Igrajte Mega Sic Bo danes - osvojite pravi denar

Če obstaja ena napeta starodavna igralniška igra, je to Sic Bo. Ni pomembno, katera različica igra; igra ostaja enaka. Danes Sic Bo obstaja v številnih oblikah, pri čemer je Mega Sic Bo v živo ena najnovejših različic. Igra, ki je produkt Pragmatic Play, je bila predstavljena leta 2020 in od takrat daje druge vrhunske igre v živo za svoj denar. Igra z vznemirljivimi množitelji je izjemen naslov. Pretaka se v živo iz ponudnikovega studia v Bukarešti v ostri video kakovosti. Da, Mega Sic Bo ima vse, kar je potrebno, da igralce obdrži na robu svojih sedežev, ko gledajo, kako plešejo kocke.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Mega Sic Bo?

"Dragocene kocke"; je tisto, kar pomeni Sic Bo, vendar je v novi različici Sic Bo nekaj izjemnega. Z razlogom je znan kot Mega množitelj. Igralci imajo priložnost povečati svoje dobitke do 1.000-kratnega začetnega vložka. Igra se ponaša z RTP 97,22 % pri stavah Odd/Even in Small/Big. Vendar pa se ta številka lahko zmanjša, ko gre za bolj tvegane stave. Najnižji RTP znaša 95,47 %. Igra ima stavno mrežo z 52 položaji, cilj igralca pa je napovedati rezultat meta kocke. Kot da bi želel ustvariti privlačno vzdušje, prihaja z rdečo kot prevladujočo barvo.

Kako igrati Mega Sic Bo v živo

Nič ne stoji na poti tistim igralcem igralnic v živo, ki se odločijo poskusiti Mega Sic Bo. Igranje je preprosto; zato je igra primerna tako za izkušene igralce kot za nove igralce v živo. Ne pozabite pa, da je Mega Sic Bo igra s hitrim tempom, zato morajo biti igralci v najboljših močeh, da bodo imeli najboljšo izkušnjo. Poleg tega je ključnega pomena, da preberete pravila in jih dobro razumete. Kot vsaka druga igralniška igra je tudi Mega Sic Bo igra pravil in igralci imajo dobre možnosti (seveda z malo sreče na svoji strani), če obvladajo pravila.

Postopek igranja

Vse se začne s polaganjem stav. Stavno obdobje traja 15 sekund, zato se morajo igralci hitro odločiti, katero stavo bodo sklenili. Na srečo jih vedno čaka naslednja vrsta za igralce, ki svojih stav ne morejo izplačati v nastavljenem oknu. Od tam lahko stavijo na sami plošči, ki ponuja veliko stavnih področij.

Tik poleg delivca na mizi je prozorna kupola s tremi kockami, ki se mečejo in stresajo po načelih naključnosti. Rezultati vsakega metanja kock bodo prikazani na igralčevem zaslonu in lahko vidijo, ali so stavo dobili ali izgubili. Izplačila se določijo glede na to, ali se met ujema z vašo stavo ali ne. Če igralec zmaga, bodo izplačila takoj knjižena na njegov račun in začel se bo nov krog stav. Izguba pomeni bremenitev igralčevega računa.

Pravila Mega Sic Bo v živo

Mega Sic Bo se vrti okoli napovedovanja rezultatov metanja kock. Igralci te igre lahko stavijo med 0,50 in 5000 $, kar pomeni, da je igra za visoko igralce in konzervativne igralce. Postavitev ima 52 stavnih pozicij in igralci lahko stavijo na eno ali več pozicij naenkrat. Igralci lahko stavijo na rezultat ene kocke, dveh kock ali vseh treh kock. Stavijo lahko tudi na kombinacije dveh ali treh. Nekatere izmed najboljših stav v tej igri vključujejo male/velike, sode/kvote, dvojne in trojne stave. Zelo malo verjetne stave imajo višje izplačila in obratno. Igralna plošča ima običajno naključne množitelje, ki lahko pomenijo do 1000-kratnik igralčevega vložka.

