Pragmatic Play

December 13, 2021

Napoved pragmatične igre: izpustite in osvojite bonus nagrado

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Mobilne igralnice v živo so najnovejši trend. Ponujajo nekaj najbolj razširjenih igralniških iger na mobilnih napravah. Da bi v mešanico vključili več igralcev, pogosto ponujajo ogromne nagradne sklade in izpade ter osvojijo bonus nagrade za igralce. In tu je pragmatična igra zaslovela.

Napoved pragmatične igre: izpustite in osvojite bonus nagrado

Pred nekaj meseci so objavili, da so v Italiji predstavili bonus nagrad drops & wins. Pragmatična igra je ena najbolj znanih vsebin, ki jih ponuja Spletna igralniška industrija v živo, in ta objava močno vpliva na italijanski trg.

Pogoji za sodelovanje

Pragmatic Play je objavil tudi ogromen nagradni sklad v višini 150.000 € za bonus dobitke. Igralci iz Italije bodo lahko sodelovali na tem dogodku in izpolnili zahteve z možnostjo, da dobijo del tega nagradnega sklada.

Nagradni dogodek za padce in zmage bo načrtovan za štiri zaporedne mesece. To pomeni, da bo na tem dogodku na voljo skupno 600.000 €. 


Denarna nagrada bo razdeljena v tem 4-mesečnem obdobju. Igralci lahko sodelujejo v tedenskem turnirju, da si zagotovijo višje mesto na vzglavju in dobijo tudi dnevne padce, da povečajo svoj denarni denar.


Sodelujoči naslovi naj bi se menjavali enkrat na mesec. Dogodek bo aktiven na nekaterih vodilnih slotih pragmatične igre, kot so veliki megavati nosoroga, sladka Bonanza itd.


Pragmatic Play je namenjen ponujanju nagrad za svoje zveste stranke prek padanja in zmage na dogodku ter tudi naj bodo vključeni v igre. In s tako velikim nagradnim skladom bo imel vsak igralec možnost uživati v igrah in ostati na vrhu, da si zagotovi rezino pite.

Kot vodilni ponudnik kazinojev in bingo iger v živo vsak mesec izdelajo do 5 novih igralnih avtomatov.

Ker so padci in dobitki odlična priložnost za osvojitev nagrad, igralcem svetujemo, naj vedno pazijo na najboljše spletne igralnice v živo v letu 2021.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice