Spins še posebej nima fiksnega RTP. Druge bonus funkcije imajo nižja izplačila, poročajo o najmanj 91,15%. Za ta žanr je 3,52-odstotna prednost hiše razmeroma nizka.

Velika izplačila se nahajajo na posebej rezerviranih segmentih koles, pri čemer je najvišji možni donos (množitelj) 20.000x. Vrednost stave se giblje od 0,2 EUR do 3.000 EUR, največji dobitek pa je omejen na 500.000 EUR/USD.

Vsaka stava ponuja edinstveno izplačilo, saj kvote ustrezajo številki na vsakem segmentu. To pomeni, da številka 1 daje 1:1; Število 5 predstavlja 5:1 in tako naprej. Če Candy Drop pristane na vseh vijoličnih škatlah, igralec uživa 1000-kratni množitelj. Multiplikator Sugar Bomb se giblje od 2x do 10x, z dodatnimi 200x, če igralec igra in osvoji Bomb Boost na številki 10.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Pragmatično igrajte in osvojite Prêmios za sodelovanje v Braziliji
2023-04-13

Pragmatično igrajte in osvojite Prêmios za sodelovanje v Braziliji

Pragmatična igra, vodilni tehnološki dobavitelj, je pred kratkim podpisal več strateških pogodb s številnimi brazilskimi operaterji. Win Premios je zadnji brazilski operater, ki sodeluje s Pragmatic Play v gosto poseljeni regiji.