Izplačila Mega Sic Bo v živo

Izplačila so nekoliko nižja v primerjavi z običajnimi stavnimi kvotami Sic Bo. Vendar se temu izognejo množitelji, ki lahko močno povečajo dobitek.

 • Mala/velika plača 1:1, enako kot soda/liha.
 • Dvojna in trojna plačata 8:1 oziroma 150:1.
 • Vsaka trojka plača 30:1, skupna vrednost 4 ali 17 pa 50:1.
 • Total 5 ali 16 plača 20:1, Total 6 ali 15 plača 15:1
 • Skupaj 7 ali 14 se izplača 12:1
 • Skupaj 8 ali 13 se izplača 8:1
 • Druga izplačila so 6:1 za skupno 9 ali 12,
 • Skupaj 10 ali 11 se izplača 5:1
 • Kombinacija se izplača 5:1
 • En sam plača 1:1.

Vse skupaj pomeni RTP 97,22%, kar je primerljivo s konkurenco v spletni igralnici z delilcem v živo. To ne velja za štiri parne stave (majhno/veliko, sodo/liho itd.). Odstotek prednosti hiše pri drugih stavah se razlikuje, vendar je 95,47 odstotka daleč najnižji. Če se sešteje, se lahko katera koli od teh stav izplača bistveno več. Najnižja stava je 0,5 USD, najvišja pa 5.000 USD.

Ponudniki programske opreme za igralnice z delilci v živo

Večina igralnic z delivci v živo ne ponuja lastnih iger v živo. Običajno sodelujejo z vrhunskih ponudnikov programske opreme za zagotavljanje storitev igralcem. Pragmatic Play je eden od teh ponudnikov programske opreme. Pragmatic Play, ustanovljen leta 2007, je priznani malteški razvijalec, znan po svojih visokokakovostnih igralnih avtomatih, namiznih igrah in seveda vrhunskih igrah v živo, kot je Mega Sic Bo. Poleg partnerstva z nekaterimi najboljše igralnice v živo tam zunaj, podjetje sodeluje tudi z drugimi vrhunskimi razvijalci, vključno z iSoftbet in PlayTech.

Zakaj je pomembno izbrati dobrega ponudnika

Omeniti velja, da vrhunski ponudniki programske opreme, kot je npr Pragmatična igra, za ustvarjanje uporabljajo tako imenovane najsodobnejše tehnologije najboljše igre v živo. Najnovejše tehnologije zagotavljajo, da so igre visoko delujoče, uporabniku prijazne in vznemirljive. Dober ponudnik ima med drugim naslednje ugodnosti:

 • Mobilna združljivost: Vrhunski ponudniki programske opreme razumejo, da večina igralcev igralnic v živo raje igra na mobilnih pripomočkih. Zato bodo vedno oblikovali igre, ki bodo brezhibno delovale na mobilnih napravah, vključno s pripomočki iOS in Android.
 • Inovativne funkcije: klasičen primer inovativnih funkcij so promocije v igri. Dober ponudnik bo svoje stvaritve vedno dvignil na višjo raven z vključitvijo promocijskih orodij za dodatne bonuse.
 • Odlična grafika: Pri igrah z delivci v živo gre za grafiko. Če je grafika slaba, bo celotna igralna izkušnja slaba. Vrhunski ponudniki programske opreme ne ogrožajo kakovosti grafike.

Strategija Mega Sic Bo v živo

Ko igrajo Mega Sic Bo, morajo igralci upoštevati, da so rezultati igre popolnoma naključni. To pomeni, da nobena strategija ali nasveti ne morejo spremeniti izida v korist igralcev. Vendar pa obstajajo nasveti in triki, ki jih lahko igralci uporabijo, da zmanjšajo izgube, povečajo svoje možnosti in naredijo igro še bolj prijetno.

Nasveti za začetnike

Kot že omenjeno, je Mega Sic Bo v živo igra tako za začetnike kot za izkušene igralce. Tukaj je nekaj nasvetov in strategij za tiste, ki šele začenjajo s to igro.

 • Izbira najboljše igralnice v živo: Najboljša izkušnja Mega Sic Bo v živo se začne z izbiro prave igralnice v morju spletnih igralnic z delivci v živo. Da bi izbrali najboljšo igralnico za to igro, bi morali preučiti širok spekter vidikov, vključno z mobilno združljivostjo, bonusi in podporo strankam.
 • Polaganje majhnih stav: Ne smemo pozabiti, da bo imela hiša vedno prednost pri kateri koli igralniški igri v živo, tako da ni nič drugega kot zajamčen dobitek. Zato ne bi bilo smiselno, da novinec začne veliko, še posebej, če dela z majhnim bankrollom. Stave na vsoto med 4 in 10 se štejejo za majhne stave v Mega Sic Bo v živo in se izplačajo 1:1. Da, igralec s tem skromnim izplačilom ne bo dosegel zvezd, vendar bo trgoval manj nevarno.

Nasveti za napredne igralce

Ena strategija za napredne igralce vključuje pokrivanje čim več stavnih pozicij, medtem ko si prizadevajo ujeti srečen izpad in doseči veliko izplačilo. Igralci lahko pokrijejo vsaj četrtino od 52 stavnih pozicij. Na primer, igralci, ki izberejo 5, lahko stavijo na 5, dvojno 5, trojno 5, 3&4, 5&4, 2&4, 1&1, 14 in 6&4. Igralec bo v zeleni barvi, če bo vržena 5. Da, tukaj ni zanesljive stave, vendar imajo igralci boljše možnosti, da dosežejo mega izplačilo.

Druga strategija je izbira naslednje stave na podlagi prejšnje statistike igre. Medtem ko so izidi Mega Sic Bo v živo neodvisni, lahko igralci izberejo številko, ki se ni pojavljala prepogosto, in stavijo na vsako pozicijo, kjer se pojavi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kakšna je razlika med Live Sic Bo in Mega Sic Bo?

Mega Sic Bo ima veliko vzporednic z običajnim Sic Bo v živo, zlasti glede pravil in igranja. Igralci stavijo na isto mizo, izid pa je naključno določen z metom treh kock. Vendar je najpomembnejša razlika v tem, da medtem ko živi Sic Bo sledi običajnim vzorcem izplačil Sic Bo, ima Mega Sic Bo nekoliko zmanjšana standardna izplačila, s katerimi je mehanika množitelja uravnotežena.

Kakšno je največje izplačilo v Mega Sic Bo by Pragmatic Play?

Največje izplačilo v Pragmatic'Play Mega Sic Bo v živo je 1000-kratnik igralčevega vložka. Kljub temu to ni najbolj verjetno izplačilo. Igralci morajo razumeti, da je to največje izplačilo povezano samo s trojnimi stavami in da mora biti igralčeva stava Mega Lucky Kombinacija, da se izplačilo aktivira.

Je Mega Sic Bo v živo pravičen?

da. Seveda ima igra prednost 2,78 %, kar pomeni, da bo igralnica dolgoročno na vrhu. Vse igralniške igre delujejo na ta način in Mega Sic Bo ni izjema. Vendar so rezultati igre naključno generirani, zato je igra poštena. Poleg tega je igro preverjeno s strani več avtoritativnih organizacij tretjih oseb.

Ali je Mega Sic Bo v živo prijazen do mobilnih naprav?

da. Igro lahko igrate tako na tablicah in telefonih iOS kot Android. Pravzaprav so vsi naslovi Pragmatic Play prijazni do mobilnih naprav, tako da ni treba biti presenečen, da je Mega Sic Bo združljiv z mobilnimi napravami.

Kje lahko igrate Mega Sic Bo?

Vsaka igralnica v živo Pragmatic Play mora imeti Mega Sic Bo na seznamu iger v živo. Na srečo je na spletu veliko takih igralnic z živimi trgovci, zato najti eno ne bi smelo biti težava.